Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

A u mnie bez zmian, zawsze wierna w temacie, waruję :mrgreen:

Nie strasz mnie piekłem za dobrze piekło znam

Tu matka wyrzuca na śmietnik dziecko swe twierdząc że zamawiała przecież zdrowe

Przed siebie biec by pozbyć się sił czasem tak mi wstyd

Tutaj się robi z jedzenia rzeźby podczas gdy obok ktoś się kończy z głodu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden baran skoczył, drugi baran skoczył, jest 23.48 a ja mam wrażenie jakbym dopiero co wstała z łóżka i ani ciut ciut nie czuje sie senna

Nikt nie jest dość silny, aby nie potrzebował pomocy. Nikt nie jest tak słaby, aby nie mógł dopomóc drugiemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że nie, przecież zawsze możesz być leworęczny (u mnie 9.00 kończy się gdzieś wpół do 12) ;)

Samouczek neurologiczno-lekowy, ostatnia aktualizacja: 12.07.2009. Temat: SSRI-wstęp. Serdecznie zapraszam do lektury. Następna prezentacja: sertralina.

Yoyo, bring the condoms, I'm in room 203 50 Cent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie mam pory wybudzenia się, bo nie miałam jeszcze pory zaśnięcia.:mrgreen:

najpierw leżałam, leżałam, w końcu włączyłam tv i oglądam już 3 z kolei odcinek House'a. no i jak w pysk strzelił tematyka - o gościu, który cierpi na agorafobię i ptsd. było z nim sporo kłopotu, bo był bardzo chory, a nie pozwalał się zabrać do szpitala i na końcu House palnął mu mówkę w stylu "owszem masz agorafobię i masz ptsd, ale jesteś także tchórzem. jeśli chcesz zmienić swoje życie zrób coś, nie szukaj wymówek. nie zamykaj się i nie udawaj szczęśliwego".

tak sobie myślę że zamiast brania leków i 1,5 roku terapii lepiej by mi się przysłużyła 10 minutowa rozmowa z Housem. on by mnie wyleczył z nerwicy i depresji w mig :mrgreen:

no nic, idę oglądać dalej. ale z Was śpiochy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzam zrobić sobie na złość i o pierwszej pójść spać. Niektórzy forumowicze będa mogli odetchnąć ;)

Samouczek neurologiczno-lekowy, ostatnia aktualizacja: 12.07.2009. Temat: SSRI-wstęp. Serdecznie zapraszam do lektury. Następna prezentacja: sertralina.

Yoyo, bring the condoms, I'm in room 203 50 Cent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.