Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma to nic wspólnego ze "specjalnymi przywilejami", bo mąż dla żony jest "osobą specjalną" z samego faktu bycia mężem.

Więc Twoje zarzuty są bezzasadne.

Jak bezzasadne skoro sama stwierdziłaś że może się spóźniać na spotkanie z innymi bo jest ważniejszy od nich i to nie ma nic wspólnego że jest Twoim mężem. Zresztą nie chcę się wypowiadać o kimś kogo nie znam, dlatego oceniam to przez pryzmat informacji które podajesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naemo u mnie jeszcze nie padal snieg.

Ḍryāgan myslalam, ze nie lubisz imprez. Ja tez ogladam jednym okiem z wyboru..nie z przymusu ;)

WolfMan to plus dla Ciebie...nie jestes przewidywalny :mrgreen:

Ja mialabym urazic czyjes uczucia religijne...w zyciu, niesmialabym :nono: Przeciez to nie moje slowa :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sobie założyłem konto na jednym portalu randkowym i niektóre polubiły mój profil i wysłały kilka zaczepek, ze chcą pogadać...

no to niech gadają, niech wysyłają konkretne wiadomości a nie wiadomość, że chcą pogadać i że to ja mam zacząć gadać do nich, no co za bezczelność.

chyba skasuje ten profil :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sobie założyłem konto na jednym portalu randkowym i niektóre polubiły mój profil i wysłały kilka zaczepek, ze chcą pogadać...

no to niech gadają, niech wysyłają konkretne wiadomości a nie wiadomość, że chcą pogadać i że to ja mam zacząć gadać do nich, no co za bezczelność.

chyba skasuje ten profil :]

hahaha zrobiłeś mi wieczór :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi