Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, mrNobody07 napisał(a):

Prawie codziennie się czyta albo słyszy o takich akcjach. Czasy mamy nieciekawe. Chociaż odkąd pamiętam zbrodnie były, są i pewnie będą zawsze 

Córka chorowała psychicznie. Tyle wiadomo. Prawdopodobnie znałam te osoby z widzenia chociażby bo to na moim osiedlu było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały dzień w śniegu, doszedłem gdzie trzeba, rozwiązałem test prawidłowo. To to zrobić miałem to zrobiłem a się okazało, że egzamin jutro ten prawdziwy.

Dalej kolejna doba w takich warunkach. Miejscami metr śniegu. Już ze łzami w oczach doszedłem do punktu. Myślałem, że ktoś już tam już jest a się okazalo, że doszedłem pierwszy. Jestem zły sam na siebie bo nie potrafię normalnie się poddać. Łudzę się, że jestem tym w stanie coś zmienić w swoim życiu a to nic nie zmienia.

Zaliczyłem maksymalną ilość punktów i nie czuję z tego satysfakcji. Rzuciłem tylko wszystkim i wyszedłem.

Nie wiem co się dzieje. Nie mam już celu w życiu. Taki pusty jestem mimo tego gdzie się dostałem i co robię. 

Nie czuję nic. Poprostu nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w busie do Limanowej . Jutro o 08 . 00 mam tam pierwsze z czterech szkoleń 8 godzinnych . Następne 3 w grudniu . W styczniu albo w lutym miesięczne przeszkolenie . Fuji mam tak samo jak Ty . Jeśli wybuchnie wojna chciałbym służyć z Tobą w tej samej jednostce . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Fuji napisał(a):

Cały dzień w śniegu, doszedłem gdzie trzeba, rozwiązałem test prawidłowo. To to zrobić miałem to zrobiłem a się okazało, że egzamin jutro ten prawdziwy.

Dalej kolejna doba w takich warunkach. Miejscami metr śniegu. Już ze łzami w oczach doszedłem do punktu. Myślałem, że ktoś już tam już jest a się okazalo, że doszedłem pierwszy. Jestem zły sam na siebie bo nie potrafię normalnie się poddać. Łudzę się, że jestem tym w stanie coś zmienić w swoim życiu a to nic nie zmienia.

Zaliczyłem maksymalną ilość punktów i nie czuję z tego satysfakcji. Rzuciłem tylko wszystkim i wyszedłem.

Nie wiem co się dzieje. Nie mam już celu w życiu. Taki pusty jestem mimo tego gdzie się dostałem i co robię. 

Nie czuję nic. Poprostu nic.

Widzisz jednak śnieg spadł, to brawo skoro tak dobrze sobie poradziłeś : )  Wiem jak to jest cieszyć się z sukcesów a mimo to czuć coś co nie pozwala Ci zaznać pełnego szczęścia. Mimo to trzeba się cieszyć z małych rzeczy chociaż, a te Twoje sukcesy to nie jest taka mała rzecz. 

Za techno nie przepadam, ale baw się dobrze @Dalila_ lubisz mróz więc będzie Ci dobrze, mróz jak ... na dworze ; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Widzisz jednak śnieg spadł, to brawo skoro tak dobrze sobie poradziłeś : )  Wiem jak to jest cieszyć się z sukcesów a mimo to czuć coś co nie pozwala Ci zaznać pełnego szczęścia. Mimo to trzeba się cieszyć z małych rzeczy chociaż, a te Twoje sukcesy to nie jest taka mała rzecz. 

Za techno nie przepadam, ale baw się dobrze @Dalila_ lubisz mróz więc będzie Ci dobrze, mróz jak ... na dworze ; ) 

Dziękuję!😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Nie cieszy nic. Jeszcze jeden dzień. I co to zmieni? Papier który świadczy o niczym.

Bez sensu.

Nie czuję się już potrzebny. Po co ja to wszystko robię? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Fuji napisał(a):

Nie cieszy nic. Jeszcze jeden dzień. I co to zmieni? Papier który świadczy o niczym.

Bez sensu.

Nie czuję się już potrzebny. Po co ja to wszystko robię? 

Ten papier świadczy o Twoich zdolnościach i talencie. Nie musisz na niego patrzeć, kiedyś może Ci się w czymś przydać, możesz zmienić zdanie i spojrzeć na niego z dumą. 

Coś trzeba w życiu robić, zwłaszcza co się kocha, lubi a przecież lubiłeś to robić skoro takie zajęcie sobie wybrałeś. 

Twoje uczucie bycia niepotrzebnym jest bez sensu, nie myśl tak o sobie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Ten papier świadczy o Twoich zdolnościach i talencie. Nie musisz na niego patrzeć, kiedyś może Ci się w czymś przydać, możesz zmienić zdanie i spojrzeć na niego z dumą. 

Coś trzeba w życiu robić, zwłaszcza co się kocha, lubi a przecież lubiłeś to robić skoro takie zajęcie sobie wybrałeś. 

Twoje uczucie bycia niepotrzebnym jest bez sensu, nie myśl tak o sobie. 

Ale po co? Co to zmieni? Ja nic nie robię w swoim życiu. Lubiłem to robić ale to stało się czymś takim bezsensownym jak widzę to wszystko wewnątrz do dupy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Fuji napisał(a):

Ale po co? Co to zmieni? Ja nic nie robię w swoim życiu. Lubiłem to robić ale to stało się czymś takim bezsensownym jak widzę to wszystko wewnątrz do dupy

Myślisz tak, bo najbardziej potrzebujesz miłości, jak poczujesz się spełniony w miłości to pokochasz na nowo to co robisz. No ale my tu darzymy Cię miłością i wierzymy w Ciebie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Myślisz tak, bo najbardziej potrzebujesz miłości, jak poczujesz się spełniony w miłości to pokochasz na nowo to co robisz. No ale my tu darzymy Cię miłością i wierzymy w Ciebie. 

Ja już nic nie czuję. Nie wierzę w nic.

Juz się pogodziłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Ehh... Będzie dobrze ; ) 

Tyle razy to słyszałem, czytałem😔

Ja już tylko na koniec czekam. Robię co mogę żeby pomagać ludziom jeśli jestem w stanie to zrobić. 

Sam już niczego nie potrzebuję. 

Nie oszukujmy się.

Mój pociąg dawno odjechał.. 

Pomyliłem perony ,pociągi odjechały. 

Kolejny nie przyjedzie.

Tory zwinięte a ja tam zostałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi