Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ku lepszemu

Sigrid

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałam się, czy być biernym obserwatorem, czy aktywnym użytkownikiem. Postanowiłam jednak wrócić w nowej odsłonie. Dla większości usunięcie konta i wrócenie na forum na nowym może wydawać się bezsensowne. Jednak nie dla mnie. Nie było mnie długo i dużo myślałam. Tamtej dziewczyny już nie ma. Zamknęłam ją w beczce i rzuciłam na morze. Dla mnie nowe konto to nowa odsłona, oczyszczenie i zamknięcie starego rozdziału. Wracam z nową siłą i nadzieją. Postanowiłam, że wrócę na terapię. Zacznę jakoś działać, bo ta stagnacja mnie jedynie pogrąża. To małe kroki, ale wiem, że w końcu ta nieudeptana ścieżka, która prowadzi przez bujny las pełen niebezpieczeństw, stanie się użytkowa. Może i innym wyznaczy drogę ku lepszemu.

Lubię was, dlatego chcę być częścią forum.
Dlatego witam ponownie i mam nadzieję, że moja nowa odsłona jakoś bardziej pozytywnie wpłynie na forum.
Buziaki wszystkim przesyłam. 🙂

Cynthia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeej wróciłaś do nas!💕😊😊

A ja właśnie godzinę 2  3 temu myślałam o cynthia że usunęła konto. I myślałam sobie ciekawe jak się czuje jej mama ale już nie będzie okazji zapytać.. dni miesiące mijają a twoja mama nadal jest z Tobą więc życzę wam dobrych świąt i uściski!! ;)

Myślałam sobie pracując sama sobie przy ziemniaczkach xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, witam wszystkich!

@shadow_no chciałam Ci podziękować za rozmowę i zrozumienie. 

@Dalila_ to kochane, że pomyślałaś o mnie. 🙂 Ja mam psychiatrę 8 kwietnia i jest opcja, że pójdę do szpitala, ale to nic pewnego. Chciałabym zmiany leków, bo te działają, ale nie tak jak powinny. No ale to wszystkiego się dowiem po rozmowie z psychiatrą. 

Moja mama czuje się w miarę okej. Była niedawno na onkologii i wszystkie badania wyszły dobrze. Aż za dobrze. 🙂 Dzięki jeszcze raz za pamięć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Przy ziemniakach to jak się robi to akurat takie monotonne zajęcie i się mózg wyłącza i wtedy mysli serio o najróżniejszych o wszystkim coś jak wtedy jak się człowiek kąpie xD 

Albo jak myje naczynia. Agata Christie kiedyś powiedziała, że jej najlepsze pomysły na powieść powstają przy myciu naczyń. Jest to tak nudne i monotonne zajęcie, że przychodzą do głowy same najczarniejsze myśli. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi