Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Na mnie się w sumie każdy alfa ze srafe rzuca i obraża mnie w sumie. 

Chyba tylko Krejzi i Elcia do mnie się nigdy rzucały bez powodu.

Odleżyna raz niby kumpel, a czasem jak nie pisałem na srafe kilka dni, a obserwowałem z przyczajki, to też mi doopę obrabiał, i już moje resztki sympatii do kogokolwiek ze srafe chyba się wyczerpały ;P.

Ta opowieść o uciśnionym na złym forum prawie wycisnęła mi łzy z oczu. Zanim jednak zaczniesz wyliczać kto cię skrzywdził, może przypomnij sobie jak blokowałeś złośliwie forum albo sypałeś wyzwiskami na prawo i lewo, bo trochę słabo zaczynać od robienia z siebie męczennika w nowym miejscu po tym co odwalałeś na starym.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko dwa dni blokowałem, a inni blokują od lat regularnie, ale to ja oczywiście blokuje wszystko.

Szkoda czasu, żeby się tłumaczyć.

Przyszliście ze srafe wprowadzić beznadziejną atmosferę hejterską, kiedy jest wesoło. Ja tam już nie wchodzę i cieszę się, że mi się udało ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Trzeba gaśnicę nosić jak Braun :D

Ja nie wiem, kto ma tu jakie traktowanie, bo jestem tutaj tylko niemile widzianym gościem, ale jeśli tak uważasz to zapewne masz rację.

Ja nie wiem, za c ty dstajesz zjeby i d kogo, i nie chcę wiedzieć. To już nie moja sprawa i nigdy nie powinna nią być, żałuję tylko że tę granicę postawiłem tak późno.

Tak, ten popi…dolony edytor nagle postanowił, że w niektórych słowach nie będzie wstawiał literki „o”. A potem się naprawił, przy słowie „kogo”. Super jest to Invision.

Nie mile widziany gość 🤣🤣🤣 biedny skrzywdzony indyczek a sam sobie nagrabił -,-

Niemiłe blad*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja tylko dwa dni blokowałem, a inni blokują od lat regularnie, ale to ja oczywiście blokuje wszystko.

Szkoda czasu, żeby się tłumaczyć.

Przyszliście ze srafe wprowadzić beznadziejną atmosferę hejterską, kiedy jest wesoło. Ja tam już nie wchodzę i cieszę się, że mi się udało ;).

Fajne wytłumaczenie co z tego że blokowalem skoro inni bardziej kradną. I mala poprawka co do wprowadzenia  atmosfery, jestem tu troche dluzej niz ty wiec daruj sobie te teksty o przychodzeniu za tobą ze srafe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od miesiąca gram w fajną gierkę, mam dużo radości, poznałem w niej fajne koleżanki i mam co robić i już się nie nudzę i jest fajnie.

Gdyby nie kolezanki z gierki, pewnie już bym nie grał Xd. Poznałem fajne dziewczyny graczki, które mają dużo większe poziomy ode mnie i aż szkoda przestać grać.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale na srafe siedziałem od lat i miałem problem sobie popisać z fajną dziewczyną, bo ciągle jakiś samiec alfa się musiał mieszać, a w gierkę grałem tydzień, i poznałem Claudie, a ona dodaj mnie na discord i friend lista i wow xD. 

Tydzień i już fajna koleżanka, a na srafe straciłem wiele lat i 0 koleżanek.

Dlatego już mi się tam nie chce siedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o dziewczyny, bo mam dwie fajne koleżanki w grze i kilka lat grania, zanim wszystko odblokuję i wbije max levele w gierce, że już nie będe miał co robić.

Tylko że na srafe jest nuda. Ja w gierce jestem jeszcze w dwóch klanach. Przez ostatnie kilka tygodni korespondowałem z wieloma osobami. Wszyscy fajni i mili, służą pomocą.

A na srafe wiecznie te same osoby, które w kółko pieerdolą to samo. Do usranej śmierci się wszyscy rzucają na siebie, a każdego dnia z rana lub o 12-13 musi zniknąć kolejny aktywny temat. Ile można?

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No ale na srafe siedziałem od lat i miałem problem sobie popisać z fajną dziewczyną, bo ciągle jakiś samiec alfa się musiał mieszać, a w gierkę grałem tydzień, i poznałem Claudie, a ona dodaj mnie na discord i friend lista i wow xD. 

Tydzień i już fajna koleżanka, a na srafe straciłem wiele lat i 0 koleżanek.

Dlatego już mi się tam nie chce siedzieć.

klaudia to typ pomaga ci levelowac zebys mu potem itemy oddal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam teorie ze [ciach] juz nie zyje a jakis typ przejal jego tozsamosc, niemozliwe znamy jego imie nazwisko miejsce zamieszkanie i mamy jego zdjecia a on dalej robi z siebie pajaca

szczegolnie jak moon przerabia jego foty na wyszczerzony usmiech albo pravol wstawia jego bezduszna facjate sobie w avki ja bym zniknol z internetu gdyby tak moimi zdjeciami szastano

Edytowane przez shadow_no
usunięte dane osobowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, rough_boy napisał(a):

ja mam teorie ze matuszczak juz nie zyje a jakis typ przejal jego tozsamosc, niemozliwe znamy jego imie nazwisko miejsce zamieszkanie i mamy jego zdjecia a on dalej robi z siebie pajaca

szczegolnie jak moon przerabia jego foty na wyszczerzony usmiech albo pravol wstawia jego bezduszna facjate sobie w avki ja bym zniknol z internetu gdyby tak moimi zdjeciami szastano

Twoje foty również krążą po necie w tym kafeterii wiec nie bądź taki do przodu bo ktos sie kiedys wkurwi i oberwiesz własna bronią.

ps zgłoszone 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Co to za obleśny typ?z kryminału się urwał?

Cala  radosna atmosfera padła na Precelkach przez takie odwiedziny

😕 tez ubolewam.

wczesniej chyba X go usuwał z prędkością swiatla 😃 a ten potem wyl do księżyca na kafeterii, ze shadow 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja mam nadzieję, że faktycznie już nigdy nie zajrzę na srafe, a nie że to taka zabawa.

Teraz właśnie jest ten czas. 

A siedź tutaj na detoxsie😅😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi