Skocz do zawartości
Nerwica.com

Katolik czyli kto.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nawróciłem się dopiero 3 lata temu. Stało się to pod wpływem silnych emocji, chciałem popełnić samobójstwo. Od tamtego czasu coś przestawiło mi się w głowie. Otworzyłem się na wymiar duchowy. Wcześniej byłem zbyt zablokowany "w swoim intelekcie" dlatego nawet nie było możliwości, aby uwierzyć w cokolwiek. Świat wydawał się prosty, logiczny. Brakowało w nim magii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no pamiętam, jak zarzucałeś brak uzewnętrznień drzewku, które lubiło przykozaczyć, tego chyba nie ma w regulaminie forum? zwykle siadam na karnym kaktusie, jak napiszę coś w wątku o samopoczuciu, nie umiem się za bardzo dzielić sobą w internecie meh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masturbow, oj nieeee :nono: , Ty i drzewko to zupełnie odmienne istotki :twisted:

ja Ci niczego nie zarzucam, po prostu chce Ci ulżyć bo sprawiasz wrażenie jakbyś chciała sie wyspowiadać, ale jednocześnie nie chcąc sie do tego przyznać, jakby to inni musieli Cie do tego popchnąć, tak jakbyś sie zakrztusiła i czekała aż ktoś Cie klepnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech no, mam od tego kobietę raz w tygodniu, której płacą za słuchanie moich bełtów, nie wiem, jaki może być sens spuszczania się na przypadkowe osoby na internetowym forum, tym bardziej, że ciężko tu o uzyskanie sensownej porady chyba, większość osób udziela się autopoklaskowo/bekowo/bełkotliwie niestety

buka jest chyba w kryzysie i powinniśmy go zabrać do lunaparku jak na internetowych przyjaciół przystało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masturbow, Buce nic nie dolega tylko zrodził się w nim sprzeciw wobec takiego cynizmu, tak jak we mnie 8)

ej ale Twoja terka wysłuchuje Cie za hajs, prawdziwy sukces to będzie jak my Cie wysłuchamy 8)

nie no żartuje Jolka, sam nie wiem do czego zmierzam, może do tego, że pokaż foto? :twisted:

a i tak wiem, ze skończe dzisiaj na kurniku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to prawda,uprawimy psychiczną prostytucje w nadziei że ktoś inny zrozumie nas lepiej,żywimy się mentalnym śmieciem i udajemy że ze sobą rozmawiamy.w żadnym wypadku nie można się odkryć.umieramy tak naprawdę nigdy nie żyjąc,ale co tam i tak wszystko huj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi