Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pod Trzeźwym Aniołem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Zaraz mam autobus do domu i boję się że się w nim porzygam albo zemdleje. Chyba na prawdę przestanę pić.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, no wlasnie tego nie rozumiem...jak mozna z kims mieszkac i ten ktos nic nie zauwaza. Szczegolnie matka

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, piękna nie jestem. Bez przesady. A co do spania to taki już mój los.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, no właśnie nie wiem na jakiej podstawie mówi że piękna jak fotka w kasku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czyli nie przegapilam :) Bo z doskoku sledze watek z fotami i mamy naprawde piekne dziewczyny na forum

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, no właśnie nie wiem na jakiej podstawie mówi że piękna jak fotka w kasku

pisałaś kiedyś że uroda to Twoja jedyna dobra cecha czy coś w tym stylu i że faceci patrzą tylko na Twoje ciało i nie umysł to tak wywnioskowałem że musisz być niezłą laską.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wniosek ! Dołączyć fotkę bez kasku .....

Melisa , spacer , basen ;)

Lecz przecież Bóg dobrze wie

Dlaczego dławi mnie wstręt

Dlaczego strach nabiera mocy i zniewala rozum

Na pewno każdy choć raz

Utracił wiarę jak ja .

Obym nie bliżej stał

Sennego dnia w królestwie mroku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam ja tam swoje załączylem jakis czas temu i jakoś żyję , po za tym skoro są na tym forum , bardziej Cię zrozumieją , może jakaś brantia duszyczka - sąsiadka lub sąsiad Ci pomoże , Twoi sąsiedzi siedzą na sympatii , erodate

Melisa , spacer , basen ;)

Lecz przecież Bóg dobrze wie

Dlaczego dławi mnie wstręt

Dlaczego strach nabiera mocy i zniewala rozum

Na pewno każdy choć raz

Utracił wiarę jak ja .

Obym nie bliżej stał

Sennego dnia w królestwie mroku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wniosek ! Dołączyć fotkę bez kasku .....

Popieram! :D

pisałaś kiedyś że uroda to Twoja jedyna dobra cecha czy coś w tym stylu i że faceci patrzą tylko na Twoje ciało i nie umysł to tak wywnioskowałem że musisz być niezłą laską.

fuck. ze tez ja na to nie wpadlam... wszyscy ktorzy mnie nie widzieli tez by tak mysleli :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasami myślę że wolałbym być alkoholikiem z osiągnięciami życiowymi niż tym kim jestem, moją jedyną zaletą jest to że nie piję i nie palę, tak słyszę taki dobry chłopak z niego nie pije i nie pali bo to jedyna dobra rzecz którą można o mnie powiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, no widzisz ja piję i to sama więc jest ze mną jeszcze gorzej niż z Tobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie licytujcie się kto jest gorszy, bo to nie ma sensu. Przez Wasze słowa wyraźnie przebija niska samoocena i większość tego, co tu piszecie, to pewnie tylko Wasze wyobrażenie.

carlosbueno, jesteś młodym, przystojnym facetem, bez nałogów, do tego bardzo sympatycznym, ale nieco zagubionym.

siostrawiatru, Ty jesteś szalenie sympatyczną kobietą, do tego ładną i z pasją, ale masz problem, któremu musisz stawić czoło.

Pamiętajcie o tym. Jesteście wartościowymi ludźmi.

Problemem nie jest problem. Problemem jest Twoje nastawienie do problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasami myślę że wolałbym być alkoholikiem z osiągnięciami życiowymi

Powiedz mi ilu znasz alkoholików z osiągnięciami życiowymi....to po pierwsze....

..a po drugie....

wydaje mi się,że doskwiera Ci samotność,więc może czas wyjść z domu do knajpki walnąć drinka (dla odwagi)

i poznać jakąś fajną laskę ....

.....uwierz mi,że gdybyś był alkoholikiem mógłbyś tylko pomarzyć o takiej akcji .

sistrawiatru

To ,że pijesz do lustra to pierwszy znak, że trzeba coś z tym zrobić...przed Tobą cała reszta Twojego życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi