Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

monk a jak ktoś te zdjęcie pozna i mi żyć nie dadzą że "psychiczny" itp

kafka :P

-- 06 sie 2013, 00:08 --

dobranoc :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie że jesteście, kiedy miałam tzw poprawę zniknęłam z forum ale minęło trochę czasu i wróciłam i nerwica/depresja też wróciła ciężko mi się z tym pogodzić, wcześniej o mało nie rozpadło się moje małżeństwo właśnie z powodu mojej nerwicy a z 2 strony sobie myślę tak, że owszem nerwica może byc bardzo uciążliwa dla bliskiej osoby, ale niby jak się kogoś kocha to...ja potrafię być z kimś czy jest dobrze czy źle. Chyba miłość nie polega na tym że jest super to jest super a jak źle to do widzenia. I właśnie z pewnych powodów moja nerwica wróciła...może kiedyś o tym opowiem ale na razie nie jestem w stanie tak samo jak i nie dam rady pojsc na terapie bo to oznacza powrot do bardzo bolesnych tematow i rozmow a ja pewien rodzial swojego zycia zamknelam na razie na kilka zamkow i wyrzucilam klucz i na razie nie mam ochoty go otwierac był to czas codziennego pół rocznego stresu takiego ktorego nikomu tutaj nie zycze...takze powiem tak wrocilam ciesze sie ze nie jestem sama i mam nadzieje ze bede miala z kim pogadac:) a tak w ogole to jestem Kaska/Kasia/Kasik jak kto woli mam 27 lat :) mam nadzieje ze Was nie zanudzilam.

Nie ważne, ile razy się upadnie.

Ważne jest, ile razy się podniesiemy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Xardas to stary przyjaciel Pyrokara. Ale kiedyś zakosił mu księgę, by użyć jej magię do własnych, egoistycznych celów i został wykluczony z zakonu. A więc wiesz że gdzieś biją, ale nie wiesz w którym zakonie. :)

Fajnie że jesteś, gdyby pojawiła się jeszcze ta twoja siostra. Nie masz jakiegoś kontaktu do niej?

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kn24, :D wracając do bezsenności, to miewam jej napady, a tak żeby przewlwkle mieć to raczej nie

-- 06 sie 2013, 00:44 --

natomiast często chodzę spać o 3, wstaję o 11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, gothic to nieśmiertelna gra , ale tylko 1 i 2 cześć była dobra , 3 mi się nie podobała ;)

nie mam do niej żadnego kontaktu , ale była na forum z 3 dni temu

kafka, cześć , dawno cię nie widziałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.