Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, a wykorzystujesz te wszystkie rzeczy co nakupujesz, czy rzucasz w kąt raczej i nowy cel obierasz?

ja dzisiaj dalem plame w kwestiach zawodowych i co chwile o tym mysle. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, a przepraszam, nie widziałam Twojego postu.

zmienny, cześć, a stara bieda, leci sobie powolutku do przodu bez większych atrakcji a co u Ciebie? :smile:

-- 05 cze 2013, 22:26 --

kasiątko, dlaczego Cie Darki zaskakują? w sensie co tu takiego jest? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, a wykorzystujesz te wszystkie rzeczy co nakupujesz, czy rzucasz w kąt raczej i nowy cel obierasz?

ja dzisiaj dalem plame w kwestiach zawodowych i co chwile o tym mysle. :evil:

Co się stało?

Podziel się tym to może lżej Ci będzie.

Raczej w kąt rzucam bo za bardzo wyzywające, albo nie w moim stylu.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, aj zły dziś jestem na siebie, ale oglądam fajny serial house of cards i trochę się wyluzowałem.

siostrawiatru, ja już wiem :mrgreen: to Bianka Cię nakręciła na dzisiejsze zakupy "shoping shoping". haha pamietasz? ;)

dziś juz nie zdaze opisac sprawy jutro, dzieki.

ok spadam hej. :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, godzina mnie zaskakuje.

siostrawiatru, nie wiem czy gorsze,ale złe jak każde uzależnienie.

Ja się męczę coraz bardziej z uzależnieniem od neta bo ostatnio zaobserwowałam że na niczym nie potrafię się skupić.Żadnych filmów tym bardziej książek bo wszystko mnie męczy.Ja bym szybko tylko klik,klik i przeskakiwała :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, aj zły dziś jestem na siebie, ale oglądam fajny serial house of cards i trochę się wyluzowałem.

siostrawiatru, ja już wiem :mrgreen: to Bianka Cię nakręciła na dzisiejsze zakupy "shoping shoping". haha pamietasz? ;)

dziś juz nie zdaze opisac sprawy jutro, dzieki.

ok spadam hej. :papa:

Pamiętam :mrgreen:

Kolorowych snów. :D Dobrej nocy.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się męczę coraz bardziej z uzależnieniem od neta bo ostatnio zaobserwowałam że na niczym nie potrafię się skupić.Żadnych filmów tym bardziej książek bo wszystko mnie męczy.Ja bym szybko tylko klik,klik i przeskakiwała

U mnie to samo.

Trust me, I'm an engineer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się męczę coraz bardziej z uzależnieniem od neta bo ostatnio zaobserwowałam że na niczym nie potrafię się skupić.Żadnych filmów tym bardziej książek bo wszystko mnie męczy.Ja bym szybko tylko klik,klik i przeskakiwała

U mnie to samo.

U mnie też :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to samo.

U mnie też :?

Piona!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, tu już nie chodzi o barmańską, bo często ją piję. Tu chodzi o to czemu piję. Mało mi depresji i lęków, to jeszcze muszę się upić? Już wystarczy że się dzisiaj pociąłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, tu już nie chodzi o barmańską, bo często ją piję. Tu chodzi o to czemu piję. Mało mi depresji i lęków, to jeszcze muszę się upić? Już wystarczy że się dzisiaj pociąłem.

No ja się nie tnę puki co , ale jeśli chodzi o alkohol to wiem o czym mówisz. Mam to samo niestety...

-- 05 cze 2013, 23:47 --

Piona!

Fuck jestem jak baba :(

:mrgreen: udało Ci się mnie rozśmieszyć. :mrgreen: Baby mają tak samo jak faceci. Przynajmniej jeśli chodzi o neta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.