Skocz do zawartości
Nerwica.com

PREGABALINA (Egzysta, Linefor, Lyrica, Naxalgan, Pragiola, Preato, Pregabalin Accord/Mylan/ Pfizer/ Sandoz/ Sandoz GmbH/ STADA/ Zentiva, Pregamid, Tabagine)

tekla67

Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      166
    • Nie
      47
    • Zaszkodziła
      22

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam się w jaki sposób podnosi u mnie nastrój i chęć działania mimo że jest na lęki, ale czy nie jest tak że paraliżujące lęki blokują też dopaminę i nastrój?  zauważyłem że im mniej lęków tym lepsze samopoczucie i nastrój. Macie też taką korelację? lęki-> nastrój

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, AnnoDomino34 napisał(a):

zastanawiam się w jaki sposób podnosi u mnie nastrój i chęć działania mimo że jest na lęki, ale czy nie jest tak że paraliżujące lęki blokują też dopaminę i nastrój?  zauważyłem że im mniej lęków tym lepsze samopoczucie i nastrój. Macie też taką korelację? lęki-> nastrój

zdecydowanie tak mam.

jak jestem spokojna, to czuję się dobrze, oczywiście lubię też mieć kopa, ale bez lęku. wtedy śmigam i się cieszę życiem

u mnie trochę gorszy nastrój pojawia się wieczorem

może po prostu jestem już zmęczona i pojawia się taka nostalgia, cisza.. rozkmiiny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Verinia napisał(a):

u mnie trochę gorszy nastrój pojawia się wieczorem

A to nie wina braku pregi? Z tego co kojarzę, to pisałaś kiedyś, że bierzesz ją rano. U mnie jest tak, że jeśli wezmę rano, np. o 8 to później po południu, powiedzmy że od 16-17 czuję już zjazd i dodaję połówkę/całą. Inaczej bym się męczył trochę i lądował w łóżku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Happyandsad napisał(a):

A to nie wina braku pregi? Z tego co kojarzę, to pisałaś kiedyś, że bierzesz ją rano. U mnie jest tak, że jeśli wezmę rano, np. o 8 to później po południu, powiedzmy że od 16-17 czuję już zjazd i dodaję połówkę/całą. Inaczej bym się męczył trochę i lądował w łóżku. 

tak, ale potem se czasem dodaję

zależy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi