Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Kraków]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

olcha, dzięki wielkie za opinię, każda jest dla mnie b. cenna! :) na razie jestem omówiona do dwóch- a nie, nawet trzech na raz, bo chyba innego sposobu nie ma- muszę po prostu "wybadać" kto jest dla mnie najlepszy i jakie proponuje mi leczenie, bo naprawdę potrzebuję zdecydowanych zmian.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra:)

Wyglada na to że jest 5 do 7 osób gotowych na spotkanie jutro:)

Mam nadzieję że wszystko wypali,widzimy się pod teatrem bagatela o 16:30 :)

Jeśli ktoś jeszcze chciałby dołączyć to proszę o kontakt na pw

Pozdrawiam i do zobaczenia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również dziekuje:)

Dla osób których nie było ,frekwencja była dobra,6 osób,gadało się na prawde fajnie,sporo wspólnych tematów,otwarci ludzie.Także jeśli ktoś się bał i nie przyszedł to nie było czego,bo było na prawde fajnie :pirate:

Jakbym wiedział że tak będzie luźno i sympatycznie to w ogóle bym się nie stresował a troooszkę się stresowąłem przed tym wszystkim jako pożal się boże organizator:P

Musimy to powtórzyć :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam w pracy dziś a teraz w domu mam drugą pracę a sądziłam, że nikt chętny nie jest bo się nie wpisywano wcześniej ani żadnego pw nie miałam w tej sprawie i nie widziałam zainteresowania ale to bardziej męskie spotkanie z tego co widzę miałoby być. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem niezły jest dr Chmielewski, przyjmuje w Maszachabie http://maszachaba.com.pl/ na NFZ. Ja byłam z niego zadowolona ;) Dobrze dobrał mi leki, dużo pomógł. Polecam :D

A co do spotkania... To sobota w takim razie? :)

Nie wiem co wy w nim widzicie ale przeważnie wypali a nie nabije więc wróżbita Maciej chyba byłby bardziej wiarogodny. Ciągle podczas wizyt patrzy w monitor, jest impertynencki, farmakologio też lekko kuleje ech...

Ale u nas to standard więc chyba nie tak źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi