Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze to mnie nie pociesza, że jest dużo więcej osób z podobnymi problemami do moich. Może i nawet wręcz przeciwnie. Jak uda mi się odbić od dna, to zaczytywanie sie w czyiś problemach, sprawia że znowu lecę w dół.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, mam to samo....własnie wczuwam sie tak histerycznie empatycznie....w kazdego napotkanego człwoieka który raczy zaszczycic mnie swoja uwagą....postanawiam byc nartnikiem....se mogę....

Miro, o fak....metaliczny posmak miałam w ciązy....moze jednak pierwiastki... :( ja nigdy nie mam gorączki, mi temperatura leci w dół

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to mnie nie pociesza, że jest dużo więcej osób z podobnymi problemami do moich. Może i nawet wręcz przeciwnie. Jak uda mi się odbić od dna, to zaczytywanie sie w czyiś problemach, sprawia że znowu lecę w dół.

właśnie dlatego powoli przestaję się udzielać w tym wątku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem metaliczny posmak jak przeszedłem na dietę, jedząc o wiele mniej. To chyba związane z nadmiarem kwasów żołądkowych.

-- 26 cze 2011, 23:41 --

Lady_B, Dzisiaj jest jakiś zjebany dzień. Z tego co widziałem to na ogół jest dosyć wesoło w tym wątku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, jak sie przekopię....jutro moze :)

wogóle to ide poszukac tego cholernego dzienniczka do samochodu....bo rano pewnie zapomnę

pusty dzienniczek....wszędzie wpiszę samopoczucie w skali 1-10..... -15 .....

nie no zarty az tak źle nie jest....ale czuje sie jak grządka z selerem naciowym :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to trochę inna bajka, taka potworna susza w ustach, wziąłem benzo i pewnie minie. Ale z drugiej strony nie chciałbym z benzo przesadzać bo odstawianie zajmie mi 2 lata

Jak trzeba to trzeba. Mnie już totalnie wali czy coś uzależnia czy nie. Ważne, że mi pomaga na dany moment. Mam się cieszyć pełnią zdrowia w wieku 80 lat? Pierdolę to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.