Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kącik gracza

chory

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Liber8 napisał(a):

Pykam w Assassin's Creed Mirage 👍

Fajnie, że grasz w jakieś nowe gry. Ja przez chorobę zacząłem żyć przeszłością. Ma to swoje plusy, polubiłem historię powszechną. A także nie odstraszają mnie stare tytuły. Jednak zdrowszy człowiek przeważnie żyje teraźniejszością. Wspominanie przeszłości jest w porządku, gdy ktoś jest na emeryturze. A ja mam dopiero 34 lata. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.11.2024 o 15:37, naftan_limes napisał(a):

Fajnie, że grasz w jakieś nowe gry. Ja przez chorobę zacząłem żyć przeszłością. Ma to swoje plusy, polubiłem historię powszechną. A także nie odstraszają mnie stare tytuły. Jednak zdrowszy człowiek przeważnie żyje teraźniejszością. Wspominanie przeszłości jest w porządku, gdy ktoś jest na emeryturze. A ja mam dopiero 34 lata. 

Ja czekam aż spacjują Stalkera 2 na tyle, że mało kto będzie narzekał i wtedy się za niego wezmę. Póki co pewnie piąty raz przejdę...

20241201_133824.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak twierdzę. Choroba polega na tym, że odczuwamy negatywne odczucia, bez widocznej przyczyny. Dlatego konfrontacja ze złem i przeciwnościami może te objawy rozładować. Poza tym mężczyzna zawsze będzie miał w sobie wojownika. Lepiej żeby walczył w grze, niż na prawdziwej wojnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 1.12.2024 o 14:38, naftan_limes napisał(a):

Też tak twierdzę. Choroba polega na tym, że odczuwamy negatywne odczucia, bez widocznej przyczyny. Dlatego konfrontacja ze złem i przeciwnościami może te objawy rozładować. Poza tym mężczyzna zawsze będzie miał w sobie wojownika. Lepiej żeby walczył w grze, niż na prawdziwej wojnie. 

Tak, wyżyję się w grze, powqrwiam, chwilę jestem nakręcony i mi przechodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, mienta napisał(a):

grałam kiedyś jak miałam konsolę

nie zaczynajcie tekstów o nowym Wieśku, bo zaraz będzie gównoburza

Ja nawet nwm co tam z Wieśkiem, widziałem tylko ten trailer ale nie żyję tym i we Wieśka nigdy nie grałem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Liber8 Poszedłbym w RTX'a i procesor AMD 🙂 16 wątków mi się marzy 😎 może za jakiś czas

Teraz powoli pykam w to 🫱

Call of Duty: WWII

Call of Duty® powraca do korzeni dzięki Call of Duty®: WWII — zapierającemu dech w piersiach doświadczeniu, które na nowo definiuje II wojnę światową dla nowego pokolenia graczy. Wyląduj w Normandii w D-Day i walcz w całej Europie w kultowych miejscach najbardziej monumentalnej wojny w historii. Doświadcz klasycznej walki Call of Duty, więzi koleżeństwa i nieprzejednanej natury wojny.

cod1.thumb.jpg.6fe9e1d47d91eee98ea2b97908fd06a1.jpg

cos2.thumb.jpg.3cee45a91c2563919a1055fda0f01953.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AVOWED nienawidzi mężczyzn i białych ludzi, recenzent omawia postacie z gry oraz questy. męskie postacie to głupki, zdrajcy, hipokryci, tchórze oraz ukryci geje. biali ludzie źli, kobiety, dobre, mądre i wspaniałe. wszystko przesiąknięte nutami feminizmu oraz złym kolonializmem 😑

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi