Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.06.2024 o 08:32, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka posadziłem nasturcje w dobrej ziemi nie chce rosnąć. Obgryzają ja jakieś robaki ale ich nie widać. Nic z tej nasturcji nie będzie. Nasturcja podobno jest jadalna. Mialaś kiedykolwiek nasturcje posadzoną.?

A poza tym co u Ciebie?

Miałam ale u mnie zjadły ją przędziorki 😏 bo nic innego nie było widać. Pamiętam że czymś to psikałam ale teraz sobie nie przypomnę.

U mnie? Od dwóch tygodni choroba całej rodziny. W czwartek córka 18 lat skończyła, wczoraj miałam atak epi 😏 do tego od kilku dni zalewa nas nieźle i burzę ostre przechodzą. Z piwnicy mogę zrobić sobie basen😏a mieszkam na górze. Wczoraj jak brat do mnie jechał to mówił że na dole we wsi ludzie stoją na ulicy i łopatami mokry piasek ten co z góry spłynął odrzucają bo wszystko zapycha i woda nie ma gdzie zejść. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, mienta napisał(a):

Jak Wam mijają wakacje?

Jako, że dawno wyrosłem z wieku szkolnego, do wakacji jeszcze daleko (tylko córcia ma wakacje i... Żona - chociaż niezupełnie). Ja na razie mam nawał pracy i gorąco. Muszę czekać do urlopu, żeby poczuć ducha wakacji, a to dopiero w sierpniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 1.07.2024 o 06:48, Jurecki napisał(a):

A co robisz przez te pięć dni?

@Jurecki  ―  @Lusesita Dolores prawdopodobnie pracuje na recepcji, kiedyś czytałem Jej posty na Forum Nerwica, więc wiem to z tego źródła ;)

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 30.06.2024 o 19:38, Lusesita Dolores napisał(a):

Jestem wykończona praca przez 5 dni w tygodniu.

:(

No raczej większość osób pracujących na tym forum tak pracuje i jest to normalny tryb pracy 😄 także jak chcesz pracować mniej dni to musisz zmniejszyć etat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest ciekawego w górach? (na podstawie własnych doświadczeń)

:arrow: samo zdobywanie szczytów górskich ― zdobyłem tylko Gubałówkę i Trzy Korony, ale mi na razie wystarczy

:arrow: fotografowanie szlaków i różnych obiektów np. Morskiego Oka, wodospadów, szczytów, wąwozu Homole

:arrow: frajda na spływie Dunajcem

:arrow: zbieranie biletów i kupowanie pamiątek

Jak jeszcze coś sobie przypomnę, to napiszę ;)

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Harding napisał(a):

Co jest ciekawego w górach? (na podstawie własnych doświadczeń)

:arrow: samo zdobywanie szczytów górskich ― zdobyłem tylko Gubałówkę i Trzy Korony, ale mi na razie wystarczy

:arrow: fotografowanie szlaków i różnych obiektów np. Morskiego Oka, wodospadów, szczytów, wąwozu Homole

:arrow: frajda na spływie Dunajcem

:arrow: zbieranie biletów i kupowanie pamiątek

Jak jeszcze coś sobie przypomnę, to napiszę ;)

Jeszcze nie byłam na spływie Dunajcem. Muszę się kiedyś wybrać, pewnie jest super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 2.07.2024 o 18:35, jasia1 napisał(a):

Mamy jechać nad morze końcem lipca ale szczerze to jakoś wcale się nie cieszę. Wolę góry.

No w sumie to nie problem znaleźć razem i góry i morze - to tylko w Polsce tak jest, że albo to, albo to. Wystarczy się ruszyć nieco dalej na południe i ma się dwa w jednym

image.thumb.jpeg.5f412d5d081bbb4337112604fcde6ffa.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi