Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Temat powinien brzmieć ''nocne szparki'' :pirate:

Rozpasanie libertynów odwiedzających ten wątek w późnych godzinach nocnych, panosząca się rozpusta, orgiastyczne bachanalia oraz inne dantejskie sceny mające tu miejsce wymagają podjęcia radykalnych działań. Na początek proponuje skończyć ze szkodliwą koedukacją (http://www.wykop.pl/link/176633/koedukacja-faworyzuje-dziewczynki-i-psuje-psychike-chlopcow/). W związku z powyższym postuluję rodzielenie wątków na dwa: "nocne szparki" dla chłopców i "nocne fujarki" dla dziewczynek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy obaj jesteście po jednych pieniądzach widzę :mrgreen:

Mad_Scientist, ja Tobie zazdroszczę bo ty w ogóle śpisz... a ja chyba od tego nie spania dostaję już pier...olca :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist, no to że śpię za mało i za płytko i chyba od tego mi trzepie na mózg... :? Dostałeś pw ode mnie wyjaśniający wiesz co?? no to właśnie o tego typu akcje mi chodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady, Trzeba fizycznie zajechać organizm. :P

Neu(e)rotyk, Twój pseudo-ostentacyjny poziom elokwencji i erudycji nie obliguje mnie do mimowolnego wpuszczania przez aparat słuchowy jakże drętwych, monologicznych i nieprzemyślanych wymiotów werbalnych renderowanych przez otwór gębowy formy egzystencji aproksymetralnie sześciennej znajdującej się opozytywnie do mojej wysokości i inteligencji miejscem, w obecnych logicznych następstwach zdarzeń czasoprzestrzennych. :P:mrgreen::lol:

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, admin rozdaje inne prezenty :P chociaż ja ostatnio otrzymałam przepis na szpinak zapiekany ale to mój urok osobisty zadziałał :P

Mad_Scientist, zajechać to ja mam ochotę wiesz czym po czym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, Twój pseudo-ostentacyjny poziom elokwencji i erudycji nie obliguje mnie do mimowolnego wpuszczania przez aparat słuchowy jakże drętwych, monologicznych i nieprzemyślanych wymiotów werbalnych renderowanych przez otwór gębowy formy egzystencji aproksymetralnie sześciennej znajdującej się opozytywnie do mojej wysokości i inteligencji miejscem, w obecnych logicznych następstwach zdarzeń czasoprzestrzennych. :P:mrgreen::lol:

Mad_Scientist, "list do porucznika jaszczura" ?? A prawa autorskie do tego ma ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist,

ja się boję z Tobą gadać po prezentacji zielonej magii :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.