Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, MicMic napisał(a):

Ja szósty zjadam :D

O @Catriona nie zablokujesz mnie tutaj też? ;)

O widzę nadal szukasz zaczepki 🥱 tak w ogóle to orientuj się bo już dawno jesteś odblokowany, ale rzucania się z dupy bez powodu po X czasu milczenia tolerować nie będę, bo nie muszę🤷‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, MicMic napisał(a):

Nie szukam zaczepki, piętnuję tylko niefajne zachowania 🙂 Tak z ciekawości zupełnie, czy te kiedykolwiek się przyznałaś do błędu?

Jakie niefajne zachowania? Jedyne co słyszałam że Ty za dużo przeklinasz i dostałeś bure za to:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, MicMic napisał(a):

To zupełnie nie o to chodzi. Nie trawię po prostu hipokryzji i manipulacji. 

A inne osoby nie trawią niektórych przekleństw albo ignorowania ich słów i robienia po złości tego o co proszą by tego nie robić. Każdy ma jakiś wewnętrzny filtr przez który przepuszcza treści jakie do niego dochodzą. Bez próby dostosowania się do innych w minimalnym stopniu zawsze będą jakieś dymy koło Ciebie. A Ty na dodatek jeszcze masz pecha, że fikasz do osób o krótkim loncie na dodatek z uprawnieniami xd 

Więc ogarnij pizdę i się nie fochaj jak baba tylko przyjmij pewne rzeczy do wiadomości*

*ja się teraz specjalnie dostosowuje tonem żeby lepiej dotarło bo lubisz taki dosadny język. Ale to tak po koleżeńsku jakby co. Bo mnie akurat to też nie przeszkadza natomiast nie możesz nie szanować tego, że inni mają trochę inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

Pajacu bez szkoły, takim tonem mów sobie u siebie w przedszkolu. 

Nie zmierzam z tb nawet dyskutować, jesteś hipokrytą i tchórzem bez wartości. A pizdę masz ty, zamiast mózgu, głąbie. 

Po koleżeńsku wypierdalaj. 

Ehhhh. Czyli jednak nawet po czasie nie załapujesz kiedy ktoś mówi poważnie a kiedy nie. No może innym razem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, MicMic napisał(a):

Słaby bait, nie chce mieć z toba do czynienia, zwyczajnie brzydzę się takimi osobnikami. Bez odbioru. 

To chociaż sobie jeszcze raz przeczytaj tą pierwszą część mojej wypowiedzi skoro ta końcówka Cię tak ukuła, że wziąłeś tak bardzo do siebie

A inne osoby nie trawią niektórych przekleństw albo ignorowania ich słów i robienia po złości tego o co proszą by tego nie robić. Każdy ma jakiś wewnętrzny filtr przez który przepuszcza treści jakie do niego dochodzą. Bez próby dostosowania się do innych w minimalnym stopniu zawsze będą jakieś dymy koło Ciebie.

10 minut temu, MicMic napisał(a):

Możesz teraz skorzystać ze swojej władzy, mały człowieczku i mnie zablokować, jebie mnie to. 

Ja tam do Ciebie nic nie mam. Próbuję Ci tylko pokazać coś czego nie zauważasz

I burger nadal aktualny jak coś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, shadow_no napisał(a):

A inne osoby nie trawią niektórych przekleństw

W sumie to nie przekleństw a prymitywnych określeń na czynności seksualne.

Żebyś ty Miczek wtedy powiedział „ok, spoko, sorry”, to już dawno każdy by o tym zapomniał, nie byłoby tematu i dalej byłoby miło. No kurna, przy kobietach po prostu nie wypada używać pewnych słów, różni są ludzie, nie każdy to rozumie, czasem się zapomni i to jest w porządku, że mu się zwróci na to uwagę. To że są takie kobiety, którym to nie przeszkadza, no to spoko – ale są takie, którym przeszkadza, i byłoby po prostu kulturalnie to uszanować.

Trzymajmy jakiś poziom, plis, zamiast stroić fochy, bo ktoś uwagę zwrócił. Ja sam bywam burakiem ale staram się jednak tego wewnętrznego buraka w towarzystwie chować.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@MicMic a Ty nadal przeżywasz 😆 ? Ja już zupełnie o Tobie zapomniałam, ale to miło, że tak intensywnie o mnie myślisz i dalej mnie wspominasz 😆.

Zastanawia mnie co Cię bardziej boli, to że nikt nie wziął twojej strony czy, że uciszyła cię kobieta ? Teraz znowu obrażasz ludzi ? No i po co ci ten dc skoro tam sami źli, bez honoru, manipulantki, ludzie bez wykształcenia, słabo oczytani, skoro to towarzystwo jest poniżej twojego poziomu to chyba dobrze, że już nie musisz się poniżać i wchodzić z nami w interakcje ? 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Zastanawiam się gdzie takie uprawnienia można zdobyć :D to jakiś kurs zawodowy się robi, normalnie do egzaminu państwowego się podchodzi? :D

Lata doświadczeń z ogarniania bandy zaburzonych ludzi - z sobą włącznie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, brum.brum napisał(a):

Serio aż tak tam zle i strasznie, na DC że ludzie „wyskakują z okien”? 

Moim zdaniem jest super, ale jak to zwykle bywa w grupie, a już szczególnie w "naszych" kręgach, czasami trzeba się dostosować, bo ktoś na coś zwraca uwagę. Ponadto na logikę, ludzie którzy znają się lepiej i dłużej pozwalają sobie na więcej wobec siebie, jak to w towarzystwie 🤷‍♀️.  Jeśli ktoś mimo prośby zachować się nie potrafi - patrząc na dobro ogółu jest uciszany. 

Tak czy inaczej - zapraszamy. Tylko uwaga - to uzależnia 😜.

Edytowane przez linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna osoba zarzuca kłamstwa i manipulacje. To bardzo głupie 

@MicMicjak było tak jak mówisz że zartuja o tym a tobie nie kazali mówić to niesprawiedliwe.

Ale powiem że wykształcenie akurat nie świadczy o inteligencji. Wiedzą książkową jasne że jest ważna może też niekiedy przydatna ale ogólnie osoba bez wykształcenia obiektywnie może być inteligentniejsza a wykształcony może być kretynem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jprdl 🫣 po co ja wgl tu zajrzałam 😅

@linka w sumie nieprawda że nikt nie wziął strony @MicMic bo ja od razu pisałam że nie jestem za cenzurowaniem DC. A szczególnie wybiórczym, bo chwilę po tym jak MicMic dostał mute, na formum wpierdolił się Zakoleon (jak on tu się nazywa?) i użył brzydkiego słowa „na er” 😁 i nikt mu uwagi nie zwracał 🤷‍♀️

@shadow_no krótki lont i uprawnienia powiadasz? No moim zdaniem jak się ma krótki lont to się nie powinno mieć uprawnień - i piszę to nie po raz pierwszy w kontekście DC (jeśli pamiętasz sytuację z liskiem…).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, MicMic napisał(a):

Z tego, że niektórzy są adminami, a niektórzy nie 🙂 nikt ich nie pilnuje, czy popełniają dobre decyzje, poza ich własnym sumieniem. 

Zawsze będzie tak, że niektórym patrzy się na ręce a innym przez palce. I nie istnieje w pełni sprawiedliwa administracja. To całkiem obiektywna opinia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Co do dc, dlatego już tam nie wchodzę i nie zamierzam 🙂 a

poniżej pewnego poziomu na pewno jesteś. Drwisz, manipulujesz, wykorzystujesz sytuację, masz się za bóg wie co, a oboje dobrze wiemy, że w dyskusji na argumenty, bez swoich kolegów i bez władzy bycia adminem nie masz ze mną żadnych szans. I to Cię w środku boli. Dlatego milczeniem zbywałaś moje komentarze, próby doprecyzowania, argumenty. 

Zwyczajnie brak ci inteligencji, oczytania i pewnego poziomu refleksyjności. No i odwagi, jak pisałem. A może chodzi o zwykły konformizm? Widać było po twoich wypowiedziach, że, chcesz mieć przeze wszystkim wygodne życie. Fakty dla ciebie specjalnego znaczenia nie maja. 

Nie przeszkadza mi to, że, uciszyła mnie kobieta, tylko to, że nadużyła swojej władzy i manipuluje. Wszyscy wiemy jak było. 

Jeśli uważasz że jesteś w stanie wzbudzić we mnie jakiekolwiek inne uczucza poza współczuciem dla ciebie to się mocno mylisz 😂. Zaprwniam cię, że nic w zwiazku z tobą mnie nie boli. 😆. Ja zapomniałam o twoim istnieniu 😆

Może kiedyś uzmysłowisz sobie, że to, że ktoś cię ignoruje znaczy, że może jesteś nudny, upierdliwy, chamski, zarozumiały albo najzwyczajniej w świecie cię nie lubi i nie ma ochoty na dyskusję z tobą, a nie, że jest twój rozmówca jest mało inteligentny. 

Spójrz na swoje wypowiedzi - zobacz jak nas obrażasz. Od nas z kolei w twoją stronę nie poleciał żaden epitet. O czymś to świadczy, czyż nie ? 

Tak, ludzie nie muszą cię lubić - szok prawda ? Bo w koncu tak wybitna jednostka jak tu powinna budzić uznanie i zachwyt. Kazdy kto tego nie ogarnia jest mało inteligentny jak widać 😂.

Edytowane przez linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Melodiaa nie rozumiem tego demonizowania DC. Tam się nic nie dzieje, jeśli jest jakaś „drama” to raczej wynikająca z naszych zaburzeń/pogorszenia choroby. 
Za to ja wgl nie wiedziałam, że tu się tak wiele dzieje w oftopiku 😅 zwykle nawet tu nie zaglądałam. Ale odkąd jestem na DC, kilka osób się podzieliło ze mną różnymi doświadczeniami i mam wrażenie że tu na forum na wierzchu wszystko jest łagodzone przez opóźniony czas odpowiedzi (i moderację) ale to co się dzieje na privie i u ludzi w głowach nie zawsze jest dobre - ja się w każdym razie czułam źle po przeczytaniu niektórych historii…

DC jest pod tym względem bardziej dynamiczne (choć na priv pewnie też dużo się dzieje). W sensie jak jest konflikt to zwykle wychodzi on od razu.

Zresztą ta cała historia to jak

@Doktor Indor pisze - gdyby @MicMic przeprosił to by nie było sprawy. I moim zdaniem tam w zasadzie nikt nie miał złych intencji, po prostu nieporozumienie zaszło za daleko. Mi jako autyście zresztą trudno też się odnaleźć w sytuacji fakty vs. normy społeczne, dlatego też jasno napisałam że nie podoba mi się ani cenzura określonych słów niekierowanych bezpośrednio do nikogo z intencją obrażenia, ani odpisywanie w stylu „zablokuję Cię bo mogę”. I na to Zakoleon odpowiedział najlepiej: róbta co chceta 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, czy można tu mieć trochę spokoju? Nie mam czasu na Wasze przepychanki, bo pracuję. Widzę, że zrobiła się awantura i zaczęły się wzajemne docinki. Nawet jeśli to temat offtopowy, to nadal obowiązuje kultura i szacunek. Proszę: stop z obrażaniem się, wycieczkami osobistymi i nakręcaniem emocji. A jeśli emocje biorą górę, zróbcie krok w tył i wróćcie później. Forum ma pomagać, a nie dolewać oliwy do ognia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, MicMic napisał(a):

To po co wchodzisz w te dyskusje? Po co się włączyłaś jako pierwsza? Hmmm

Bo nie lubię jak sobie ktoś mną mordę wyciera. 🙂

Do czasu aż nie wymieniłeś mnie osobiście, zwisała mi ta dyskusja dokumentnie. 

Edytowane przez linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Zawsze będzie tak, że niektórym patrzy się na ręce a innym przez palce. I nie istnieje w pełni sprawiedliwa administracja. To całkiem obiektywna opinia. 

Ja w życiu bym nie chciała być adminem - okropna robota 😅

Jakby nie było, to wymaga jednak pewnej umiejętności nie brania rzeczy do siebie i oparcia się pokusie „jak się ze mną nie zgadzasz to Cię uciszę” 😉 nie wiem czy ja bym miała cierpliwość. 
Ale np ciekawe, że nie widziałam żeby któryś z chłopaków adminów się odpalił na DC jak do tej pory - i naprawdę nie chcę iść w stronę bias na płeć, to tylko takie spostrzeżenie. To może wynikać z wielu przyczyn przecież. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@minou widzę, że dramy z discorda tutaj wychodzą. Nie oceniam.  Mam szczególny stosunek do DC i nigdy tego nie kryłam. Może nie wszyscy wiedzą. Nie wiem co się tam dzieje i w zasadzie do końca mnie to nie interesuje. Nie widzę potrzeby aby o tym tutaj rozmawiać. Cóż są to dwa światy, które się wzajemnie przenikają obecnie. W zasadzie dla nas tutaj to nowość. Choć dla mnie niekoniecznie ogólnie. Trochę szkoda, że jest sporo konfliktów między ludźmi. Do niedawna miałam pod tym względem bardzo dobre mniemanie bo raczej nie lubię aferek. Jestem tu z przerwami ponad dekadę. Zawsze były spięcia ale teraz jakieś apogeum mam wrażenie. W sumie też nie jestem bez winy ale to już inna historia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

@minou widzę, że dramy z discorda tutaj wychodzą. Nie oceniam.  Mam szczególny stosunek do DC i nigdy tego nie kryłam. Może nie wszyscy wiedzą. Nie wiem co się tam dzieje i w zasadzie do końca mnie to nie interesuje. Nie widzę potrzeby aby o tym tutaj rozmawiać. Cóż są to dwa światy, które się wzajemnie przenikają obecnie. W zasadzie dla nas tutaj to nowość. Choć dla mnie niekoniecznie ogólnie. Trochę szkoda, że jest sporo konfliktów między ludźmi. Do niedawna miałam pod tym względem bardzo dobre mniemanie bo raczej nie lubię aferek. Jestem tu z przerwami ponad dekadę. Zawsze były spięcia ale teraz jakieś apogeum mam wrażenie. W sumie też nie jestem bez winy ale to już inna historia. 

Też tu jestem z 10 lat i nawet nie wiedziałam że są jakieś dramy 🤷‍♀️ 

No nic, ja wracam na DC ☺️

Tylko się tutaj nie pozabijajcie 🥺 po co wgl? 😳

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi