Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

Ooo, taki śmieszek na forum. 

No 😀

ja to w sumie nie wiem jaka jestem na żywo, bo opinie sa skrajnie różne 😃 od dlaczego jesteś smutna (jestem normalna) po ‚promyczka’ 😂

Tzn. Inaczej. Wiem jaka jestem i niby nie potrzebuje do tego ludzi, żeby wiedzieć, ale jak mi coś mówią na mój temat to zazwyczaj jestem zaskoczona😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykładowo w pracy zawsze jestem wkurwiona i sadzilam, ze to widać , nawet raz pani z dzieckiem malym jechała ze mną winda i powiedziała: widzisz a pani idzie chyba do pracy, patrząc po minie 😂😂😂

ale kolezanka ostatnio skomentowała, na moja uwagę ze pewnie obniżam im wszystkim morale swoim wkurwem i brakiem motywacji, ze właśnie jestem promyczkiem 😂😂😂(tu mrugnięcie do kafeterian:p)

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

Pewnie dlatego, że jesteś człowiekiem i możesz mieć różne nastroje :D

Nie, to nie to😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Przykładowo w pracy zawsze jestem wkurwiona i sadzilam, ze to widać , nawet raz pani z dzieckiem malym jechała ze mną winda i powiedziała: widzisz a pani idzie chyba do pracy, patrząc po minie 😂😂😂

ale kolezanka ostatnio skomentowała, na moja uwagę ze pewnie obniżam im wszystkim morale swoim wkurwem i brakiem motywacji, ze właśnie jestem promyczkiem 😂😂😂(tu mrugnięcie do kafeterian:p)

Nie, to nie to😃

Ja miałem podobnie w pracy. 

Ciągle byłem wkurwiony, bluzgi szły jak mi nie wychodziło coś, na, cały pokój. 

Ale jednocześnie byłem klaunem dla całego pokoju, bo ciągle wszystkich rozmieszałem i gadałem totalne głupoty. Albo udawałem naszego szefa, wydawałem jakieś głupie dzwieki etc xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

Ja miałem podobnie w pracy. 

Ciągle byłem wkurwiony, bluzgi szły jak mi nie wychodziło coś, na, cały pokój. 

Ale jednocześnie byłem klaunem dla całego pokoju, bo ciągle wszystkich rozmieszałem i gadałem totalne głupoty. Albo udawałem naszego szefa, wydawałem jakieś głupie dzwieki etc xd 

Ja tez jestem wkurwiona narzekam i bluzgam i tez jednocześnie jestem clownem.😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

U mnie raz ktos stwierdzil z przekasem, ze nie moze pracowac, bo ciagle slyszy moj smiech z drugiego konca pokoju, co mnie niezmiernie zdziwilo, bo wydawalo mi sie, ze pracuje w milczeniu.

Pewnie czytasz kafeterię w pracy 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja jestem dosyć przekonująca we wkurwie 😃no chyba ze tylko w swojej głowie 

Jak raz musiałem zostać w sobotę, to ludzie z innych działów gadali, że nie słyszeli jeszcze takich wymyślnych bluzgów. 

I po każdej rozmowie z kimś, gdzie musiałem być miły, to po odłożeniu słuchawki było tylko 'kuuuurwaaa' albo 'co za idiota' xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, MicMic napisał(a):

Jak raz musiałem zostać w sobotę, to ludzie z innych działów gadali, że nie słyszeli jeszcze takich wymyślnych bluzgów. 

I po każdej rozmowie z kimś, gdzie musiałem być miły, to po odłożeniu słuchawki było tylko 'kuuuurwaaa' albo 'co za idiota' xd

😃 

ja zauwazylam ze po callach ludzie maja takie westchnięcie głośne, taki oddech ulgi albo jakiegos takiego zniecierpliwienia. U wielu ludzi to zauwazylam, sama tez tak robie (na poczatku bezwiednie).

w ogóle te spotkania online podobno mocniej męczą mozg niz normalne. Ja po kilku takich w ciagu dnia czuje sie wydrenowana a przykładowo nic szczególnego na nich nie robie. A gdzie jeszcze litania zadań do odbębnienia 😩

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

😃 

ja zauwazylam ze po callach ludzie maja takie westchnięcie głośne, taki oddech ulgi albo jakiegos takiego zniecierpliwienia. U wielu ludzi to zauwazylam, sama tez tak robie (na poczatku bezwiednie).

w ogóle te spotkania online podobno mocniej męczą mozg niz normalne. Ja po kilku takich w ciagu dnia czuje sie wydrenowana a przykładowo nic szczególnego na nich nie robie. A gdzie jeszcze litania zadań do odbębnienia 😩

No mnie prowadzenie zajęć online też mocno męczy. Ale nie wiem czy na żywo byłoby lepiej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

No mnie prowadzenie zajęć online też mocno męczy. Ale nie wiem czy na żywo byłoby lepiej. 

Ja miałam epizod prowadzenia czegos online i to był dramat. Niby wiadomo odpada ten cały dojazd itd. Niby spoko, ale jednak mnie sie to kiepsko sprawdzało a mam porownanie do antycznych czasow, gdzie stacjonarnie sie takie rzeczy robiło 🙂

Zauwazylam, ze w pracy loguje sie na forum jak muszę zrobić coś, co mnie przerasta i wydaje mi sie ze nie umiem 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

U mnie raz ktos stwierdzil z przekasem, ze nie moze pracowac, bo ciagle slyszy moj smiech z drugiego konca pokoju, co mnie niezmiernie zdziwilo, bo wydawalo mi sie, ze pracuje w milczeniu.

13 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Pewnie czytasz kafeterię w pracy 🙃

Mnie pytają co ty tam takiego śmiesznego czytasz, ja mówię e nic, bo w sumie wstyd się przyznać 🙃

I one mówią dobra, skończ gadać z tym kochankiem i mi pomóż.  🫣 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi