Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczynki, a Roth w "Made In Britain" też Wam się podobał ? A może to nie był Roth ?

Ewidentnie płyn, który pozwolił Angolom zająć Indie u mnie powoduje jakieś black-outy. :?

Był Roth, ale chyba ja nie widziała tego filmu albo nie pamięta. Ale raczej nie widziała.

Młodocianego skinheada tam grał (chyba).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, w tej sytuacji obraz jest jasny - tonacja dur - dźwięki wesołe i optymistyczne - twoja przypadłość nie ma nic wspólnego ze stanem psychicznym. Zwykłe przeziębienie. Nie zaleca się grzybków-psylocypków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też obejrzę "Made in Britain", bo wstyd, że tego nie widziałam. Przy okazji przekopie stosy moich "Filmów" i może znajdę na ten temat jakiś artykuł...

Dobra rzecz. W obecnym stanie umysłu trochę mi się chrzani z Romper Stopmer i już nie pamiętam co jest co ale obydwa są dobre.

-- 29 cze 2011, 01:20 --

wiola173,

..................................................................................................................................

............................................................................................ i wtedy ciach ! ................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja się zgubiłam chyba^^

Miro, spoko, nie Ty jeden tak masz;)

Neu(e)rotyk, ej, ale tonacja miała też zadecydować o tym czy mogę wpaść;d

Thazek, to się podzielcie jak już się do tych grzybków dobierzecie:p

halenore, ja brałam też i to i tonami dużo innych, żadne nie działały, ale na szczęście bez jakiś nieprzyjemnych efektów ubocznych (może poza suchością straszną), dlatego wolę unikać bo i tak nie działają na mnie, a osłabiają;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.