Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Mufiśka napisał(a):

To mam identycznie, nie mam ataków, ale somaty się odezwały i to dopiero tak od 3 dni bo tak miałam luzik czasem przed okresem gorzej wiadomo, kurcze nie wiem czy zwiększać dawkę czy przeczekać, kupiłam sobie szafraceum i staram się suplementowi magnez wiadomo wit.d. A jak u Ciebie to mija samo czy musisz zwiększać dawkę? Dziś spalam 2 h bo ze snem też problem mam jak jest przesilenie, mam taki delikatny lęk wolnoplynacy, ale tez nie ma tragedii bardziej somaty 

Wg mnie trzeba wziąć pod uwagę, czy skutki uboczne są "do zniesienia". Zazwyczaj przy 10mg są małe (szczególnie u kobiet. Faceci mają trochę większy problem w pewnej sferze xd). Więc wskoczenie na 20mg zwykle może przynieść dużo dobrego pod względem spokoju. Ja póki co "ogarniam" na 10, ale gdyby się pogorszyło to bym się nie wahał bo już to przerabiałem nie raz.

A na senność i przymulenie które się pojawiają polecam do wit D I której wspomniałaś dorzucenie Omegi EPA 500 DHA 250

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi