Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

48 minut temu, Verinia napisał(a):

Czuję się ok. Po prostu wstałam, bo wc wzywało, ale 8 godzin to wystarczająco długo, by się wyspać. A że zasnęłam szybko, to już nie moja zasługa 🤣a to straszenie szpitalem jej się "wyrwało". No nie wiem 🧐 nie no. Czaję. Mogła się przestraszyć, że człowiek może spać dwie godziny i jeszcze w dzień być na chodzie ✍️

Lekarz: z czym pani przychodzi?.problemy ze snem, zmiana dawek leków + nowy lek: chlorprotiksen… Badanie litu? Nie wiem, czy on może mnie skierować. Czy ja wgl mam tam iść. No chyba że jest coś, co jeszcze mogę skonsultować i pomyślę o tym. Mam komfort, że jest to na godzinę, a nie czekanie w kolejce 2 godziny. Tylko co. On nie wie kim jestem i pewnie nie będzie chciał ingerować za bardzo w leczenie. Pewnie pójdę. Zobaczę jeszcze. 

Możesz iść i zobaczyć co Ci powie na to co przed chwilą napisałaś o swoim śnie ostatnim.  Jesli wizyta nie koliduje z niczym ja bym poszedł tak  ciekawości choćby co powie a ostateczna decyzja co zrobić jesli cos nowego zasugeruje i tak należy tylko do Ciebie. 

Wysiłek fizyczny potrafi zdziałać cuda jesli chodzi o sen 😀

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Verinia napisał(a):

Tak zrobię, bo może wymyśli lepszy plan na spanie :D A daleko to jest, więc się nachodzę :D Sen jest jedna mega istotny. Czuję się lepiej.

Ale leje u mnie. Uspokaja to.

Skoro coś znalazłaś co polepsza sen to nic tylko sie tego trzymać.

U mnie lało z przerwami całą noc praktycznie. Nie rusza mnie to tylko gorzej autem sie jeździ. 

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płakać mi się chce.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Cynthia napisał(a):

Co się dzieje? 

Nic nowego. Jak zwykle, raz na jakiś czas-dołek.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem sam jak sie czuje. Wybrałem sie na rower w dzień wolny od pracy nad jeziora. 20km za mną, jeszcze 35. Najgorzej nie jest ale to chyba na tyle. Siedzę na krześle ogrodowym znalezionym przy łódkach i wędkach bez linki i czekam aż jakiś lokals mnie z niego pogoni 😆 

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Verinia napisał(a):

Boisz się dzwonić, czy boisz się urządzenia?

Boję się dzwonić i tego, że w każdej chwili ktoś może zadzwonić. Mój lęk był słuszny. Zadzwonili do mnie z kliniki. Potwierdzanie wizyt takim sposobem to głupota. Wystraszyli mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne badania, teraz wyszedł jakiś stan zapalny bo crp rośnie i do tego Jescze dalej ból w klatce markery sercowe ok, w gastroskopii wyszło zapalenie żołądka, echo serca ok EKG za każdym razem ok, próba wysiłkowa wyszła chyba dobra, co Jescze by tu napisać zastanawiam się czy któryś lek u mnie nie wywołuje tych dziwnych bólów w klatce, ew jak ktoś jest ogarnięty to mogę podesłać wyniki badań bo mam kilka niedoborów witamin 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi