Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Laska mnie zrugała, określa jako ‚złą osobę’, z powodu jakiejś kretynskiej bzdurnej jatki spowodowanej przez pijanego makarona, który pewnie nawet nie pamieta, ze tu był, jątrzy na mój temat do osoby z 

mojego uniwersum zwanym Real jak jakaś 15-latka (ale ona jest zła prawda? Podoba ci sie to? Ale na pewno?). po czym teatralnie odchodzi chuj wie czemu, bo wplątana w to została cała armia ale pewnie chodzi o to, ze przeze mnie. Ja zamknęłam mordę mimo ze kompletnie uwazam, ze typiara manipuluje ale dalej mam pokazywać klasę 😃ale ja jej nie mam, jestem wulgarna hejtera pamietasz?

milo ze koleżankę wspierasz nawet jak absurdalnie ale ponownie - nie będę tańczyć jak mi zagra ani ona ani ty 

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie wiem co jest prawdą, a co nie, wiem że przez lata jak na srafe siedziałem, to krejzi była dla mnie ok, kiedy inni dawali mi popalić, dlatego to ze ostatnio są jakieś zgrzyty, to olewam, bo jako całokształt to krejzi w porządku dla mnie zawsze była, a to że jej ukochany mnie oczernia i drwi od lat ze mnie, to nic nie mogę poradzić na to.

Edytowane przez KochamElciee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, lily was here napisał(a):

Nie musisz mi trzymać palca w dupie, nawet wolałabym nie jesli można, ale bekowe sa te twoje utyskiwania po prostu i próby wsadzenia w jakis kostiumik.

wszystko sie nie podoba państwu kafeterianom, nudno, martwica, inba tez niedobrze. Mam dwie twarze i na nerwicy jestem ą i ę a jak nie jestem to tym gorzej dla mnie.

opanujcie sie ludzie błagam. 

Nie można wam pytania zadać, bo od razu kostiumik i musisz wywlekać stare sprawy? A potem koleżanka naskuje na mnie i pisze, że każdy tutaj może pisać, nawet jeśli to komuś nie pasuje, tylko wychodzi na to że ja nie mogę. Napisałem, że to jest moja strefa wyciszenie, a ty mnie odwolujesz do regulaminu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

Nie można wam pytania zadać, bo od razu kostiumik i musisz wywlekać stare sprawy? A potem koleżanka naskuje na mnie i pisze, że każdy tutaj może pisać, nawet jeśli to komuś nie pasuje, tylko wychodzi na to że ja nie mogę. Napisałem, że to jest moja strefa wyciszenie, a ty mnie odwolujesz do regulaminu. 

Jak kontekst tego wymaga to wywlekam. Jak nie wymaga i jest Śmiechowo to nie wywlekam. Jak jesteś hipokryta i zgrywasz sie to możliwe ze wywloke. 
zle cie tu przyjęłam na temacie? Popisz sie przed kolezanka w inny sposób.

a teraz zegnam cie ozięble, odechciało mi sie przyjemności, ODCHODZE

zjesc kolacje 

scena jest twoja, zabawiaj, wyciszaj rób co chcesz, pokaz jak to sie robi 

Ps regulamin to był zart, wydawało mi sie ze masz większe poczucie humoru ale teraz w tym krawacie jesteś chyba lekko niedotleniony. 

Shadow daj mi jakiegos osta ja sie nie obrazę bo na Kafe piszą ze ci laske robie . A ja robie laske tylko małopolskim debilom 😝

Może być za to ‚niedotleniony’

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, lily was here napisał(a):

Ale przepraszam bardzo ona jest teraz w procesie beatyfikacji? Czy co? Nie będzie już nigdy można wspomnieć o bekowym teatralnym odejściu z precli? Rozumiem ze chcesz zaplusowac u kolezanki, ale ja niczego takiego nie podpisywałam ze sie już nigdy nie odezwe na ten bekowy temat 😃

Nie zbieram plusów u koleżanki i tutaj nawet nie chodzi o nią. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ciągnie wilka do lasu? Dość dobrze zorientowana jesteś jak na kogoś kto czuje obrzydzenie do kafe.

😃 codziennie tam kuknę żeby przelecieć po tamtejszej pustyni wątkowej. Kiedyś tamto miejsce tętniło życiem. Teraz wygląda jak radioaktywna zona po Czarnobylu. 

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, lily was here napisał(a):

ODCHODZE

BLAGAJCIE MNIE

zebym nie jadła już o tej porze 😃

Nie żałuj sobie. Libed i tak będzie cie kochał nawet jeśli będziesz troche grubsza, tylko przez przypadek może cyknac zdjęciem na mieście od tyłu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ciągnie wilka do lasu? Dość dobrze zorientowana jesteś jak na kogoś kto czuje obrzydzenie do kafe.

Dziś mnie mega obrzydzenie złapało jak widziałam tam na profilowym murzyna z podcinana szyją. Tam naprawdę siedzi niezły szur .... I gdzie jest moderacja że takie coś przepuszcza. Takiemu to już policja powinna pukać do drzwi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

😃 codziennie tam kuknę żeby przelecieć po tamtejszej pustyni wątkowej. Kiedyś tamto miejsce tętniło życiem. Teraz wygląda jak radioaktywna zona po Czarnobylu. 

O to możesz być naszym świadkiem w przypadku braku dowodow skrinowych 

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Dziś mnie mega obrzydzenie złapało jak widziałam tam na profilowym murzyna z podcinana szyją. Tam naprawdę siedzi niezły szur .... I gdzie jest moderacja że takie coś przepuszcza. Takiemu to już policja powinna pukać do drzwi. 

To narcyzjusz. Vel krasnal

Tam nie ma moderacji.

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Gruszki nadgnite ostrugałam na kompot, pochwalcie mnie.

Ten post wjechał niczym ten ‚u mnie trochę kropi’.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym tygodniu zrobiłem w dwa dni chyba z 70km na piechotę xd. Trochę się nałaziłem. W poniedziałek o 16 zaczęło lać, a ja do 21:30 wracałem do domu w deszczu, i cały przemoknięty xD.

Dwa dni później poszedłem dalej na tripa do Szczypiorna przez wioski, chyba 15km w jedną stronę. Fajnie było. 

Niedługo trzeba znowu gdzieś iść i detoks od neta zrobić. Dzisiaj mi się nie udało wytrzymać dwa dni offline, niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Ten świr wrzuca drastyczne foty więc nie wchodz lepiej w jego linki. Dzisiaj sama z  rozpędu weszłam, bo ktoś inny wrzucał linki do tego samego hostingu, a tam martwy kot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi