Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Jeszcze zależy pewnie jaki zabieg, ale zawsze jest jakies ryzyko, uszkodzenie jakiegos nerwu itd. Cycki to w ogóle dla mnie abstrakcja to jak wyglada ta operacja, ze masz jakies ciało obce i na ile to sie wszystko może później babrać. Ja zawsze przeżywam różne rzeczy zdrowotne czy nie będę mieć skutków ubocznych wiec nie wyobrwzam sobie tak wielkiej operacji tylko po to, zeby na Insta dobrze wygladac (tak wiem, dla kogos to wielki problem, wpływa mu na psyche itd. ale wciąż uwazam ze to głupota). Jeszcze rozumiem, jakies deformacje/poparzenia itd. Ze serio ktos nie może patrzeć w lustro, ale jak ktos se cycki powiększa z C do E to mam lekkie zwątpienie.

No, czesto ci ludzie wcale zle nie wygladaja tylko maja problem z akceptacja siebie, a kolejna operacja niekoniecznie rozwiazuje ten problem. A salony powiekszajace komus piersi, usta lub tylki do karykaturalnych rozmiarow to w ogole jakies nieporozumienie i trudno to w ogole nazywac medycyna.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aresztowano bylego ksiecia Andrzeja dzisiaj, zart kolezanki z pracy "Ciekawe czy teraz sie spocil?" XD

Bo gdy udzielal wywiadu w BBC i odpowiadal na oskarzenia jednej kobiety, ktora opowiadala jak ja molestowal i sie pocil, stwierdzil, ze to nieprawda, bo on sie nie poci.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

No, czesto ci ludzie wcale zle nie wygladaja tylko maja problem z akceptacja siebie, a kolejna operacja niekoniecznie rozwiazuje ten problem. A salony powiekszajace komus piersi, usta lub tylko do karykaturalnych rozmiarow to w ogole jakies nieporozumienie i trudno to w ogole nazywac medycyna.

To prawda. Wręcz szpecą siebie a lekarze bez etyki robią takie rzeczy. Powinni tego zabronić i wysłać wszystkich na leczenie. Jednych z pazerności a drugich braku akceptacji siebie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

No, czesto ci ludzie wcale zle nie wygladaja tylko maja problem z akceptacja siebie, a kolejna operacja niekoniecznie rozwiazuje ten problem. A salony powiekszajace komus piersi, usta lub tylki do karykaturalnych rozmiarow to w ogole jakies nieporozumienie i trudno to w ogole nazywac medycyna.

8 minut temu, Melodiaa napisał(a):

To prawda. Wręcz szpecą siebie a lekarze bez etyki robią takie rzeczy. Powinni tego zabronić i wysłać wszystkich na leczenie. Jednych z pazerności a drugich braku akceptacji siebie. 

Dokładnie i to straszne, że tak żerują na problemach ludzi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pokraka napisał(a):

Ta jasne, chcesz mi redukcje za sabotować. Wiadomo, że za zielony kolor odpowiada chlorofil. 😄

😅Troche przygnily ten chlorofil,ale ponoc zdrowy.

Ale mam znajoma co pije chlorofil codziennie i bardzo sobie chwali i wszystkich namawia.

No kurde ,teraz temat chrorofilu zarzucilas na stół.😅w świetlicy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

😅Troche przygnily ten chlorofil,ale ponoc zdrowy.

Ale mam znajoma co pije chlorofil codziennie i bardzo sobie chwali i wszystkich namawia.

No kurde ,teraz temat chrorofilu zarzucilas na stół.😅w świetlicy 

Precle zawsze trzymają wysoki poziom merytoryczny rozmowy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę, mimo wszystko, oddać Brytyjczykom szacunek.

Mimo tej degrengolady, cenzury w internecie i masy problemów politycznych i społecznych toczących kraj, ich wymiar sprawiedliwości był w stanie aresztować bardzo wysoko postawionego zboczeńca - byłego księcia Andrzejka.

Oby nie skończyło się tylko na symbolicznym areszcie i wypuszczeniu, a wyrokiem skazującym i odsiadką - i to nie w jakiej "ruajal" wilii pod domowym aresztem, a rasowym więzieniu dla seksualnych predatorów.

W Ameryce niestety nic nie zwiastuje by jakikolwiek peedofil-satanista czy zbooczeniec z listy Jeffa kiedykolwiek dostał jakikolwiek wyrok. To już państwo oligarchiczne i niezależnie czy rządzi lewa czy prawa strona, tamtejsza elita jest bezkarna - ale oby i Jankesi nas zaskoczyli - daj Bóg. ;)

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

57 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To chlorofil też się tankuje na ostro? Już nie wystarczy skubać sałaty? O matko... Jestem bardzo uwsteczniona dietetycznie 😄

Niektórzy mają go z natury, dlatego jak przechodzą na dietę to nie chudną. Włączają tryb oszczędzania i się żywią słońcem. Tylko Afryka jest głupia, że głoduje i umiera z głodu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A co myślicie z psychologicznego punktu widzenia o innym wieku legalnej inicjacji w różnych krajach? Jakieś to takie dziwne w jednym kraju jest 15 czy 14 lat a w innym 18 i jest to pedofilia. Jakie to głupie ech

Uważam, że 15 lat to za niski wiek jak na wiek przyzwolenia.  Dziecko nie jest w stanie ze względu na swój poziom rozwoju podjęć świadomej decyzji. Rozumiem jednak konieczność ustalenia jasnej granicy i moim zdaniem to jest minimum 17. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

A co myślicie z psychologicznego punktu widzenia o innym wieku legalnej inicjacji w różnych krajach? Jakieś to takie dziwne w jednym kraju jest 15 czy 14 lat a w innym 18 i jest to pedofilia. Jakie to głupie ech

No bo to wszystko jest uznaniowe. W zasadzie cała rzeczywistość na samym dnie ma charakter niebinarny, statystyczny, nawet prawa fizyki, więc jak oczekiwać prostej duchotomii złe-dobre. Myślę, że niektóre 18 latki mogą być mniej gotowe, niż niektóre 16 latki. Tak więc ów wiek to jedynie taka zgrubna estymacja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Sytuacja przedstawia sie tez nieco inaczej gdy 18-latek sypia z 17-latka niz osoba w srednim wieku. Mlodych osob nie powinno sie traktowac jak obiekty seksualne, nawet jesli one sie stawiaja w takiej sytuacji, bo mozna im zrobic krzywde. 

Znaczy 18 latek może traktować 17 latke jako obiekt seksualny i wtedy jej to nie robi krzywy? Coś grubymi nićmi szyte. 

Mysle, ze to działa tak samo jak z wiekiem zgody. Kwestia indywidualna. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, MicMic napisał(a):

Znaczy 18 latek może traktować 17 latke jako obiekt seksualny i wtedy jej to nie robi krzywy? Coś grubymi nićmi szyte. 

Mysle, ze to działa tam smak jak z wiekiem zgody. Kwestia indywidualna. 

Nie o to mi chodzilo, jesli 18-latek spotyka sie z 17-latka to sa na podobnym poziomie i moga eksperymentowac seksualnie. Natomiast starsza osoba powinna miec wiecej rozumu i nie uzywac mlodych do seksu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pokraka napisał(a):

Uważam, że 15 lat to za niski wiek jak na wiek przyzwolenia.  Dziecko nie jest w stanie ze względu na swój poziom rozwoju podjęć świadomej decyzji. Rozumiem jednak konieczność ustalenia jasnej granicy i moim zdaniem to jest minimum 17. 

A jak 15-latek kogoś zgwałci to nie powinien za to odpowiadać, bo jest za młody i nie rozumie?

W stanach np jest takie po***ane prawo, że 15 latka można wsadzić na dożywocie do więzienia ale xxx dopiero od 17 czy 18 bo przecież na dożywocie jest dojrzały intelektualnie i emocjonalnie ale na bzykanko to już nie. A tam mają w ogole księgę przestępców seksualnych - najmłodszy ma....................9 lat.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi