Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, MicMic napisał(a):

Ja szósty zjadam :D

O @Catriona nie zablokujesz mnie tutaj też? ;)

O widzę nadal szukasz zaczepki 🥱 tak w ogóle to orientuj się bo już dawno jesteś odblokowany, ale rzucania się z dupy bez powodu po X czasu milczenia tolerować nie będę, bo nie muszę🤷‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Catriona napisał(a):

O widzę nadal szukasz zaczepki 🥱 tak w ogóle to orientuj się bo już dawno jesteś odblokowany, ale rzucania się z dupy bez powodu po X czasu milczenia tolerować nie będę, bo nie muszę🤷‍♀️

Nie szukam zaczepki, piętnuję tylko niefajne zachowania 🙂 Tak z ciekawości zupełnie, czy te kiedykolwiek się przyznałaś do błędu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, MicMic napisał(a):

Nie szukam zaczepki, piętnuję tylko niefajne zachowania 🙂 Tak z ciekawości zupełnie, czy te kiedykolwiek się przyznałaś do błędu?

Jakie niefajne zachowania? Jedyne co słyszałam że Ty za dużo przeklinasz i dostałeś bure za to:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, MicMic napisał(a):

To zupełnie nie o to chodzi. Nie trawię po prostu hipokryzji i manipulacji. 

A inne osoby nie trawią niektórych przekleństw albo ignorowania ich słów i robienia po złości tego o co proszą by tego nie robić. Każdy ma jakiś wewnętrzny filtr przez który przepuszcza treści jakie do niego dochodzą. Bez próby dostosowania się do innych w minimalnym stopniu zawsze będą jakieś dymy koło Ciebie. A Ty na dodatek jeszcze masz pecha, że fikasz do osób o krótkim loncie na dodatek z uprawnieniami xd 

Więc ogarnij pizdę i się nie fochaj jak baba tylko przyjmij pewne rzeczy do wiadomości*

*ja się teraz specjalnie dostosowuje tonem żeby lepiej dotarło bo lubisz taki dosadny język. Ale to tak po koleżeńsku jakby co. Bo mnie akurat to też nie przeszkadza natomiast nie możesz nie szanować tego, że inni mają trochę inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Więc ogarnij pizdę i się nie fochaj jak baba tylko przyjmij pewne rzeczy do wiadomości*

Pajacu bez szkoły, takim tonem mów sobie u siebie w przedszkolu. 

Nie zmierzam z tb nawet dyskutować, jesteś hipokrytą i tchórzem bez wartości. A pizdę masz ty, zamiast mózgu, głąbie. 

Po koleżeńsku wypierdalaj. 

Możesz teraz skorzystać ze swojej władzy, mały człowieczku i mnie zablokować, jebie mnie to. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

Pajacu bez szkoły, takim tonem mów sobie u siebie w przedszkolu. 

Nie zmierzam z tb nawet dyskutować, jesteś hipokrytą i tchórzem bez wartości. A pizdę masz ty, zamiast mózgu, głąbie. 

Po koleżeńsku wypierdalaj. 

Ehhhh. Czyli jednak nawet po czasie nie załapujesz kiedy ktoś mówi poważnie a kiedy nie. No może innym razem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, MicMic napisał(a):

Słaby bait, nie chce mieć z toba do czynienia, zwyczajnie brzydzę się takimi osobnikami. Bez odbioru. 

To chociaż sobie jeszcze raz przeczytaj tą pierwszą część mojej wypowiedzi skoro ta końcówka Cię tak ukuła, że wziąłeś tak bardzo do siebie

A inne osoby nie trawią niektórych przekleństw albo ignorowania ich słów i robienia po złości tego o co proszą by tego nie robić. Każdy ma jakiś wewnętrzny filtr przez który przepuszcza treści jakie do niego dochodzą. Bez próby dostosowania się do innych w minimalnym stopniu zawsze będą jakieś dymy koło Ciebie.

10 minut temu, MicMic napisał(a):

Możesz teraz skorzystać ze swojej władzy, mały człowieczku i mnie zablokować, jebie mnie to. 

Ja tam do Ciebie nic nie mam. Próbuję Ci tylko pokazać coś czego nie zauważasz

I burger nadal aktualny jak coś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, shadow_no napisał(a):

A inne osoby nie trawią niektórych przekleństw

W sumie to nie przekleństw a prymitywnych określeń na czynności seksualne.

Żebyś ty Miczek wtedy powiedział „ok, spoko, sorry”, to już dawno każdy by o tym zapomniał, nie byłoby tematu i dalej byłoby miło. No kurna, przy kobietach po prostu nie wypada używać pewnych słów, różni są ludzie, nie każdy to rozumie, czasem się zapomni i to jest w porządku, że mu się zwróci na to uwagę. To że są takie kobiety, którym to nie przeszkadza, no to spoko – ale są takie, którym przeszkadza, i byłoby po prostu kulturalnie to uszanować.

Trzymajmy jakiś poziom, plis, zamiast stroić fochy, bo ktoś uwagę zwrócił. Ja sam bywam burakiem ale staram się jednak tego wewnętrznego buraka w towarzystwie chować.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

To że są takie kobiety, którym to nie przeszkadza, no to spoko – ale są takie, którym przeszkadza, i byłoby po prostu kulturalnie to uszanować.

Gdyby ta 'kobieta' potrafiła zwrócić uwagę normalnie, lub na priv, że ma z tym problem w porządku. A potem nie zaczęła manipulować. Następnie wykorzystała swoją przewagę, które nie była merytoryczna. Manipulacji i kłamstwa akceptuje. I jest to dla mnie powód do nie podawania komuś ręki, a nie użycie słowa 'ruchanie'. Dla mnie poziom jest w środku, a nie na zewnątrz. 

Jak już pisałem obiema waszymi koleżankami się brzydzę. Szczególnie linka, która, chujowe, seksualne teksty wali co jakieś 5 sekund. To jest totalnie niepojęta przeze mnie hipokryzja. Cóż, homo sapiens, zjebany gatunek. 

Bez odbioru jak już pisałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi