Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, libed napisał(a):

ale tam nie ma zadnego najazdu to sa brednie z telewizji widzialem jak ci sklepikarze sie zebrali i wyganiali tych prawicowych oszolomow wielbiacych hitlera ktorzy ich przybyli rzekomo bronic. tak zolnierzy przed sklepem tez widzialem ale wiadomo ze jak wpadnie stado to latwo o kradzieze jak pielgrzymka na jasna gore wchodzi do sklepu to tez podobno jest wiecej kradziezy niz jak ludzie pojedynczo.

czy ty rozumiesz ze ceuta lezy w maroku tylko hiszpania ja zajela ? bo wydaje mi sie ze nie. sprawdz mape to zrozumiesz ze to zaden zagrozenie. 

ja tam widzialem tez baby i dzieci 70 osob utunelo w tym dzieci chyba tez i kobiety/ 

polecam jeszcze raz google maps i sprawdzic gdzie jest ceuta nic dziwnego ze w afryce afrykanczyk jest :d to hiszpanie powinin stamtad wrocic do siebie a nie plakac ze ktos przez plot przeszedl

Sam się doksztalc.To ze o czyms wprost nie piszę,nie znaczy że nie wiem.I Skad ty masz inne informacje  i jak to mozliwe ,ze ja mam inne a ty inne.? No nieprawdopodobne takie sprzecznosci.i Co teraz jest prawdziwe ?.Twojsza racja z pewnoscia..

Liebed

ja tam widzialem tez baby i dzieci 70 osob utunelo w tym dzieci chyba tez i kobiety

No i czyja to wina ktos ich zmuszal?

Ciebie bolą menele a mnie dzikusy.Nie zgadamy się więc.

Nie chcesz to tez nie pracuj, zrób dzieci  albo sie rozchlej i będziesz żył jak panisko🤣🤣kto ci broni a  tak tylko ciagle na to narzekasz.Chyba z zazdrosci hehee.Do tych chloròw doloza ci jeszcze pieciu dzikusow do utrzymania.Fajnie👍

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Grouchy napisał(a):

Dobra, ale to było 500 lat temu. Niektórym tu nie pasuje, że się wraca do spraw związanych z II WŚ.

no i co w zwiazku z  tym ? ludzie religijni wierza w jakies dzielo ktore ktos ustnie przekazal 2k lat temu a pozzniej tysiace mnichów bawiło sie w gluchy telefon przekazujac jeden drugiegemu wiec niewiele zostalo z tego jak to pierwotnie wygladalo a ludzie traktuja te wytyczna i zyja wg nich. 

nie wiem kiedy hiszpania zajela ceute ale to jest afryka wiec marokanczyk w ceucie to dla mnie normalny widok powinni w koncu oddac im te tereny bo to wyglada jak osiadlanie sie izraelczykow na wzgorzach golan. to ze ktos sie osiedli gdzies nie znaczy ze to jego bo na tej podstawie to faktycznie zgraja dzikich z afryki osiedli sie w pl i powie ze to ich. 

ceuta top afryka koniec kropka. niech se sraja do morza i biegaja po uliocach w maroku maja jakies mury i w srodku wieksza cywilizacja w tej medinie niz poza wiec oni moze maja taki mental ze jak nie ma muru to nie wiedza ze to miasto :D

nie ma mediny nie ma miasta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

teraz zerknalem czy tam cos sie zmienilo i widze ze nie nadal karza za jakies wariactwo religijne, w szkolach nie ma indoktrynacji religijnej chyba ze w prywatnych szkolach prowadzonych przez jakies religie itd. swietnie to dziala od 1995 czy 1996 roku nie mieli kolejnych zamachow

Bo skoro nie ma zadnych religijnych oszolomòw to i dzikusow nie ma i dlatego jest spokoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Sam się doksztalc.To ze o czyms wprost nie piszę,nie znaczy że nie wiem.I Skad ty masz inne informacje  i jak to mozliwe ,ze ja mam inne a ty inne.? No nieprawdopodobne takie sprzecznosci.i Co teraz jest prawdziwe ?.Twojsza racja z pewnoscia..

ale z czym teraz dyskutujesz bo nie wiem ? czy to nie afryka ? wiec co cie dziwi ze afrykanczyk w afryce wyszedl z morza na plaze ?

i myslisz ze jak przepkytneli 200 metrow i utoplilo sie 70 osob to przeplynal teraz setki kilometrow przez morze srodziemne ? widzialas tych dzikusów oni na jakichs detkach plyneli myslisz ze oni na tej detce to do irlandii niemiec czy polski doplyna ? jak oni sie maja niby dostac do europy ? w shengen nie ma granic ale przeciez na lotnicku musisz paszport pokazac jak masz z maroka to nadal masz granice. jak wg ciebie oni sie dostana do europy bo tego nie rozumiem na detce czy jak ?

na razie afrykanczycy sa w afryce nie wiem skad ta panika. 

14 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ciebie bolą menele a mnie dzikusy.Nie zgadamy się więc.

ale dzikusów tu nie ma wiec probleme sa menel

14 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Nie chcesz to tez nie pracuj, zrób dzieci  albo sie rozchlej i będziesz żył jak panisko

to jest taka retoryka jakby zlodziej powiedzial ze jak mi sie nie podoba ze on kradnie to ja tez moge. tak samo ci islamista moze powiedziec ze jak nie chcesz glowy stracic to tez mozesz uwierzyc w allaha na pewno chcesz powielac dzika retoryke ze jak komus sie cos nie podoba to zawsze moze sie dostosowac ?

16 minut temu, Lucy32 napisał(a):

.Do tych chloròw doloza ci jeszcze pieciu dzikusow do utrzymania.Fajnie👍

jak beda chcieli to bede protestowal na razie to mnie strasza tym a okradaja na meneli i dzieciorobow bez checi do pracy wiec to mnie martwi czyli rodzima patola wiec skupiam sie na tym a nei dzikusach na innym kontynencie czy oni tam maja gdzie pracowac czy nie maja za cieplo albo za co zyc. mnie to nie interesuje i nie interesuje mnie ten sztuczny problem wiec straszenie nimi na mnie nie dziala. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Bo skoro nie ma zadnych religijnych oszolomòw to i dzikusow nie ma i dlatego jest spokoj

sa religie w japonii nie ma zakazu wiary tylko zakaz w przestrzeni publicznej obnoszenia sie z nimi i panstwo nie indoktyrnuje ludzi jak u nas wiec nie ma problemow. u nas jest problem bo od dziecka sie ludzi straszy diablami i ze maja walczyc z innymi religiami bo jak nie to diabel ich usmaży na ruszcie. w japonii w szkole nie masz krzyza ani mahometa wiec nie ma walk na tle religijnym. se ludzie w domu wierza w co chca. 

w pl tez przeciez sa sekty itd. nie wysadzaja sie w metrze z prostej przyczyny u nas prawie nie ma metra :D ale na kazdym kroku ja widze fantykow religijnych naprawde nawet w tym temacie sie objawili chcac narzucac styl ubioru na bardziej godny. kwestia czasu az u nas pojawi sie problem z rodzimymi talibami. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@libed po pierwsze główne religie wyznawane w Japonii to bardziej systemy filozoficzne bez narzuconej potrzeby chrystianizacji czy dżihadu. Dlatego nie wpychają się na siłę do innych więc nie mamy problemów w Polsce z żółtymi, mimo ich licznej obecności i z tego powodu też nie przeszkadzałby mi ich większy napływ.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Grouchy napisał(a):

@libed po pierwsze główne religie wyznawane w Japonii to bardziej systemy filozoficzne bez narzuconej potrzeby chrystianizacji czy dżihadu. Dlatego nie wpychają się na siłę do innych więc nie mamy problemów w Polsce z żółtymi, mimo ich licznej obecności i z tego powodu też nie przeszkadzałby mi ich większy napływ.

w polsce prawie nie ma japonczykow a ci zolci to chinole albo wietnamce a komunizm nie idzie w parze z religia bo to konkurencyjne firmy wiec nie ma u nich ogolnie problemu z religia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Należy libeda traktować jako niepoczytalnego idiotę ignoranta. Powinien się zgłosić do Braci Kamratów i z nimi nagrywać, bo to podobny poziom.

Niemcy mówią tak: migranci mieli pracować na nasze emerytury tymczasem to my teraz pracujemy na ich zasiłki a wiek emerytalny ma być podwyższony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi