Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, drinki też lubię, ale piwo jest według mnie jakieś takie mdłe.

-- 04 cze 2013, 23:40 --

kasiątko, nie, dzisiaj stanąłem przy drodze i żaby wkopywałem pod koła samochodów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, a nie, smakowym to i ja nie pogardzę. Takiego zwykłego nie lubię.

kasiątko, jak ja nawet nie wiedziałem że to coś złego. Dopiero przechodnie mi to uświadomili.

Ja za zwykłym też nie przepadam...

A od kiedy ratowanie zwierząt to coś złego?

-- 04 cze 2013, 23:47 --

Dobra, nie doczytałam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za zwykłym piwem nie przepadam, te smakowe rzadko kiedy ale ujdą,jeśli już pić to wódę,czystą z kieliszka,żadnych drinów od czasu jak się strułem :lol:

Ja się strułam kiedyś wódą wiec nie tykam teraz..A jaka nie dobra w smaku :? Bleeee. Ale szanuję ludzi, którzy wolą ja od piwa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, wódkę najczęściej z sąsiadką, sam to właśnie też sobie drinka wypiję.

Nie no ja nie mogę się przemóc. Nie mogę pić wódy po 1 ze względu na obrzydliwy smak i po 2, że nie mam umiaru i chlanie wódy najczęściej kończy się właśnie zgonem, zerwanym filmem, odpierdalaniem po pijaku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, a mi się dzisiaj właśnie udało bez zgonu. Ale niezbyt często mi to wychodzi. A jak przypomnę sobie co się działo jak się kiedyś do bimbru dorwałem...

Ja wynalazków w ogóle nie tykam bo to jak zerwanie filmu na życzenie. Mam swoje piwka o smaku tekili i białe martini. Tyle mi wystarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.