Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, libed napisał(a):

no wiem wlasnie ze tylko choroby. 

to kolano to byla dobra historia :D ciezko sobie wyobrazic co oni tam robili przynajmniej ja do kupy w wyobrazni tego nie zlozylem :D moze zaba jak sobie przypomni w swojej sklerozie to tobie bedzie latwiej :D

penwie mnie opier.oli ze brudy wywlekam i jej image psuje :D

dobrze sie tu kreowala na stara dewote ale nie wierz jej :D ani taka stara ani zdewociala :D 

Ha ha, tak kolano z boku, ciekawe czy jeszcze mam odbarwioną skórę od blizny, jutro sprawdzę. 

Ja się tutaj staram być kulturalna, bo to kulturalne miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

co nie zmienia faktu ze pieprzowy kot w worku to abstrakcja🧐

👇🏻

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

wkladanie jednych genitaliów w drugie to tez nie jest jakies rocket science…

A jak nie masz innych genitaliów do porównywania to już w ogóle luzik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Matko, jakie ja rzeczy ludziom w internecie opowiadam, wszystko o mnie wiedzą i gdzieś zapisują. Jeśli pewnego dnia stanę się sławna to mam przerąbane.

Ja zapamiętam tylko fasole:p o kolanach specjalnie zapomnę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale co by to konkretnie miało być? Jak się da skonsumować, to dalej już jakoś pójdzie.

56 minut temu, libed napisał(a):

no nie wiem czy dalej pojdzie ktos sie moze meczyc albo robic cos czego nie chce

38 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Pytanie czemu nie sprawia. Bo jak się znajdzie przyczynę, to i pewnie rozwiązanie.

no juz napisalem czemu woli inne rzeczy i jaka niby ma byc przyczyna ? ludzie maja rozne upodobania on ma takie. 

39 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To może niech nie dusi?

no ale jak mu sie to podoba :D to jakbym napoisal ze ktos ma fetysz stop a ty to niech se zmieni na fetysz wlosow :D no ma jaki ma. 

co wtedy ?psychioatra nie rozwiazuje problemu z rozwodem poza tym psychiatra pewnie mu powie ze lubi co lubi i niech se babe znajdzie ktora podziela jego zainteresowania bo co mu ma powiedziec innego. 

36 minut temu, Dalila_ napisał(a):

O kurde. Może poznasz mnie z tym kolegą

chwilowo jest zajety osiedlil sie u jakiejs baby i pomaga jej wychowywac dzieci ale sadze ze za max pol roku mu sie znudzi zycie emeryta i odprowadzanie dzieci do przedszkola bo jak chlop mial nie tak dawno 3 kobiety w 3 roznych krajach w jednym czasie to raczej nie wysiedzi w jednym miejscu to dam mu namiaru na nerwice :D

widzisz pieprz jednak sa ludzie ktorzy podzielaja jego zainteresowania ja tez sie zawsze dziwialem ale juz pare razy sie przekonalem ze calkiem wiele wiec leczenie nie pomoze :D i co wtedy z takim zwiazkiem znosilabys to duszenie etc. ? 

37 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie wiem, może jestem dziwna i bog oraz poczucie humoru mnie opuścili ale czytanie 4 rok o tym, jak pewien autystyk przepycha guano w klopie patykiem dla oszczędności wody przestało mnie pasjonować.

jakos wczesniej ci to nie przeszkadzalo nawet bawilo a ten autystyk co kwartal wymysla nowe przygody dlatego jest zabawny pod warunkiem ze akurat nie jest obrzydliwy. widocznie gusta sie zmieniaja z tygodnia na tydzien. 

35 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ha ha, tak kolano z boku, ciekawe czy jeszcze mam odbarwioną skórę od blizny, jutro sprawdzę. 

Ja się tutaj staram być kulturalna, bo to kulturalne miejsce.

no czyli jednak nie masz demencji i nieco ożyłaś na to wspomnienie :D

31 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

👇🏻

A jak nie masz innych genitaliów do porównywania to już w ogóle luzik.

czy masz czy nie masz to moze ci cos nie pasowac poza tym jak nie masz to zawsze myslisz jakby to bylo z innym wiec chyba dla swietego spokoju to najlepiej miec chociaz to jedno porownanie i zaspokojona ciekawosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ech poligamista tacy to mnie żenują. Szkoda. No wiecie jakieś gesty jak podduszanie są spoko pytanie jak mocno ktoś to robi :D 

nie wiem tylko opowiadal na mnie nie testowal :D ale jego kobiety zyja jeszcze wiec chyba to nie jest jakies bardzo mocne :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, libed napisał(a):

jakos wczesniej ci to nie przeszkadzalo nawet bawilo a ten autystyk co kwartal wymysla nowe przygody dlatego jest zabawny pod warunkiem ze akurat nie jest obrzydliwy. widocznie gusta sie zmieniaja z tygodnia na tydzien

Nie, nigdy mnie nie bawil przydługi autystyczny bełkot o NVidii pisany sam do siebie przez 8 postow, przeplatany relacjami z sikania do szklanek;) musiałeś mnie z kims pomylić. Chyba ze sobą ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie, nigdy mnie nie bawil przydługi autystyczny bełkot o NVidii pisany sam do siebie przez 8 postow, przeplatany relacjami z sikania do szklanek;) musiałeś mnie z kims pomylić. Chyba ze sobą ;) 

a napisalem cos ale jednak skasowalem :D nie nie myle cie z soba :D ja z niego beke cisnalem zawsze a nie gadalem z nim nigdy.

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Gdyby umial być dla jednej to inaczej a tak nie kręci on mnie jakoś :D

ty mi nie wygladasz na poligamistke tak samo jak i on :D 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi