Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Raczej dlatego że,Trzaskowski zrobil wizerunek siebie jako pustaka i niesympatycznego gościa.Lalusia.

Nawrocki w tej kwestii wypadł lepiej. Więc pewnie dlatego wygrał wybory. Bo nie bylo i tak lepszego kandydata.

Takie moje zdanie.

a moje takei ze ludzie glosuja na podobnych sobie i po prostu kiboli i prostakow jest wiecej niz tych ktorzy chodzili do szkoly i uczyli sie jezykow w czasie jak druga grupa gonila sie po lesie albo robila wlam do sklepow

przeciez nawrocki jest do bólu niesypmatyczny ja nie wiem gdzie wy widzicie to ze jest sympatyczny. za sympatyczneog t o mzoe uchodzic np.. stanowski ale nawrocki ? przeciez on jak sie smieje to jest smiech szyderczy a czesciej widac go jak jest zly niz usmiechniet to jego wydziaranie sie mimika itd. to nie ma nic wspolnego z tym zeby mogl uchodzic za sympatycznego.. duda 100 razy bardziej wygladal na sympatycznego z tym swoim glupiutkim usmiechem i zartami wujka zenka. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Przesadzasz juz..z tą maczetą ,snusem w którym już podejrzewasz coś więcej niż nikotyna.

Nie dodawaj od siebie🙄pliss

no tam byli uzbrojeni w rozne sprzety nie wiem czy mial maczete kastet czy palke teleskopowa a moze nie mial nic ale byl w towarzystwie ludzie ktorzy akurat mieli takei a nie inne sprzety. niestety ale w zabezpieczonych materialach z tej bójki nie bylo zadnej ksiazki historycznej wiec zakladam ze nie ksiazka lal ich po lbie jak przystalo na doktora.

pisze ironicznie skad mam wiedziec w czym sie specjalizowal albo czy atakujac innych kiboli walil ich z buta w zeby czy lokciem etc. to bez znaczenia. 

jedno jest pewne nie resocjalizowal ich w tym lesie wykladami z historii.

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ale nie startowal w wyborach,jego pech. Może by wygrał.

startowal tylko w inncyh i tez wszedl :D czego tez nie rozumiem i co potweirdza moaj teorie ze takich nawrockich i mejzow jest w spoleczenstwie wiekszosc i tyle. 

chlop wyludzal pieniadze od ciezko chorych ludzi obiecujac im gruszki na wierzbie i tez go wybrali :D

ostatnio wycenil sie na milion ze za tyle wejdzie do klatki lac sie po mordach i wykluczyli go dopiero po tym z pisu co jest kompletnie niekonsekwentne bo najpierw namawiaja do glosowania na kibola lejacego sie w lesie a pozniej wywalaja inne go bo sie chcial lac w klatce :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Historią zajął sie później.

nie przeciez on juz byl dawno po studiach jak lal sie w tym lesie po mordach a to byc moze nie pierwsza i nie ostatnia bojka w lesie byla. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, ironella napisał(a):

Stanowski i sympatyczny to oksymoron przecież ten gość jest mistrzem w robieniu taniego show i budowaniu zasięgów na kontrowersji. Dla mnie wybór między tymi dwoma to książkowy przyklad wyboru między dzuma a cholera.

ja to wiem ael z wygladu mimiki moim zdaniem mozna uznac go za sympatycznego na pewno batyr na takiego nie wyglada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, libed napisał(a):

ja to wiem ael z wygladu mimiki moim zdaniem mozna uznac go za sympatycznego na pewno batyr na takiego nie wyglada

Według mnie żeby uznać go za sympatycznego to właśnie  trzeba by w ogóle nie widzieć jego mimiki, tylko słuchając go lub czytając można ulec złudzeniu, że to sympatyczny gość, ale  gdy tylko wchodzi obraz to całe dobre wrażenie znika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, libed napisał(a):

co smiesznego jest w tym ze zna jakis jezyk obcy, tego nie rozumiem ja moge wymienic wiele smiesznych rzeczy ktore zrobil trzaskowski ale dlacze go ludzie smieja sie ze zna jezyki albo chodzil do dobrej szkoly czy jego ojciec nie byl robotnikiem na budowie to nie rozumiem.

Nic w tym nie ma śmiesznego, chyba że wtedy jak się na siłę tym popisuje przed zakompleksionymi polaczkami, dla których ważniejsze jest, że Trzaskowski zna języki obce a nie co w nich ma do powiedzenia. Bekowe było jak udawał prezydenta "orędziem" i czymś co wyglądało jak rada bezpieczeństwa. Jak można poważnie traktować człowieka, który odstawia takie szopki i codziennie ma inne poglądy? To w tym jest problem a ty się fałszywie zafiksowałeś na jakichś językach i plebsie. To jest człowiek, który nawet Warszawą nie umie zarządzać i byłby wykonawcą wszystkiego co mu Tusk każe. Mamy prawo nie chcieć bezpoglądowego lalusia libkowego i w związku z tym zagłosować nawet na kibola.

7 godzin temu, Lucy32 napisał(a):

Przesadzasz juz..z tą maczetą ,snusem w którym już podejrzewasz coś więcej niż nikotyna.

Nie dodawaj od siebie🙄pliss

I ta sytuacja z dziennikarzem jakby mu po mordzie nawalił a tylko mu palcem pogroził za próbę manipulacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi