Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, acherontia styx napisał(a):

@Dziewięćdziesiąt Cztery nie szukaj jakichś totalnie bzdurnych wyjaśnień odnośnie niedoboru dopaminy, bo po pierwsze nie jesteś w stanie sprawdzić na 100%  czy rzeczywiście masz jej niedobór, nawet lekarz nie jest w stanie tego zrobić, może jedynie wnioskować na podstawie objawów. Po drugie to też nie jest takie czarno-białe w psychiatrii, bo sam wkleiłeś, że niedobór dopaminy może powodować lęk i teraz niespodzianka, przyjmowanie leku działającego na dopaminę może też ten lęk nasilić i co? No to masz niedobór czy nadmiar? 🙃 (żeby się zaraz znawcy nie odezwali - bardzo mocno upraszczam i uogólniam tutaj, ale to nie miejsce na takie dyskusje).

Nadmiar bo się rozwija mocno w częstotliwości i obszerności wypowiedzi:) do tego niska serotonina i jest to co jest 🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Przepraszam, nie chciałem nikogo urazić. Już będę siedzieć cicho.

Nie, nie musisz siedzieć cicho. Tutaj po prostu jest wątek dla rozrywki, do pogaduszek. Wątki o chorobach itp są w innym miejscu. Tutaj byśmy nie za bardzo chcieli wchodzić w choroby

Co prawda ja też tutaj napisałam że mnie boli, ale to tak raczej dlatego że ja dużo gadam/pisze i chyba większość tutaj już się przyzwyczaiła do tego😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Szczebiotka napisał(a):

Co prawda ja też tutaj napisałam że mnie boli, ale to tak raczej dlatego że ja dużo gadam/pisze i chyba większość tutaj już się przyzwyczaiła do tego😅

Duzo gadasz ? Jakos nie zauważyłam:P

Jak wieczór wrony? 

Poszłam sie troche zmęczyć fizycznie i trochę lepszy nastrój. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
55 minut temu, Jurecki napisał(a):

Mi też by się to przydało.

Możesz mi posprzątać mieszkanie. Zapłacę.

Edytowane przez Dziewięćdziesiąt Cztery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Możesz mi posprzątać mieszkanie

W sumie mi mógłby dom posprzątać też 😂 ale ty płacisz😂

3 godziny temu, Jurecki napisał(a):

No ja mam dużo czasu

No to już wiesz co możesz robić😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Illi napisał(a):

Wstajemy 🙂

dalej śpiochy, budzimy się. Mam piasek pod powiekami...

Jeszcze w łóżku leżę. 

Ciężko mi wstać, szumi mi w głowie strasznie i nie wiem od czego😭 

Nie chce mi się wstawać bo to będzie kolejny dzień szukania w Google co mi może być😭😭😭 zwariuje, naprawdę zwariuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
Godzinę temu, zburzony napisał(a):

U mnie akurat sprawa jest prosta, budzę się codziennie przed 4tą i potem tylko po pół godzinki dosypiam jak mi się uda 🙂

Ja się tak budziłem od 2 miesięcy prawie, dzisiaj spałem 11h bez żadnej pobudki w nocy i chyba pierwszy raz się wyspałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Ja się tak budziłem od 2 miesięcy prawie, dzisiaj spałem 11h bez żadnej pobudki w nocy i chyba pierwszy raz się wyspałem. 

Serio, zazdroszczę:) Nie wiem ile i czego musiałbym w siebie wpakować żeby tyle przespać. Ale to na własne życzenie bo biorę sporo leków, chociaż nie do końca bo kiedy brałem tylko jeden też spałem dużo krócej niż kiedyś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Znowu spałem 11h, czy to normalne? 😵‍💫

Lek działa (nie wiem wprawdzie co dostałeś, ale jest skuteczne). Musisz odespać poprzednie niespanie. W Twoim stanie to ważne, kilka dni zdrowego, głębokiego snu i urojenia powinny minąć. Więc bardzo normalne i bardzo dobre dla Ciebie. Sen ogólnie jest dobry na wszystko 🙂 Bezsenność gorsza...

Dzień dobry wszystkim, ja już na urlopie, ale tyle zaległości przed wyjazdem, że masakra. Nawet nie mam chwili, żeby do Was zajrzeć. Pozdrawiam wszystkich - pijemy kawusię

image.png.3e517edfd0776288c70ba23db8793302.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 godzin temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Hejka kolego,zdradz nam jesli mozesz ,coz to za cudowny specyfik tak cie lula do snu?🤗🤣powymieniamy swoje opinie hehehee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi