Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Najważniejsze, że wyciągnąłeś wnioski. Staraj się nie popełniać tych samych błędów i będzie dobrze. Bądźcie dla siebie wyrozumiali.

Dzięki :P

A tak w ogóle to babcia mi dzisiaj podcięła końcówki od włosów na głowie i mam krótsze włosy :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

😂😂😂 kocham nasze stare polskie kino. Nowym gardzę xd

Też lubię 🤣

Ale ty Dalila masz w łeb ode mnie za odświeżanie info na mój temat.Jak ktoś ciekawy ile mam lat i z kim sypiam,niech czyta gdzie trzeba🤣🤣🤣Nie plotkuj mi tu o mnie .Niech się postarają i przeczytają wszystkie moje posty ,to się dowiedzą.

Dziękuję bardzo.Dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

1

Ale ty Dalila masz w łeb ode mnie

E tam za co, jak można Dalilkę za cokolwiek walnąć w łeb, to taka fajna duszyczka, przynajmniej była. :D 

Nie zasługuje na takie ataki :P Takie jest moje zdanie :D 

8 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Otóż to,wyciągnąć wnioski i się poprawić👍🤣

No jeszcze Justyna się chciała hajtnąć ze mną, ale Zosia ogarnia gierkę i na bogato ślub będzie :D 

A jak weźmiemy rozwód to się chyba hajtnie z innym, ale muszę być ostrożny :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ale ty Dalila masz w łeb ode mnie za odświeżanie info na mój temat.Jak ktoś ciekawy ile mam lat i z kim sypiam,niech czyta gdzie trzeba🤣🤣🤣Nie plotkuj mi tu o mnie .Niech się postarają i przeczytają wszystkie moje posty ,to się dowiedzą.

Dziękuję bardzo.Dobranoc

Właśnie o to mi chodziło... Nie każdy musi wiedzieć, a jak chce się dowiedzieć, to niech szuka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:( ale ja nadal nie wiem ile masz lat, w przybliżeniu wiem że młoda jestes chyba😂 mnie się tak zdaje tak mi się zawsze kojarzyła liczba 32 ale Ty nie pisałaś chyba nigdzie że to wiek. Zresztą tak jak tu pisali o języku to widać żes nie możesz być zgrzybiala staruszka:/ @Lucy32 ale w łeb przyjmuje i przepraszam

Teraz czekać na cięgi od cynthii

;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Właśnie o to mi chodziło... Nie każdy musi wiedzieć, a jak chce się dowiedzieć, to niech szuka.

Szukajcie a znajdziecie. Ale to sprzedawanie brzmi srogo jak to jest coś co wiem od nikogo. Już lepiej rzec plotkowanie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KochamElcie napisał(a):

A mi smutno jak czytam ataki na Dalila albo jak jej walą w łeb 😕 

Nikt mi nie wali wleb, spokojnie. Jesteś za wrażliwy tak jak ci smutno było bo ptaszek martwy leżał na drodze. Chociaż mi też jest smutno na martwe ptaszki xD

Albo jak kot żre na żywca myszke

Ugryzie i nie ma głowy cialo 

9 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Jeśli mówimy o starych filmach...

Ja proszę Pana jem śniadanie zanim pójdę spać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Nikt mi nie wali wleb, spokojnie. Jesteś za wrażliwy tak jak ci smutno było bo ptaszek martwy leżał na drodze. Chociaż mi też jest smutno na martwe ptaszki xD

Albo jak kot żre na żywca myszke

Ostatnio kumplowi z innego forum ktoś przejechał rudą kotkę, i teraz pisał, że jak wychodzi to już jej nie ma i tak jakoś pusto bez niej, bo wpadła pod koła. 

No fajnie spędziłem z Dalilą czas i było extra, i jeszcze Dalila nawet za benzynę zapłaciła ze swoich i nic nie wołała ode mnie, to jak miałbym być niewdzięczny, i jeszcze atakować Dalilcię, no bez przesady. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mistrz. A wiecie że w cepelii w moim mieście Bareja widział misia i wpadł na pomysł i potem koło gospodyń z jednej wsi niedaleko plotlo tego gigantycznego misia 

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

Ostatnio kumplowi z innego forum ktoś przejechał rudą kotkę, i teraz pisał, że jak wychodzi to już jej nie ma i tak jakoś pusto bez niej, bo wpadła pod koła. 

Przykre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, lily was here napisał(a):

No nareszcie. Już kilka razy cie wywoływaliśmy. 

Haha malowany chyba nie chce mieć nic wspolnego, to nie wiem, czy bedzie potrzebny link 😅

Nie uszlo to mojej uwadze, jednak moja wypowiedz w sprawie problemu uzytkownika, ktorego lagodnie okresle katarynka, byla by prawdopodobnie ukarana banem.

Lily, jaki byl twoj nick na kafe?

Czy malowany nazywal sie przejsciowo " zepsuty"? 

Regulamin tego forum nie jest dla mojego ograniczonego intelektu "transparens", szczegolnie, kiedy czytam tu wyzwiska np. nadpobudliwej nawiedzonej, ktore nie pociagaja za soba takowych konsekwencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Mistrz. A wiecie że w cepelii w moim mieście Bareja widział misia i wpadł na pomysł i potem koło gospodyń z jednej wsi niedaleko plotlo tego gigantycznego misia 

Przykre

No bardzo, niejeden fajny zwierzak umarł wpadając pod koła 😕 A to może też dlatego, że ludziom nie chce się chodzić. 😜 

Wolą tyłki wozić :D 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja samochodem nie jeżdże, bo nie mam prawka, to nie rozjeżdżam, ale ostatnio jechałem z babcią na grzyby, a tam na drodze dwa małe ptaszki, i jeden odleciał a drugi pod samochód i coś pozginało, nie wiem czy się połamał biedak, a mi już smutno od razu, babcia nawet nie widziała ptaków, bo ślepa, a ja ja prdl może byli parą i już jeden ptaszek nie żyje, a drugi go opłakuje 😕 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

A mi smutno jak czytam ataki na Dalila albo jak jej walą w łeb 😕 

Przestań , obrońca  i rycerz@Dalila_

Weź trochę dystansu  miej🤣

Godzinę temu, czarna rzodkiew napisał(a):

👍👍🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Nie no trochę mam, bo to nie mój interes w sumie, ale czuję się trochę, jakby Dalili się dostawało za to, że do mnie przyjechała się spotkać. :P 

Przecież nikt jej nie krytykuje,bynajmniej nie o to tylko o gadanie o kimś .A to inny temat.Wy z Dalia robota sobie co chceta,możecie znowu iść popływać nawet w oceanie 🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Przecież nikt jej nie krytykuje,bynajmniej nie o to tylko o gadanie o kimś .A to inny temat.Wy z Dalia robota sobie co chceta,możecie znowu iść popływać nawet w oceanie 🤣🤣

No dobra, sorki, że zwracam uwagę w ogóle, bo to trochę nie mnie się tyczy, ale dzięki za wyrozumiałość :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Expressis verbis napisał(a):

Nie uszlo to mojej uwadze, jednak moja wypowiedz w sprawie problemu uzytkownika, ktorego lagodnie okresle katarynka, byla by prawdopodobnie ukarana banem.

Lily, jaki byl twoj nick na kafe?

Czy malowany nazywal sie przejsciowo " zepsuty"? 

Regulamin tego forum nie jest dla mojego ograniczonego intelektu "transparens", szczegolnie, kiedy czytam tu wyzwiska np. nadpobudliwej nawiedzonej, ktore nie pociagaja za soba takowych konsekwencji.

Crazy ;) ja z tobą nigdy chyba nie rozmawiałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi