Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Xardas to stary przyjaciel Pyrokara. Ale kiedyś zakosił mu księgę, by użyć jej magię do własnych, egoistycznych celów i został wykluczony z zakonu. A więc wiesz że gdzieś biją, ale nie wiesz w którym zakonie. :)

Fajnie że jesteś, gdyby pojawiła się jeszcze ta twoja siostra. Nie masz jakiegoś kontaktu do niej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kn24, :D wracając do bezsenności, to miewam jej napady, a tak żeby przewlwkle mieć to raczej nie

-- 06 sie 2013, 00:44 --

natomiast często chodzę spać o 3, wstaję o 11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, gothic to nieśmiertelna gra , ale tylko 1 i 2 cześć była dobra , 3 mi się nie podobała ;)

nie mam do niej żadnego kontaktu , ale była na forum z 3 dni temu

kafka, cześć , dawno cię nie widziałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a ze mną sie nie przywitasz ;) ?

kafka, no u mnie powróciła nerwica albo i nawet razem z nią depresja bo od jakiegoś czasu sporadycznie zdarza mi się, że zasnę od razu, ale niestety rzadko,a tak to każdy w domu śpi mąż mi chrapie, córka i syn śpia tylko ja nie mogę i zasypiam dopiero koło 3 czasem 4 no chyba, że jakiś wspomagacz zażyje, ale za bardzo nie chce bo mam córę 7 miesięczna i muszę być w miarę czujna, a mąż do pracy z rana, więc to ja wstaje i taka nieprzytomna sobie żyje, ale wiem, że hydroksyzyna mi zawsze pomagała w tabletkach a jak nie w tabletkach to dzieciakom zabierałam w syropie :P bo na codzień neospasmina ale to nie działa tak niestety...a Ty mężatka ? masz dzieci? sorki, jesli tak pytam wprost :) ja juz zakonczylam na parce :) wystarczy mi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kn24, a ja singielka po rozstaniu w grudniu. W sumie jak z moim byłam to miałam podobnie jak ty ze spaniem.

Tomcio Nerwica, no tak, kobieta zmienną jest :D i jak było bez forum, ozdrowiałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, okej. Może nawet dzisiaj. Tylko, że miałem dwa blogi i za każdym razem usuwałem. Trochę obawiam się zakładać trzeciego, by nie podzielił ich losu.

Zobacz sobie ten blog i powiedz czy chcesz by jej autor emanował swoimi przemyśleniami w przestrzenie internetu? :P

http://acid-nuke.blogspot.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka, ja jestem konkretnym mężczyzną , " jedna jaskółka wiosny nie czyni " :mrgreen: trochę ozdrowiałem , ale lepiej powiedz co tam u ciebie ? :D

monk.2000, co do tematu post no VII , to sam się ostatnio nad tym zastanawiałem , czy kiedyś pomysły na muzykę się skończą :P niech autor kontynuuje pracę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.