Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
15 minut temu, Dryagan napisał(a):

@Dziewięćdziesiąt Cztery wszystkiego najlepszego! Bądź zdrowy!

image.png.f37f2ba04863980e4d60ea3ea9b8671e.png

Nie ma co się biczować, to fakt. Odstawiałem gorsze rzeczy. Po prostu choroba miesza we łbie, nie jesteś temu winny. 

dzień dobry wszystkim - ciepło....

Jakoś to wszystkie takie nie wiem w tym roku, ale dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Skończyłem dzisiaj 29 lat.

Świętuję bycie porażką życiową, świętuję swój upapek jako człowieka, dochodzi do mnie co odstawiałem 2 tygodnie temu, jak wyczekiwałem pod komisariatem, jak siedziałem w krzakach i słuchałem co ludzie do mnie mówią i dopada mnie gigantyczny kac moralny.

Wstyd mi za to co robiłem, myślałem, pisałem - najbardziej mi wstyd przed samym sobą, że upadłem tak nisko. Nie wiem jak to się stało, jak mogłem się doprowadzić do takiego stanu i przeszedłem samego siebie. Nigdy w wcześniej aż tak źle nie było. Świadomość bycia idiotą boli najbardziej.

Gorzej być chyba nie może.

Dużo zdrowia:) odczuwasz przykład odmiennej świadomości, wtedy myślałeś inaczej, a teraz wydaje Ci się to idiotyzmem. Wypracuj sobie racjonalizm i nawet jak będzie okres gorszy on będzie Ci podpowiadał jak się zachować , gdy zaburzona świadomość zacznie płatać figle🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Skończyłem dzisiaj 29 lat

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 🎉 

2 godziny temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Wstyd mi za to co robiłem

Każdy z nas to chyba przechodził. Nie ma co nad tym myśleć bo pociągnie cię to znowu w dół. Przestań, myśl raczej o czymś pozytywnym. To choroba robi nam takie jazdy, nie my. Zdrowia!

2 godziny temu, Fobic napisał(a):

Już lecą kawunie ☕☕☕

kawunie.jpg.f431404d3826415b8b623c1ca0866bab.jpg

A dla mnie zostało coś jeszcze 🤔 

Dzień dobry wszystkim. Jesooo jak gorąco 😬 ja dopiero powoli wstaje z łóżka 😅 tzn wstałam rano, wzięłam leki i w kime poszłam 🙆 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Świętuję bycie porażką życiową, świętuję swój upapek jako człowieka, dochodzi do mnie co odstawiałem 2 tygodnie temu, jak wyczekiwałem pod komisariatem, jak siedziałem w krzakach i słuchałem co ludzie do mnie mówią i dopada mnie gigantyczny kac moralny.

Wstyd mi za to co robiłem, myślałem, pisałem - najbardziej mi wstyd przed samym sobą, że upadłem tak nisko. Nie wiem jak to się stało, jak mogłem się doprowadzić do takiego stanu i przeszedłem samego siebie. Nigdy w wcześniej aż tak źle nie było. Świadomość bycia idiotą boli najbardziej.

Wszystkiego najlepszego🎂🎂🎂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

wszystkiego co najlepsze! większego zrozumienia do samego siebie i dystansu do tego co było, zdrówka przede wszystkim, no i spokoju wewnątrz:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

@Melodiaa @DEPERS @Szczebiotka @Lucy32 Dziękuję! 🥰 Chociaż kac moralny jest jeszcze spory, podstatam się jakoś zająć myśli czym innym i cieszyć się tym, że wreszcie mam znowu apetyt po 2 miesiącach 😅

Wlasnie ,ciesz sie poprawą i bądź dobrej mysli,ze bedzie jeszcze lepiej.Tego ci rowniez zycze w dniu urodzin..Duzo Zdrowka przede wszystkim.

@Dziewięćdziesiąt CzteryPomysl sobie ze przynajmniej kogos wtedy rozbawiles swoimi postami (mnie)choc dla ciebie to nie bylo smieszne.

Ale ze ja chora psychicznie 🤣to mam wyobraznie i resztki humoru mi zakoczyly gdy sobie wyobrazilam te scene pod komisariatem.I nie zebym z ciebie sie smiala tylko z tej scenki wlasnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, interludium napisał(a):

wszystkiego co najlepsze! większego zrozumienia do samego siebie i dystansu do tego co było, zdrówka przede wszystkim, no i spokoju wewnątrz:)

Dziękuję!

3 godziny temu, Lucy32 napisał(a):

Wlasnie ,ciesz sie poprawą i bądź dobrej mysli,ze bedzie jeszcze lepiej.Tego ci rowniez zycze w dniu urodzin..Duzo Zdrowka przede wszystkim.

@Dziewięćdziesiąt CzteryPomysl sobie ze przynajmniej kogos wtedy rozbawiles swoimi postami (mnie)choc dla ciebie to nie bylo smieszne.

Ale ze ja chora psychicznie 🤣to mam wyobraznie i resztki humoru mi zakoczyly gdy sobie wyobrazilam te scene pod komisariatem.I nie zebym z ciebie sie smiala tylko z tej scenki wlasnie.

Zachowałem się jak skończony idiota, więc miałaś pełne prawo się śmiać, nie mam ci tego za złe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Lucy32 napisał(a):

No cos ty spojrz na to inaczej.Przeciez to tylko chorobowe urojenia a nie twoja wina.

Zakończmy ten temat i udawajmy, że nic takiego miało miejsca 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Jurecki napisał(a):

no masz spust :mrgreen:

Po 2 miesiącach głodówki i doprowadzenia się do niedowagi to bardzo przyjemne uczucie kiedy jesz z przyjemnością, a nie z przymusu, wcześniej do jedzenia zmuszał mnie tylko instynkt pezetrwania. Także to na plus na pewno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Myślałem, że po latach nieobecności na forum trafię z powrotem na Spamową wyspę, ale wątek zamknięty, więc wpadnę między wrony. Wielu dawnych użytkowników forum nie widzę, ale mam nadzieję, że to dobry prognostyk i sobie świetnie radzą, czego nie mogę ostatnio powiedzieć o sobie. Jestem już umówiony z lekarzem; zobaczymy jak będzie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisiaj w biurze pierwszy raz od 4 sierpnia. Poprzedni tydzień pracowałem z domu, w poniedziałek urlop. W sumie do nikogo się prawie nie odzywałem, ale przynajmniej nie słyszałem nic podejrzanego 😅 Ogólnie jakoś miałem wyjebkę na to co się dzieje, robiłem swoje, wypiłem 3 kawy i myślałem tylko o tym, żeby coś zjeść i iść spać.

Edytowane przez Dziewięćdziesiąt Cztery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@zew Powitać. Znam to uczucie, nie jesteś sam. Co tam się dzieje, że do lekarza w odwiedziny się wybierasz?

@Dziewięćdziesiąt Cztery wygląda to jak końcówki epizodu depresyjnego, albo leki zaczęły działać 🙂 lub jedno i drugie.

Dzień dobry Wrony.

Jako, że piszę jeszcze po ciemku - dzisiaj stawiam taką kawkę 🫱

kawa.jpg.3ddf021a761cec06f09a5d93d599e783.jpg

Dobrego dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, Fobic napisał(a):

dzisiaj stawiam taką kawkę 🫱

Dzisiaj to ja chcę przytulenia 😭 burza u mnie straszna się zaczęła 😭 nie mogę przez to spać i boje się 🤪 

48 minut temu, Jurecki napisał(a):

Cholera spać nie mogę :?

Ja też 😭 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

Dzisiaj to ja chcę przytulenia 😭 burza u mnie straszna się zaczęła 😭 nie mogę przez to spać i boje się 🤪

Ehh jak z dziećmi. Nie ma kawy - "gdzie jest ta kawa"? Jest kawa przed 5 rano - "dziś to ja nie chcę kawy" 😮

Może zainwestuj w nauszniki i zejdź do piwnicy na czas burzy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Fobic napisał(a):

Ehh jak z dziećmi. Nie ma kawy - "gdzie jest ta kawa"? Jest kawa przed 5 rano - "dziś to ja nie chcę kawy" 😮

Może zainwestuj w nauszniki i zejdź do piwnicy na czas burzy?

Ale kawę to ja też biorę. Musiała bym być nieźle chora by jej nie wziąć 😁 

Kurde mam brudno w piwnicy 😏 ale chyba dzisiaj pójdę tam posprzątać. Na szczęście burza szybko przyszła i szybko poszła 😮‍💨

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi