Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Neu(e)rotyk, ja to jestem bardzo spokojna, bede ci robiła kanapki na barykady, mnie PP nkazała trzymac emocje na wodzy....bo ja sie zapominam, zapamiętuje i nie znam umiaru....w niczym....

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, ja to jestem bardzo spokojna, bede ci robiła kanapki na barykady, mnie PP nkazała trzymac emocje na wodzy....bo ja sie zapominam, zapamiętuje i nie znam umiaru....w niczym....

Kochana jesteś ale kanapki będą zbędne. Wkurw będzie taki, że w kwadrans się posprząta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, dobra, jak emocje opadna to na pewno zgłodniejesz... :) bede czekala z kanapka i głaskiem dla bohatera :)

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najlepsze jest to ,że teraz siedzę w biurze u mojego majstra :twisted:

Amon_Rah, No podejrzewam ,że jakies tam konflikty są między Wami ;) ale nie wnikam :P

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, głaskiem? czyli jednak gra wstępna?

Ty to tak nazwales ...nie ja...

ja mogę głaskac rowniez aseksulanie z czystej sympatii i podziwu dla bohatera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, a co jest w tym najlepszego? Bo nie czaję.

Jak nie czujesz to masz big problem - czytalam na innym wątku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, alez skad, nie ma zadnych konfliktow. Oststecznie Bosnia sama rozpetala wojne. No to dostali po dupie i tyle. I nie imputowac mi tu prosze niespokojnosci. Ja tylko przypomnialem sobie zbombardowany Belgrad. Chcecie zobaczyc>? Wrazliwym nie dam linka. A w ogóle to PL jest w NATO. Nasze samoloty tez napadly na Jugoslawie na wojnie z Kosowem. Na tym konczymy dyskusje polityczna. No.

A co pijemy, bo u mnie krowa Jima Beama na stole ;)

sml_serbia.jpgpost-371-1226523954.gifConfederate_Battle.gifsfa10.jpg

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, Nie czaisz ;)

dune, :mrgreen::mrgreen:

Amon_Rah, Małe sprostowanie jego ojciec jest CHORWATEM to mała pomyłka :mrgreen::mrgreen:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, ale będziesz miała konkurencję. Wyobraź to sobie - lud przez miesiąc bez alko, wyposzczony i zły. I wtedy - pomiędzy zgliszczami, wśród opadającego kurzu pojawiam się JA z naręczem małpek 0,2. Wszystkie kobiety moje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wojna to jest okropieństwo okropne

ja pije piwo z sokiem imbirowym

i tylko czyham czy mi prezes rutera nie uspi... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, ale będziesz miała konkurencję. Wyobraź to sobie - lud przez miesiąc bez alko, wyposzczony i zły. I wtedy - pomiędzy zgliszczami, wśród opadającego kurzu pojawiam się JA z naręczem małpek 0,2. Wszystkie kobiety moje.

I tu cie zmartwie....zadnej konkurencji....jak tylko trzeba zawalczyc...znikam....ciesz sie sukcesem i wszytskimi kobietami :)

z małpkami lub bez...ja sobie zjem kanapke i poglaszcze sama siebie...tez mi sie cos nalezy....a zapomnialam o diecie....kanapke dam małpkom ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu cie zmartwie....zadnej konkurencji....jak tylko trzeba zawalczyc...znikam....ciesz sie sukcesem i wszytskimi kobietami :)

z małpkami lub bez...ja sobie zjem kanapke i poglaszcze sama siebie...tez mi sie cos nalezy....a zapomnialam o diecie....kanapke dam małpkom ;)

dune, a z czym ta kanapka? Bo ja nie jadlem jeszcze kolacji. Za kanapke moge poglaskac, a nawet przytulic...XDD

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, caluje cie kochanie prosto w dziobka :)

Amon_Rah, z czym kanapka....z uczuciem....reszta do uzgodnienia....nie chce głaskow ZA kanapke buuu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, bo sie zaczerwienie wstydliwie :lol:

-- So lip 02, 2011 12:33 am --

wiola173, caluje cie kochanie prosto w dziobka :)

Amon_Rah, z czym kanapka....z uczuciem....reszta do uzgodnienia....nie chce głaskow ZA kanapke buuu

Z uczuciem, to wszystko zmienia...:)

Ide sobie bo juz klawisze mi sie myla. Dobranoc wszystkim ;)

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.