Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, shadow_no napisał(a):

A jakie na to zalecenia dostałaś? I czy nie ma przy tym gorączki?

Może być ale podobno nie musi. Mam antybiotyk i jakieś leki wspomagające. Mam leżeć i wypoczywać. Jednak jutro wyjdę trochę na powietrze bo mam dosyć już. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moi rodzice odbierają anonimowe prezenty dla mnie. Moja mama jest przerażona mówi że skończę jak Agnieszka Kotlarska... jeszcze wgl jest osoba co się stresuje mocno i wlosy jej wypadają;/ Jeszcze muszę dokładać zmartwien moim rodzicom jakby mało mieli trosk -,- :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dryagan napisał(a):

dzien kobiet 2026.jpeg

Dzieki smoku 

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A moi rodzice odbierają anonimowe prezenty dla mnie. Moja mama jest przerażona mówi że skończę jak Agnieszka Kotlarska... jeszcze wgl jest osoba co się stresuje mocno i wlosy jej wypadają;/ Jeszcze muszę dokładać zmartwien moim rodzicom jakby mało mieli trosk -,- :(

Cooo? O kurde grubo. A gdzie ty zes nazbierała tych pokemonów? Internet?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle że ja wprost nikomu adresu nie podawałam. Ale mogłam pokazać komuś np fot skierowania na szpital i tak wypłynelo chyba 😬

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Ale dlaczego do mamy wysylaja? Skad maja adres?

W sensie to dom rodzinny na wsi jakby. Ale ja to tak mieszkam że w sumie nigdzie. W Krakowie siedzę też tam przyjeżdżam kiedy praca w gospodarstwie nieraz u jakiś kolegów że tak powiem pomieszkuje no różnie bywało 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Tyle że ja wprost nikomu adresu nie podawałam. Ale mogłam pokazać komuś np fot skierowania na szpital i tak wypłynelo chyba 😬

W sensie to dom rodzinny na wsi jakby. Ale ja to tak mieszkam że w sumie nigdzie. W Krakowie siedzę też tam przyjeżdżam kiedy praca w gospodarstwie nieraz u jakiś kolegów że tak powiem pomieszkuje no różnie bywało 

To uwazaj nie podawaj takich danych byle komu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi