Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Noire Panthere napisał(a):

@Tibijczyk no jak nie chcesz skorzystać z lekarza do którego nawet nie jest potrzebne skierowanie i który najprawdopodobniej pierwsze co zrobi przy Twoich próbach samoleczenia bezsenności to Ci ich zabroni przeglądając przy okazji wszystkie inne leki które bierzesz pod kątem powodowania problemów ze snem, bo masz jakieś chore uprzedzenia do lekarzy na NFZ to cóż, Twój wybór. Pozostaje mi życzyć powodzenia.

Nie mam chorych uprzedzeń do lekarzy na NFZ, po prostu leczę się już 15 lat, i dalej jestem w kropce. 15 lat chodzić po różnych psychiatrach i jeszcze wylądować na SOR po ataku padaczkowym to niestety jest to po prostu przykre. A naprawdę dawałem wiele razy szansę. Szybciej pewnie się przekręcę niż wyleczę tą bezsenność.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tibijczyktak jak napisałam, Twój wybór. Widocznie aż tak bardzo Ci te problemy ze snem nie przeszkadzają, że nie chcesz skorzystać z możliwości dokładnej diagnostyki, bo on przy wątpliwościach kładzie na oddział do siebie na badania dokładne. I może psychiatrzy Cię próbowali leczyć, ale neurofizjolog kliniczny jeszcze nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Noire Panthere napisał(a):

@Tibijczyktak jak napisałam, Twój wybór. Widocznie aż tak bardzo Ci te problemy ze snem nie przeszkadzają, że nie chcesz skorzystać z możliwości dokładnej diagnostyki, bo on przy wątpliwościach kładzie na oddział do siebie na badania dokładne. I może psychiatrzy Cię próbowali leczyć, ale neurofizjolog kliniczny jeszcze nie.

Oj przeszkadzają, i to strasznie. Ale szpital psychiatryczny w Olsztynie jest jednym z najgorszych możliwych. Do Warszawy mam 2h drogi i jeszcze pracuje... Ale może trzeba będzie pomyśleć nad tym. Dzięki.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi