Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

to teraz rozumiem xanax.

Miro, też miewam ataki paniki, ale na szczęście nauczyłam się jakoś tam radzić z nimi.

gorzej z derealizacjami (aczkolwiek są takie, które ... polubiłam)

ale jak się otworzy człowiek i OTWORZY świadomość, to wszystko jakoś piękniej.

Da radę przetrwać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, jak wrażenia? To jest gra akcji, więc czasu na patrzenie nie ma tak dużo. Mi się marzy jakaś dobra strategia, no. :why:

Mam na płycie złotą kolekcję Age of Empires 1 i 2. Ostatnio wyszła wersja HD, ale na integrze nie pójdzie a mojego radeonka wysyłam w świat.

CZEMU forum nerwica.com nie ma jeszcze swojego klanu gier? Ludzie wydali ostatnie pieniądze na psychologów i psychotropy i nie starczyło na gry i sprzęt? Nie rozumiem. :blabla:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, sporo to 3d zabiera z jakości obrazu i kolory takie wyblakłe. Spoko gra, ale strasznie krótka. Według mnie Crysis 2 wciąż jest najlepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, 3d to moim zdaniem bardzo przyszłościowa technologia. W czasem ludzie ją docenią.

Szkoda, że każdy się cieszył jak DVD wypierały kasety VHS, a triumfu Blue-Raya nic nie zwiastuje. :(

Mocy obrazu HD przybywaj!

1920x1080 = <3 <3 <3 LoFcIAm ObRaZ w teJ roZDZiaŁcE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, Sprawdź jak będziesz na kompie, Z wiedzminem to samo, w jedynce się zatraciłem, druga część została odinstalowana bardzo szybko.

-- 24 maja 2013, 02:26 --

pannaAlicja, Tak, moje aktualne, dodam że jestem jedynie 12 lat starszy od Monka :mrgreen: tak że raczej na rówieśniczkę nie mam szans trafić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pannaAlicja, to nie prawda że nie szukam miłości. Szukam, ale takiej jedynej na całe życie. Jestem romantykiem w tej dziedzinie. Spełniasz już jedno wymaganie na sto: doceniasz dobrą rozdzielczość.

inbvo, jeszcze zobaczysz. Prawo rynku jest takie, że rynek szuka zbytu. Na razie 3d nie jest musem, ale ciekawostką. Ale jak zabraknie powodów dla których będzie można wciskać nowe technologie, to 3d jest w stanie zapchać dziurę. Są telewizory, które dają złudzenie 3d bez żadnych okularów. Widziałem na YT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nameless, Słuchaj, nie jest ważne czy masz porshe czy trampka, wrzucasz do trabanta Silnik V8, zawozisz na polibudę żeby Ci zrobili, wyliczyli trakcję itp. i robisz bogatym dzieciakom w porshe smutne miny, wtedy to oni są wiochą

-- 24 maja 2013, 02:31 --

monk.2000, Też szukam jednej na całe zycie, straciłem już 2x 7lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.