Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Załogę !

Dzisiaj dzień bez depresji, stłumię szamką z  Mc Donalda na dowóz 😁 Raz na tydzień można sobie pozwolić. 😆

I aktualnie znów się odchudzam. Ważę 102,5 kg. 2,5 kg zleciało w tydzień. Zamierzam zejść do 85, i już trzymać wagę na stałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin spytał mnie się jakie książki czytam, ja mu mówię , że z gatunku fantasy, o czarownicach i czarodziejach. Marcin spytał mnie się czy czytałam Harrego Pottera a ja mu powiedziałam, że kiedyś przeczytałam wszystkie części Harrego Pottera.

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 8.06.2026 o 10:27, Hooded Spirit napisał(a):

Witam Załogę !

Dzisiaj dzień bez depresji, stłumię szamką z  Mc Donalda na dowóz 😁 Raz na tydzień można sobie pozwolić. 😆

I aktualnie znów się odchudzam. Ważę 102,5 kg. 2,5 kg zleciało w tydzień. Zamierzam zejść do 85, i już trzymać wagę na stałe.

Trzymam kciuki. Można raz na tydzień byle nie 3 dokładki :d

9 minut temu, alone05 napisał(a):

Marcin spytał mnie się jakie książki czytam, ja mu mówię , że z gatunku fantasy, o czarownicach i czarodziejach. Marcin spytał mnie się czy czytałam Harrego Pottera a ja mu powiedziałam, że kiedyś przeczytałam wszystkie części Harrego Pottera.

Co za marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 15.06.2026 o 14:11, Jurecki napisał(a):

Dobry, dobry :smile:

@Jurecki, witaj stary, dobry druhu ;)

Szeregowiec Wally Parr: "Po latach podsumowałbym to krótko: Cholerne marnotrawstwo. Tak samo można opisać każdą wojnę w historii świata. Małą, wielką, średnią. Cholerne marnotrawstwo." [cytat za: "Lądowanie w Normandii. Nieznane taśmy.", odc. 3 (2024)]

Generał Stanisław Sosabowski: "Jeśli jeden człowiek mówi: «Słuchajcie, pobawimy się dzisiaj w wojnę», to wtedy wszyscy giną." [cytat za: film "O jeden most za daleko" (1977)]

F20.0, Clopizam [LINK #1] → 100mg [1-1-1], Asentra [LINK #2] → 50mg [1-0-0], Reagila [LINK #3] → 3mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Jurecki napisał(a):

@Harding siema :smile:

@Jurecki, co tam, jak samopoczucie? Oglądasz może mecz Portugalia ~ Demokratyczna Republika Konga? 

Szeregowiec Wally Parr: "Po latach podsumowałbym to krótko: Cholerne marnotrawstwo. Tak samo można opisać każdą wojnę w historii świata. Małą, wielką, średnią. Cholerne marnotrawstwo." [cytat za: "Lądowanie w Normandii. Nieznane taśmy.", odc. 3 (2024)]

Generał Stanisław Sosabowski: "Jeśli jeden człowiek mówi: «Słuchajcie, pobawimy się dzisiaj w wojnę», to wtedy wszyscy giną." [cytat za: film "O jeden most za daleko" (1977)]

F20.0, Clopizam [LINK #1] → 100mg [1-1-1], Asentra [LINK #2] → 50mg [1-0-0], Reagila [LINK #3] → 3mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Jurecki napisał(a):

czuje się średnio

@Jurecki, to co się dokładnie dzieje? Brałeś tabletki?

@brum.brum, to super, że ktoś ogląda tak jak ja ;)

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Jurecki napisał(a):

@Harding tabletki biorę ale one słabo pomagają.

@Jurecki, proponuję pogadać z psychiatrą. Też tak kiedyś miałem na początku leczenia, ale zmieniono mi leki i jest lepiej. Życzę powrotu do zdrowia.

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Grouchy napisał(a):

Wyciągnąłem mamie kleszcza z szyi.

Nice. Ja chyba nigdy nie wyciągałam.

Myłam na badaniu krwi, potem małe zakupy, korki z angielskiego. Zastanawiam się czy jechać na chodzenie po sklepach, ale chyba mi się nie chce. Tak naprawdę to lepiej by było gdybym spróbowała ogarnąć trochę chatę.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Grouchy napisał(a):

Wyszkoliłem się na psie.

U mojej mamy suczka też łapie kleszcze i ja sprawdzaj po spacerze.

29 minut temu, Grouchy napisał(a):

Ogarnij i nie prześpij całego łikendu 🙂

Właśnie tak strasznie chce mi się spać 😭.

Miałam dzisiaj pierwsze takie oficjalne zajęcia angielskiego z nowym nauczycielem (wcześniej miałam lekcje próbną) i ustaliliśmy, że "couch potato" = ja w sobotę.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, bei napisał(a):

U mojej mamy suczka też łapie kleszcze i ja sprawdzaj po spacerze.

Właśnie tak strasznie chce mi się spać 😭.

Miałam dzisiaj pierwsze takie oficjalne zajęcia angielskiego z nowym nauczycielem (wcześniej miałam lekcje próbną) i ustaliliśmy, że "couch potato" = ja w sobotę.

Just be full of beans instead 🙂

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, Grouchy napisał(a):

Just be full of beans instead 🙂

Nie udało się.

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się, czy by nie założyć jakiejś apki randkowej. Ale nie wiem, czy dam radę pzez te wszystkie rozmowy przejść zanim na kogoś trafię.. i myślę, że zaznaczę, że szukam babeczki 😁tylko, że ja się tam szybko poddaje. Raz w życiu poznałam kogoś naprawdę fajnego a spotkanie odbyło się po kilku latach od sporadycznego pisania.

KurtCobainNirvana_Easy-Resize_com.jpg.c41d8290104bfed92ac3869e18434c23.jpg

Używam fragmentów osobowości innych, żeby uformować własną.

Jestem zmęczony udawaniem, że jestem kimś innym, tylko po to, żebu dogadać się z ludźmi, tylko dla samej przyjaźni.

Wolę być znienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi