Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dziś zrobiliśmy konstruktywnego

Priscilla_126

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, bei napisał(a):

O spoko. I jak reagowali?

No normalnie, pan uprzejmy przyjął ;) Ogólnie wolę złożyć osobiście bo raz, że wymusza to powalczenie ze stresem bo jest kontakt, w dodatku dość formalny, z obcymi osobami a dwa, że można poznać miejsce.

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rano byłam załatwić sprawę w spółdzielni mieszkaniowej, potem dorobiłam klucz do piwnicy w nowym mieszkaniu. Zrobiłam zakupy. Odwiedziłam babcię. Sprzątnęłam kocią kuwetę, pozmywałam, zrobiłam pranie. Ugotowałam obiad na jutro. Przerzuciłam trochę gratów ze starego mieszkania do nowego. Wzięłam kredyt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Maat napisał(a):

No to opowiadaj,co porabiasz dziś po południu.

Popracowałem do 17, potem wieszałem kotom drapak i sobie półki :D Teraz wcinam chipsy i zastanawiam się nad resztą wieczora, pewnie pójdę się myć i poczytam albo coś obejrzę. Jutro cały dzień praca a potem z kotem do weta.

Edytowane przez Cień latającej wiewiórki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Popracowałem do 17, potem wieszałem kotom drapak i sobie półki :D Teraz wcinam chipsy i zastanawiam się nad resztą wieczora, pewnie pójdę się myć i poczytam albo coś obejrzę. Jutro cały dzień praca a potem z kotem do weta.

Ja to mam nosa 

Niechcący znalazłam kolejnego miłośnika kotów.😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem pewien werset biblijny z błogosławieństwem do pewnego wierzącego. Za jakiś czas oddzwonił mówiąc że ten werset był Mu bardzo pomocny,o tym jak bliska osoba mocno zraniła go pewnymi słowami. Miło było usłyszeć że Bóg Zbawiciel dał mi przekazać pokrzepiające Słowo na właściwy czas 🙂 .... wysłałem mu werset z Księgi Przypowieści króla Salomona 12:16 : "Głupi od razu okazuje swoją złość, lecz roztropny nie zważa na obelgę.'' - Biblia Warszawska 

pozdrawiam wszystkich i Bożego dobra wszystkim życzę 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Maat super, ale do gotowych pomidorów jeszcze droga daleka 😁 Ja posadziłem o miesiąc za późno, nie wiem co z tego będzie, zwykle ziarenka sadziłem w lutym, teraz się spóźniłem :D

AI podpowiada, że marcu jeszcze też można siać, także spoko :D 

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez Liber8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi