Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,u mnie ze spaniem rewela,ałe po 60mg miansaryny,a wczesniejbralem 75mg doksepin.w sumie zasypiam na chemi juz 15 lat

Na mnie mianseryna w zadnej ilosci nie dzialala nasennie a tylko po niej przytyłam.

Czy chorujac na nerwice macie chociaz momenty w zyciu kiedy czujecie sie szczesliwi? Po prostu zadowoleni, rozluznieni? Cieszy was cos

Ja odkąd choruje na depresje, ponad 4 lata, nie miałem żadnego dnia kiedy czułbym się szczęśliwy, na lekach jest co najwyżej

znośnie, tylko to znośnie to właściwie wegetacja. :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,u mnie ze spaniem rewela,ałe po 60mg miansaryny,a wczesniejbralem 75mg doksepin.w sumie zasypiam na chemi juz 15 lat

Na mnie mianseryna w zadnej ilosci nie dzialala nasennie a tylko po niej przytyłam.

Czy chorujac na nerwice macie chociaz momenty w zyciu kiedy czujecie sie szczesliwi? Po prostu zadowoleni, rozluznieni? Cieszy was cos

Ja odkąd choruje na depresje, ponad 4 lata, nie miałem żadnego dnia kiedy czułbym się szczęśliwy, na lekach jest co najwyżej

znośnie, tylko to znośnie to właściwie wegetacja. :pirate:

ani razu od około też 4 lat. an irazu szczesliwy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,ja jestem chodzacym przykladem ze na nerwicy mozna funkcjonowac,bedac na lekach drugi raz sie zakochalem,l wyszedlem za maz,zdobylem mistrza polski w silowaniu na reke,urodzila mi sie corka,i stale jestem na lekach,pewnie do konca zycia,ale mozna zyc…prosze napiszcie mi co bym mogl zmienic w moim zestawieniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,ja jestem chodzacym przykladem ze na nerwicy mozna funkcjonowac,bedac na lekach drugi raz sie zakochalem,l wyszedlem za maz,zdobylem mistrza polski w silowaniu na reke,urodzila mi sie corka,i stale jestem na lekach,pewnie do konca zycia,ale mozna zyc…prosze napiszcie mi co bym mogl zmienic w moim zestawieniu

jesteś facetem i wyszedłeś za mąż , a nie ożeniłeś się :) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to skutek uboczny na początku.... powiem tak wytrzymaj 2 miesiace na parogenie a zauwazysz poprawe.... ja biore

Parogen rano.... bo jak brałem na wieczór to nie mogłem właśnie zasnąć, niestety wiekszosc z tych leków powoduje bezsennośc lub płytki sen....

Trittico biore na noc... Trazodon w małych dawkach działa nasennie wiec powinno Ci się lepiej spać...

skąd pewność siebie brać ?? da Ci ją Parogen ale musisz wytrzymać.... jak długo go już bierzesz w jakich dawkach ewentualnie kiedy zmieniałaś dawkę ?? skutki uboczne na poczatku sa zawsze koszmarne.... przynajmniej w moim wypadku.... ale to nie sa tabletki ktore działają jak apap lub ibuprom ze po 40min czujesz efekt działania....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to skutek uboczny na początku.... powiem tak wytrzymaj 2 miesiace na parogenie a zauwazysz poprawe.... ja biore

Parogen rano.... bo jak brałem na wieczór to nie mogłem właśnie zasnąć, niestety wiekszosc z tych leków powoduje bezsennośc lub płytki sen....

Trittico biore na noc... Trazodon w małych dawkach działa nasennie wiec powinno Ci się lepiej spać...

skąd pewność siebie brać ?? da Ci ją Parogen ale musisz wytrzymać.... jak długo go już bierzesz w jakich dawkach ewentualnie kiedy zmieniałaś dawkę ?? skutki uboczne na poczatku sa zawsze koszmarne.... przynajmniej w moim wypadku.... ale to nie sa tabletki ktore działają jak apap lub ibuprom ze po 40min czujesz efekt działania....

2 miesiace? Biore 20 mg dopiero od 2 tygodni z pryzwoleniem lekarza na zwiekszenie do 40. Przedtem bralam mianseryne. Promazyne biore od roku.

Serio sie przestraszylam tych moich oczu rano, wygladalam jak nacpana. Wielkie oczy, nieruchome ogromne zrenice i tak za bardzo otwarte powieki. To moje poczatki z paro wiec mam nadzieje ze sie unormuje. Dzisiaj jestem jakas dziwnie pobudzona.

Co to jest banka serotoninowa? Pojawilo sie takie stwierdzenie gdzies w watku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Twoim miejscu wytrzymałbym miesiąc na 20mg... jesli nie bedzie poprawy to dopiero po miesiacu bym podnosił....

Pobudzona.... pewnie to lekka akatyzja... ja jej dostaje za kazdym razem.... jestem tak pobudzony ze na dupie usiedziec nie moge... ale po 14dniach mi mijała.... ty jesteś na tym etapie że wszystko analizujesz i bedziesz bo też tak robiłem... ale leki SSRI wkrecaja sie niestety długo... pełen efekt działania danej dawki widać po 6tygodniach.... i lekarz to powinien wiedzieć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj do miesiąca jak nic się nie zmieni, to

odstawiaj to w pizdu.

,,, i co dalej ?

-- 10 kwi 2016, 16:48 --

Poczekaj do miesiąca jak nic się nie zmieni, to

odstawiaj to w pizdu.

,,, i co dalej ?

No a co ma być dalej!?, lekarz mu zmieni lek na inny, na chuj ma brać jakieś badziewie, które pogarsza jego stan. :tel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrażenie nacpania,nieustanna sennosc ,zalety paroksety. Jesli chodzi o emocjie ,to jedyne co bedziecie czuli to zapach swoich perfum .O libido zapomnijcie ,na paro sie seksu nie da uprawiac .Na poczatku bedziecie sie czus happy,bo faktycznie pewnosc siebie wzrosnie ,ale raczej na krotko,potem bedzie ahedonia ,i brak motywacji ^^

Wiekszych bzdur jeszcze nie widziałęm... pamietaj że leka na każdego działa inaczej ;-)...

Ja na parogenie mam najlepszy seks jaki mógł być ;P brak motywacji to zalezy do czego ;P... powiem tak nie zwalaj wszystko na leki :P

a może to po prostu Twoje zwykłe lenistwo ?? :P Wrażenie naćpania ?? chyba nie wiesz o czym mówisz....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sebo001, Ja też się tragicznie czuje, fluoksetyna obniżyła mi nastrój masakrycznie i dodatkowo potężne zmęczenie, wręcz osłabienie, tak silne że prawie mdlałem dzisiaj, jak poszedłem zrobić jakieś jedzenie, najlepiej to przespać to wszystko, ale nie chcę mi się cały czas w łóżku siedzieć, życie stygnie! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi