Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, mienta napisał(a):

Jak Wam mijają wakacje?

Jako, że dawno wyrosłem z wieku szkolnego, do wakacji jeszcze daleko (tylko córcia ma wakacje i... Żona - chociaż niezupełnie). Ja na razie mam nawał pracy i gorąco. Muszę czekać do urlopu, żeby poczuć ducha wakacji, a to dopiero w sierpniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 1.07.2024 o 06:48, Jurecki napisał(a):

A co robisz przez te pięć dni?

@Jurecki  ―  @Lusesita Dolores prawdopodobnie pracuje na recepcji, kiedyś czytałem Jej posty na Forum Nerwica, więc wiem to z tego źródła ;)

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest ciekawego w górach? (na podstawie własnych doświadczeń)

:arrow: samo zdobywanie szczytów górskich ― zdobyłem tylko Gubałówkę i Trzy Korony, ale mi na razie wystarczy

:arrow: fotografowanie szlaków i różnych obiektów np. Morskiego Oka, wodospadów, szczytów, wąwozu Homole

:arrow: frajda na spływie Dunajcem

:arrow: zbieranie biletów i kupowanie pamiątek

Jak jeszcze coś sobie przypomnę, to napiszę ;)

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Harding napisał(a):

Co jest ciekawego w górach? (na podstawie własnych doświadczeń)

:arrow: samo zdobywanie szczytów górskich ― zdobyłem tylko Gubałówkę i Trzy Korony, ale mi na razie wystarczy

:arrow: fotografowanie szlaków i różnych obiektów np. Morskiego Oka, wodospadów, szczytów, wąwozu Homole

:arrow: frajda na spływie Dunajcem

:arrow: zbieranie biletów i kupowanie pamiątek

Jak jeszcze coś sobie przypomnę, to napiszę ;)

Jeszcze nie byłam na spływie Dunajcem. Muszę się kiedyś wybrać, pewnie jest super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 2.07.2024 o 18:35, jasia1 napisał(a):

Mamy jechać nad morze końcem lipca ale szczerze to jakoś wcale się nie cieszę. Wolę góry.

No w sumie to nie problem znaleźć razem i góry i morze - to tylko w Polsce tak jest, że albo to, albo to. Wystarczy się ruszyć nieco dalej na południe i ma się dwa w jednym

image.thumb.jpeg.5f412d5d081bbb4337112604fcde6ffa.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracuje jako pracownik administracyjno-biurowy w instytucji państwowej.

Mam dość. Wstawać na 7 czasami na 8 - 5 dni w tygodniu

Jestem niewyspana, zmęczona i zestresowana.

Amen

Urlop dopiero we wrześniu

Jeszcze ta pogoda mnie wykańcza. Te upały mnie męczą

nie znoszę lata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 godzin temu, jasia1 napisał(a):

Ojej ale pięknie 😍 gdzie to?

To akurat Chorwacja (zdjęcie z ubiegłego roku), ale nie tylko tam jest tak pięknie, że góry i morze. @Meya ostatecznie nie są to takie odległości, których nie można pokonać samochodem skoro się boisz samolotem. 

No ja jeszcze do urlopu muszę poczekać.

@Lusesita Dolores niestety tak wygląda praca administracyjno-biurowa. Też tak pracuję, ostatnio to w ogóle mam wrażenie, że praca na okrągło i często po godzinach. Takie życie, idzie przywyknąć, ale wakacji już się chce. Też nie lubię upałów, a w robocie nie mam klimatyzacji, to już w ogóle masakra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Ja w pracy mam klimatyzację. 

Ale jak wyjdę z pracy to żarówa

Chodzę spać o 20 a i tak jestem niewyspana😭

To ile godzin śpisz? Ja zwykle 7 godzin, staram się nie przekraczać tego czasu, ale tym bardziej nie skracać (żeby nie popaść w manię). Ponad 8 godzin to już nie jest dla mnie zdrowy sen (wstaję potem bardziej zmęczony niż kiedy śpię krócej). Natomiast sen poniżej 6 godzin to dla mnie sygnał alarmowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 2.07.2024 o 18:35, jasia1 napisał(a):

Mamy jechać nad morze końcem lipca ale szczerze to jakoś wcale się nie cieszę. Wolę góry.

Ja też kocham góry! Nawet zacząłem robić Koronę Gór Polski. Na razie mam 5 szczytów z 28. Miałbym 7, ale te dwa się nie liczą, bo były zdobyte przed formalnym zgłoszeniem do klubu. Nie mogę się odczekać aż w nie wrócę... Na razie nie mam kompletnie motywacji. Ani na przyjemności ani na naukę, a pod koniec września mam ważny egzamin a nauka mi idzie jak po grudzie 😩

W dniu 6.07.2024 o 16:04, Meya napisał(a):

A kto mnie wniesie? 🤣 Bo "premedykacja" by była pewnie już godzinę przed lotem 🤣

Oj, jakby Cię mieli wnieść, to prędzej by Cię wynieśli i jeszcze byś bana dostała od linii lotniczej :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi