Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

Pisałem, że darek byczy vel tirowiec vel czub zabronił nam się spotykać z Dalilą, bo jak się znowu spotkamy i będziemy o tym pisać, to on nie wytrzyma. :D Tak pisał. 

I że wszystko, co tu, w tym wątku jest, to ląduje tam na kafe potem i ludzie o tym piszą, zanim zniknie temat

Więc ja i Dalila mamy kosę już i nie możemy się ze sobą spotykać :P .

Hahaa Darek byczy vel tirowiec :D Siedzę i śmieje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

To czy my sie zasczepilismy czy nie i jak sie czujemy to sa dowody anegdotyczne, a nie evidence based medicine. 

Nie da sie zbudowac wiarygodnych modeli analitycznych na tak malej probie.

Ja to wiem ale pytanie brzmiało czy znajomi nie mieli powikłań kardiologicznych po szczepieniu , wiec odpowiedziałam : żadni 

1 godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

o z tego że mały promil jak skutki uboczne wyrzucają z kapci.

Jak skutki uboczne w wielu ulotkach lekow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Kurde czy wam tez forum znowu muli i się nie chce załadować?

Mi tylko teraz trochę, a wcześniej nie wiem bo byłam w pociągu bez zasięgu wiec wszystko mi muliło 😛

Gdzie mój komentarz o robiących wodę z mozgu i procesach norymberskich dla nich?;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Kurde czy wam tez forum znowu muli i się nie chce załadować?

Też, też. Strona nie chce się załadować od rana

13 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Już od kilku dni.

A ja znikam zaraz, bo idę na spacerek, w końcu. :P 

Już się nie mogę doczekać, jak zacznę sobie chodzić nad wodę i popływać, to sobie trochę detoks zrobię, i wrócę z lepszą energią. :D

No i super! Tak trzymaj 🔆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

Pisałem, że darek byczy vel tirowiec vel czub zabronił nam się spotykać z Dalilą, bo jak się znowu spotkamy i będziemy o tym pisać, to on nie wytrzyma. :D Tak pisał. 

I że wszystko, co tu, w tym wątku jest, to ląduje tam na kafe potem i ludzie o tym piszą, zanim zniknie temat

Więc ja i Dalila mamy kosę już i nie możemy się ze sobą spotykać :P .

Po prostu unikajcie jarmarków

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

No tak, zarzuciłaś tematem że wiesz kto gdzie mieszka, a potem odwracasz kota ogonem.

Chronisz swych informatorów 😃

Nie powiem kto bo pisał do mnie jako Kuba rozpruwacz. Mam głęboko w nosie czemu mi tak powiedział. Wolę żebyś była z nowego jorku

5 godzin temu, brum.brum napisał(a):

Spoko. Ja się nie gniewam chociaż nie miło tak przeczytać, że coś mam kiedy dawno temu pisaliśmy co nam jest w PRYWATNEJ rozmowie. Mała mi ma rację, po co wywlekać prywatne rzeczy? I napiszę jeszcze raz nie mam myśli ksobnych, po co tak generalizujesz? Szanuję że masz wiedzę i się chcesz się nią dzielić. Ale co innego wiedza i taktowna pomoc komuś a co innego wywalanie komuś w ogólnej rozmowie różnych rzeczy. To nie jest okej. 
A co do mojego tekstu czy nie za dużo na forum, to dalej podtrzymuję sugestie że każdemu przydaje się odpoczynek i przewietrzenia głowy o forum

od*

No to fajnie, jesteś parę lat na forum i nikt niby nie wie co ci jest co łykasz itd. To co robisz ma tym forum brum? :D gadasz o kwiatach? Napisałam o myślach osobnych czym są. A jak w ogóle mi osobie co ma problem z pamięcią i pamięta że mała mi jest z Krakowa A widocznie pomyliłam, to nie jest rozsądne że mi napisałeś kiedys na co się leczysz i oczekujesz że będę pamiętać że brum z forum dla lęczących się napisal mi ileś temu co ma i że ja będę pamiętać że nikt tu o tym nie wie xd brum wybacz. Ale i tak średnio mi się spodobał twój atak, nie twój problem ile czasu obcą osoba jest na forum, nie masz swoich problemów? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reszty co padło nie czytam tylko im odpisalam. To nie moje klimaty tłumaczyć wszystko komuś kto mnie nie zna bo mi czasu szkoda

5 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

@Dalila_

Fejsa nie mam, ale smartfona mam jakiegoś starego, a pare dni temu sobie kupiłem kartę sim T-Mobile i mam numer. :D 

Tylko że jak gdzieś idę, to zazwyczaj bez telefonu, żeby sobie odpocząć od internetu, bo tak to jak idę, to czuję się dziwnie, jak przy ludziach się gapię w telefon, no i bez mi lepiej. Poza tym to góowienko dużo waży i mi się z tym niewygodnie chodzi. 

Jakoś nie przepadam za smartfonami ogólnie. :P 

Przecież co z tego że masz jak nie masz doładowany :D i tak nie zadzwonisz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w sumie lepiej,ze nie pamietasz @Dalila_ co @brum.brum bierze i co mu dolega.

Przynajmniej inni tez nie wiedzą.Ludzie zachowajcie troche chociaz dyskrecji zwlaszcza mówiąc o innych.

Nie kazdy chce zeby o nim wiedziano jakim papierem dupsko podciera.

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

1

Przecież co z tego że masz jak nie masz doładowany :D i tak nie zadzwonisz 

Właśnie, że mam doładowany, bo sobie doładowałem.

A kolega w grze mi o wiewiórze przypomniał i znowu mi smutno ehh... Czuje się jak gnój trochę. 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie powiem kto bo pisał do mnie jako Kuba rozpruwacz. Mam głęboko w nosie czemu mi tak powiedział. Wolę żebyś była z nowego jorku

No to fajnie, jesteś parę lat na forum i nikt niby nie wie co ci jest co łykasz itd. To co robisz ma tym forum brum? :D gadasz o kwiatach? Napisałam o myślach osobnych czym są. A jak w ogóle mi osobie co ma problem z pamięcią i pamięta że mała mi jest z Krakowa A widocznie pomyliłam, to nie jest rozsądne że mi napisałeś kiedys na co się leczysz i oczekujesz że będę pamiętać że brum z forum dla lęczących się napisal mi ileś temu co ma i że ja będę pamiętać że nikt tu o tym nie wie xd brum wybacz. Ale i tak średnio mi się spodobał twój atak, nie twój problem ile czasu obcą osoba jest na forum, nie masz swoich problemów? 

Czasem delikatną krytykę otrzymuje się z sympatii/dobrej woli:pp

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Bo mówiłeś że nie korzystasz i nie masz diladowany

Jak jestem u babci w mieście, to korzystam, bo jak gram w grę, to mam internet mobilny z telefonu. :D więc doładowałem sobie kilka dni temu, i mam pakiet na cały miesiąc. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

To w sumie lepiej,ze nie pamietasz @Dalila_ co @brum.brum bierze i co mu dolega.

Przynajmniej inni tez nie wiedzą.Ludzie zachowajcie troche chociaz dyskrecji zwlaszcza mówiąc o innych.

Nie kazdy chce zeby o nimwiedziano jakim papierem dupsko podciera.

Przede wszystkim jak ktoś się boi że coś ktoś wypapla czy dlatego że nie pamięta czy dlatego że jest wredną suką, niech nie pisze randomom z neta takich informacji?! To nielogiczne. A brum brum 1 na mnie z gębą tutaj zadziałał, a przecież wie że ja nie należę do tych co są najmilsi

Teraz, Nie lubię świtu napisał(a):

Czasem delikatną krytykę otrzymuje się z sympatii/dobrej woli:pp

No ta szczególnie jak sam zaczął do mnie. Bo napisałam że mu zazdroszczę xd

Ale spoko 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi