Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Niektórzy też pokazują Rosję jako raj, zależy co się ogląda w internecie.

Nie zauważyłam masowych migracji z Europy Zachodniej do Polski, więc może wcale im nie jest tak źle u siebie jak się wydaje.

Nie doceniasz tego, że ludzie z Zachodu nam zazdroszczą?. Musi być od razu negatywny kontrprzykład.

Ale ja nie chcę u siebie w kraju czuć jak gdy byłem w Hamburgu i momentami miałem wrażenie, że jestem w jakimś Kairze.

2 minuty temu, take napisał(a):

W moim odczuciu ISLAM nie zasługuje na tolerancję, ten światopogląd powinien według mojego odczucia wymrzeć całkowicie, bo jest absurdalny i bluźnierczy, z tego, co czuję. W moim odczuciu islam przedstawia Boga jako narcystycznego tyrana stawiającego uciążliwe reguły i wymierzającego nieskończone kary, czyli jawi się to jako przedstawianie Boga jako Moralne Paskudztwo i dlatego islam nie ma racji bytu.

Racja

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

Nie doceniasz tego, że ludzie z Zachodu nam zazdroszczą?. Musi być od razu negatywny kontrprzykład.

Ale ja nie chcę u siebie w kraju czuć jak gdy byłem w Hamburgu i momentami miałem wrażenie, że jestem w jakimś Kairze.

Rozumiem to, ale świat się zmienia i pewnych rzeczy nie zatrzymasz.

Mieszkam na Zachodzie i nie widzę tej zazdrości, więc jestem po prostu sceptyczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Rozumiem to, ale świat się zmienia i pewnych rzeczy nie zatrzymasz.

Mieszkam na Zachodzie i nie widzę tej zazdrości, więc jestem po prostu sceptyczna.

Świat zmienia się na gorsze. Mam coraz mniej powodów do pozostania.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie wiem czy na gorsze, po prostu się zmienia, jak zawsze. I zawsze ludzie mówili, że na gorsze, bo już się przyzwyczaili do czegoś innego. 

Były momenty że bywało lepiej niż wcześniej.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi