Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Trójmiasto] (Gdańsk, Sopot, Gdynia) + okolice

KOREK

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo chętnie bym się wybrała, ale w Trójmieście będę dopiero wieczorem.

Generalnie wprowadziłam się tutaj we wrześniu i o ile na początku tak bardzo nie przeszkadzała mi samotność to teraz jest coraz trudniej. Dlatego następnym razem bardzo chętnie!

il faut porter encore en soi un chaos pour pouvoir mettre au monde une étoile dansante

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu są namiary na rybki, możnaby rzec że spacer "od rybki do Kolibki"

tak mi się rymsknęło

-- 11 lut 2012, 21:03 --

Ja nie byłem na spotkaniu z kimś z forum już od 27h, a zlot był 50-42h temu:) Siem dzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lula221, Na początku bulwaru w Gdyni jest pomnik rybek :)

Nie będę na spacerku, bo muszę jechać do teściów błagać ich, by zajęli się psem na czas mojej nieobecności...

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....ja bym się skusiła gdyby nie to, ze jadę do siostrzenicy do gdańska do szpitala../ widzę spotkania jedna za drugim siem dzieje, mam nadzieje do zobaczenia i miłego spaceru Wam życzę.

-- 11 lut 2012, 20:27 --

panna alicja a gdzie wyjeżdzasz?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kIYA niestety rozczaruję Cie, nie mam na imię Amelia....o co chodzi?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chcę byc tu kojarzona imieniem, napiszę pw. kilka osób zna mnie tu z imnienia ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, do szpitala, Akademi w Gdańsku, oddział nerwic :)

o to powodzenia kochana, wszystkiego Dobrego i Wracaj do Nas. ja jutro na odzdział gastroenterologii ale w odwiedziny w gda nowe ogrody jadę. Buziaki :papa:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ustaliliśmy, że któryś zlot będzie do psychiatryka, więc może się poznamy niebawem :D:D:D

A może w niedziele do mnie wpadniecie? :D (jeszcze tam nie jestem, ale już Was chcę widzieć i zapraszać :D - mam na myśli przyszłą niedzielę, ofc)

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi