Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie kobiety od lat chorują na nerwicę, ale nie spodziewałam się że przyjdzie i moja kolej. Choć teraz widzę, że ona już wcześniej była, tylko nie wiedziałam jak to jest być spokojnym. No, ale jestem w wieku takim że powinnam już pomyśleć o przyszłości, partnera brak, więc sama póki co. No i stad pytanie do was o az tak odpowiedzialne decyzje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiscie jestem po dlugim zwiazku w ktorym ona znalazla sobie kogos lepszego wziela slub nawet a ja juz kilka lat jestem sam-teraz moge sie doszukiwac tego ze nie wychodzilo mi z kobietami w tym co mnie spotkalo. No mialem tak ze mimo slow ze jestem fajny przystojny inteligentny do mnie dochodzilo to jako klamstwo i nieprawda. Nie potrafilem aby obudzily sie we mnie te motylki w brzuchu. Naprawde nie wiem czy to moze byc zwiazane z choroba czy poprostu nie nadaje sie do zwiazkow a lata leca 30 zaraz stuknie wszyscy dookola w zwiazkach a ja hmm bez zmian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dark Knight, ciężki wybór. Chyba jednak odrobinę, czysto w sensie przeciwlękowym paro, ale pewnym kosztem. Zdecydowanie bardziej muli, sporo tego działania bierze się stąd, że czuję się otępiały, trochę senny i jakby odłączony od świata zewnętrznego. Na wenli czegoś takiego nie czułem, to znaczy było całkiem normalne samopoczucie tylko prawie bez lęku. Dlatego ogólnie uważam wenlę za lepszy lek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłam dziś zamiennik Seroxatu - Parogen (sama wybrałam go spośród zamienników). Jutro rano zaczynam. Mam nadzieję, że mnie nie potelepie :P

podziel się swoimi doznaniami,bo też niebawem chcę przejść na coś tańszego ;)

Pierwszy dzień na zamienniku - taki sam jak na oryginale :smile:

Zobaczymy jak będzie jutro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zażyłem ostatnie 2 tabletki Parogenu.

Od jutra próbuje najtańszego zamiennika - Paraxinor za całe 3.95 zł za opakowanie.

Jak mnie sponiewiera, to będę tu żebrał dzień i noc o tabletkę Parogenu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, mam nadzieję,że nie odczujesz zmian.jesteś moim dośiadczeniem :mrgreen: .ja chcę przejść za 3 tygodnie,bo wtedy skończę opakowanie za 73zeta--brrrrrrrrr :why:

Dziś jak na razie też nie widzę różnicy więc jak skończysz Seroxat, to bez obaw przerzucaj się na Parogen :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, mam nadzieję,że nie odczujesz zmian.jesteś moim dośiadczeniem :mrgreen: .ja chcę przejść za 3 tygodnie,bo wtedy skończę opakowanie za 73zeta--brrrrrrrrr :why:

Dziś jak na razie też nie widzę różnicy więc jak skończysz Seroxat, to bez obaw przerzucaj się na Parogen :yeah:[/quote

to super :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi