Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ku lepszemu

Sigrid

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Dają lorafen przez Twoje pogorszenie. Pewnie jak leki zaczną działać, to będą chcieli odstawić. U mnie tak było. Brałam relanium i inne też, a gdy leki po 3 tygodniach zaczęły działai go zaczynali odstawiać, co też wiązało się z cierpieniem. Z czasem było lepiej i jest dobrze do teraz.

Mam nadzieję, że nowe leki ogarną Twój stan. Nie poddawaj się! I bądź szczera z lekarzami,bo po to tam jesteś 🩷

Jestem szczera bo jestem tu z własnej woli i chce pomocy. Ale nie wiedziałam że będzie tak źle.. 

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Sigrid napisał(a):

Jestem szczera bo jestem tu z własnej woli i chce pomocy. Ale nie wiedziałam że będzie tak źle.. 

Może to chwilowe. U mnie też było długo tragicznie na początku. 

W nastroju była zawsze szampańskim albo podłym. Same skrajności, nic pośredniego. Niektórzy mówili, że jest stuknięta. Drętwusy tak mówiły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Patryssia Noctis napisał(a):

Może to chwilowe. U mnie też było długo tragicznie na początku. 

Jutro będę gadac z lekarzem co dalej. Moduł mi że coś mi dołożyli ale nie wiem co. 

Teraz czekam na odwiedziny będzie mama i siostra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Sigrid napisał(a):

Jutro będę gadac z lekarzem co dalej. Moduł mi że coś mi dołożyli ale nie wiem co. 

Teraz czekam na odwiedziny będzie mama i siostra.

No właśnie. Dużo mów i pytaj o wszystko. Serio, musi być dobrze. Jakaś kombinacja leków Ci pomoże, a jak już wyjdziesz, to podziękujesz sobie, że odważnie prawdę mówiłaś, walczylas i dzięki temu możesz czuć się ok.

W nastroju była zawsze szampańskim albo podłym. Same skrajności, nic pośredniego. Niektórzy mówili, że jest stuknięta. Drętwusy tak mówiły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Patryssia Noctis napisał(a):

No właśnie. Dużo mów i pytaj o wszystko. Serio, musi być dobrze. Jakaś kombinacja leków Ci pomoże, a jak już wyjdziesz, to podziękujesz sobie, że odważnie prawdę mówiłaś, walczylas i dzięki temu możesz czuć się ok.

Dziękuję ci za te słowa nawet nie wiesz jak są ważne dla mnie 🥺🥺🥺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi