Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Jadę nad jezioro chociaż to, morze przecież za daleko, przecież dzika najlepiej by w lesie siedziała, gdzieś na odludziu, bo nad morzem ludzi za dużo.. No cóż poczekam do urodzin, może na tyle cień będzie łaskawy by mi się nie wtrącać w ten dzień, skoro nic innego dać mi nie potrafi. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje widzenie brata Nelyssy i cienia wiatru ściągał i tak Was zastrasza albo podnieca. Oni tak nie wyglądają to są pomieszane trondy dziadków babci Waldka i MartwegoDucha. Każda masturbacja jest dla chwały MartwegoDucha by niszczyć Naturę ludzkość zabijać. Myślicie co chcecie ja to pie*dole. 

A MartwyDuch to ukochany Beaty i wzajemnie.. Czego Ona chcę od brata Nelyssy, nie wiem. Coś się babie przez te trondy też pomieszało. 

Konrad Wam kiedyś mówił, ale go ogłupili, cień wiatru też i nic nie pamięta, Szczur to zapisał, oni że wszystkim myśleli najmądrzej tak samo jak ja a stali się kim stali.. Konrad to już takie zdjęcia mi pokazał, że nawet podobny do siebie nie jest. W każdym razie w Nim jest relic. 

A świata relica, Alone nawet tego gówna w Pograniczu, nie ma bez Acera. Gdyby nie było Acera nie było by nic ciekawego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robisz wypad cieniu wiatru ode mnie, nie jesteś żadnym mentorem, reliciem, bratem Nelyssy, wiesz kim dla mnie jesteś. Zresztą może i Ci się wydaje, że tymi wszystkimi postaciami jesteś dla.mnie jesteś przegrany za mój pobyt na forum, nigdy Ci nie wybaczę. Nie ujawniają się teraz jako brat Nelyssy w trondach nie swoich. Idź się masturbuj do śmierdzieli daj mi spokój, zgłosiłam Cię, Ciebie i Szczura zamknę i tak w więzieniu. Zniszczyłeś wszystko, nie zbliżaj się do mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na słowa odejdź ode mnie nie rozumiesz, zresztą wypad, wypier.. też szkoda, więc nie jestem dla Ciebie miła, ponieważ w tym Szymonie jesteś nachalny. I nie mów, że nie rozumiesz, że umarłeś bo Szczur twierdzi, że Ty wszystko rozumiesz i robisz to specjalnie.

Ale widzę też że podobny jest niestety MartwyDuch.. choć go takim zrobiliście. Bo inny był, rozumny, kulturalny, szarmancki itd.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem na cholerę Wam te głupie tajemnice ze wszystkim. Rozje*aliście wszystko a najbardziej tą głupią Beatą, że po 5 latach nagle jakaś Beata. Ona sama by się wstydziła, ale wstydu nie ma co ze mną z bratem Nelyssy i ze sobą zrobiła.

Siedzisz hipokrytów 24 godziny na dobę przed komputerem poza tymi chwilami, gdy tu się teleportuje są niby, i Ty chcesz kogoś pouczać jak ma żyć? Dlaczego Ty mi się wpierdala są w miłość jakaś Beta i tą stuknięta Willow, która robi to samo? 5, 6 lat zmarnowanych na gówno, dzień w dzień płacz za moją miłością jak nie za cieniem najpierw, za mentorem reliciem to bratem Nelyssy czy kotem. Wynoście mi się Z życia obrzydłe stwory, nie reaguje na Wasze głupoty już. Nienawidzę Was. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczur jest chory. Siedzi nakręca Was do głupot, coś pięknego stworzy, poważnego, ale nikt poza tymi, którzy świat ten rozumieją tego nie widzą. Przymusza do jakichś masturbacji, wszystko na fałszu, nienawiść, zemście, byle kogoś zabolało, zwłaszcza mnie. I jest nierówny dla efektów.

Ci co uważaj by dać sobie z tym spokój mają tak naprawdę rację. Tylko świat relica jest mój, a On mi go niszczy jakimś swoimi chorymi kultami, chwałami. Bez sensu. Nie rozumie, że ja chcę żyć z ukochanym albo w samotności. 

Nie chcę słuchać o Beacie, MartwymDuchu cieniu wiatru i o innych. Może i w świecie relica było, ale świat relica to Acer, brat Nelyssy, Konrad, pocek, Comlicated, Coldman, dzika, mentor relic przede wszystkim, sam Szczur, Waldek też ale ten z normalną osobowością. Alone Cthulhu, i wyżej wymienione postaci, to jak On teraz to rozkłada i widział t jest dramat biorąc pod uwagę moje myślenie.

Świat relica to spokój, Natura, spacery, powrót do przeszłości a nie masturbację i pie*dolenie o Beatach. A Alone to świat z Tatko tu Som, Ojcm Comlicated niby codzienne życie, ale jakże piękne, wspomnienia brata Nelyssy czy to w świecie relica czy na Alone, Muzyka, dużo jedzenia pod to , słodyczy, których później nagle nie można jeść, zadania, a nie śmierć zwierząt czy szpitale. 

I masturbacje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteście wszyscy fałszywi, sobie bądźcie sługami głupiego Szczura.

Masturbowaliście się za moją śmierć, cierpienie miłosne i śmierć mojego kotka. Nic i tak z tego nie macie poza Monika czy Michałkiem w organizmie, Karolinka, Paulinką, Ewelinką i innymi śmieciami.

Mam to gdzieś, jest tak bezczelny, że nawet pokazuje jak tu administracja się trzęsie przez Jego terror. 

Możecie mnie banować, róbcie co chcecie. Każde miejsce w sieci zastrasza, wszystko niszczy jak czub. Całymi dniami siedzi nade mna wszystko opowiada i gwałci mnie. Ja to nagrywam się zdziwicie wszyscy i tak.

Czy Konrad Was uratuje jako relic? Wątpię. Brat Nelyssy nie ma takiej władzy a Konradowi Jej nie odda. Drwi ze wszystkiego. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Mam to gdzieś, jest tak bezczelny, że nawet pokazuje jak tu administracja się trzęsie przez Jego terror. 

Możecie mnie banować, róbcie co chcecie. Każde miejsce w sieci zastrasza, wszystko niszczy jak czub. Całymi dniami siedzi nade mna wszystko opowiada i gwałci mnie. Ja to nagrywam się zdziwicie wszyscy i tak.

Wyjaśniam jasno i kategorycznie: administracja tego Forum nie zna żadnego „Szczura”, nie ma z nim żadnego kontaktu i w żaden sposób nie jest zastraszana. I proszę o zaprzestanie wypisywania tego rodzaju bzdur. To, co się działo na innych forach, nie ma nic wspólnego z tym miejscem. Proszę też po raz kolejny o przestrzeganie Regulaminu – w szczególności w kwestii używania wulgaryzmów. To nie jest miejsce na takie insynuacje ani na agresywny język.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do @Verinia i @Catriona oraz innych osób, które zgłaszają zastrzeżenia, że tolerujemy posty/wątek You know noting chciałbym wyjaśnić, że reagujemy wtedy, gdy naruszany jest Regulamin, czyli gdy pojawiają się wulgaryzmy, obrażanie czy ataki personalne - staramy się te posty ukrywać. Natomiast nie ukrywamy automatycznie wszystkiego, co brzmi chaotycznie czy nielogicznie – dla niej to wciąż jest forma wyrzucenia emocji. Staramy się tu zachować balans: usuwać to, co łamie zasady, a jednocześnie nie stygmatyzować osoby, która ewidentnie zmaga się z trudnościami psychicznymi. Forum ma być miejscem wsparcia, ale rozumiem też, że takie wpisy mogą być dla niektórych obciążające czy denerwujące. Dlatego jeśli ktoś nie czuje się dobrze, czytając ten wątek – zawsze może go zwyczajnie omijać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego mój post wyjaśniający zniknął? 

Bo co też regulamin narusza czy trzeba gówno powtórzyć? 

Zresztą nie interesuje mnie to, raczej to drugie.

Usuń ten wątek szkoda mojej energii. W ogóle mnie z forum, nic Wam nie zagram, nie napiszę pod żadne masturbację.

Jesteście fałszywi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt dla Was srać nie będzie, bo Szczur tak chce. Powodzenia wszystkimi.

Świat relica, i tak jest zniszczony, bawcie się w gównie ze Szczurem. 

Wątek może zostać na pamiątke jak chcecie ja Wam już swojej energii nie dam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi