Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Pulsar w jednym miał rację odpisując komuś na priv.

Co prawda zachował się mało profesjonalnie jako moderator, a sama jego praca także wiele do życzenia pozostawia, natomiast miał rację pisząc że te kłótnie, wojny na forum są odrażające.

Dokładnie tak jest. Obrzydliwe kłótnie tak naprawdę o nic... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Ja nie widzę słabszych w tych wojnach.

Widzę ludzi generalnie bardzo niezadowolonych, często nieszczęśliwych wchodzących w spory o pietruszkę tak naprawdę z innymi nieszczęśliwymi ludźmi.

Nawet te grupy się wspierające bywają nad wyraz płynne. Raz ktoś jest w paczce jednych, raz w paczce drugich.

A moja logika jest taka: Po co? Na co mi się wyżywać, kłócić?

Wolę sobie spokojnie pisać o rzeczach nieistotnych. 😉

Pytanie nie jest związane z tym co wyżej pisały dziewczyny. Staram się stworzyć obraz twojej osoby najbardziej zbliżony rzeczywistemu, tylko brakuje mi kilku puzzli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Staram się stworzyć obraz twojej osoby najbardziej zbliżony rzeczywistemu, tylko brakuje mi kilku puzzli.

Pochlebia mi to... Widocznie jestem celebrytą już. Miłego malowania obrazu. Tylko oby nie kubizmy, bo nie jestem fanem 😉

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, eRCe napisał(a):

Ja nie widzę słabszych w tych wojnach.

Widzę ludzi generalnie bardzo niezadowolonych, często głęboko niestety nieszczęśliwych wchodzących w spory o pietruszkę (tak naprawdę) z innymi nieszczęśliwymi ludźmi.

Nawet te grupy się wspierające bywają nad wyraz płynne. Raz ktoś jest w paczce jednych, raz w paczce drugich.

A moja logika jest taka: Po co? Na co mi się wyżywać, kłócić?

Wolę sobie spokojnie pisać o rzeczach nieistotnych. 😉

Spór między ludźmi, którzy zgadzają się mniej lub bardziej ale zawsze pisali powyżej jakiegoś poziomu z ludźmi, którzy zmyślają i hejtują jakimiś dziećmi w wannie albo blokują jest dla ciebie symetryczny i o pietruszkę? Nie da się RC balansować w nieskończoność, w końcu jak mocniej bujnie spadasz w jedną, albo drugą. Nie wiem czy do końca świadomie spadasz w stronę tatusiów w wannie i połamanych nóg po pijaku.

Edytowane przez Śliwka Bla Bla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Śliwka Bla Bla napisał(a):

Spór między ludźmi, którzy zgadzają się mniej lub bardziej ale zawsze pisali powyżej jakiegoś poziomu z ludźmi, którzy zmyślają i hejtują jakimiś dziećmi w wannie albo blokują jest dla ciebie symetryczny i o pietruszkę? Nie da się RC balansować w nieskończoność, w końcu jak mocniej bujnie spadasz w jedną, albo drugą. Nie wiem czy do końca świadomie spadasz w stronę tatusiów w wannie i połamanych nóg po pijaku.

Ja bym dyskusji 2 osób o odmiennym zdaniu na nazywała od razu sporem. Popadamy tu w delikatny obłęd, że wszyscy muszą być jednomyślni bo inaczej istnieje jakiś konflikt. Trochę to paranoicznie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Co was interesuje życie prywatne erce? xdd none youre business. Mnie dużo rzeczy fascynuje ktoś potrzebuje inspiracji może pomogę na priv?;3

Dokładnie, czasem z nudów się tak dzieje u niektórych kobiet i skłonnych do plotek mężczyzn. ;) 

Dlatego jak ja się nudzę to idę na rower, na szlaki górskie lub jogging. 🚲 ⛰️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przewalone mieć mały biznes w USA. 🇺🇸

Zawsze musisz mieć gun'a lub... miecz ⚔️ xD za ladą...

Bo tam to nie jest kwestia czy tylko kiedy ktoś spróbuje cię obrabować lub nawet zabić.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Sporo tego znalazłeś. Będziesz suszył?

Ja mam trochę angielskie podejście do grzybów, w sensie nie lubię ich... Ojciec uwielbia, to mu zawiozłem. Będzie suszył i część na pewno ciotki dostaną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, eRCe napisał(a):

Ja mam trochę angielskie podejście do grzybów, w sensie nie lubię ich... Ojciec uwielbia, to mu zawiozłem. Będzie suszył i część na pewno ciotki dostaną.

A czemu angielskie? Oni jedzą grzyby, choć może nie prawdziwki i maślaki.

Tez lubię suszone grzyby, najlepsze! Mi możesz dać 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

A czemu angielskie? Oni jedzą grzyby, choć może nie prawdziwki i maślaki.

Tez lubię suszone grzyby, najlepsze! Mi możesz dać 🤣

Ale nie ma kultury zbierackiej i generalnie się kupuje hodowlane.

U nas jest taki wysyp w tym roku, że mógłbym ci całą dużą skrytkę inPostu zapchać po brzegi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi