Skocz do zawartości
Nerwica.com

Tracę sens życia

Salomea35

Rekomendowane odpowiedzi

Politolog podaje rękę i wita w klubie humanistów :mrgreen:

Co ciekawe jestem też z zawodu asystentką stomatologiczną, co niby daje fach w ręku, ale też nie mogłam znaleźć porządnej roboty w rozsądnej odległości od domu...

Jeśli dobrze sobie radzisz z pozyskiwaniem klientów, to dość dużo jest ciekawych ofert dla pośredników pracy/rekruterów - myślałaś o tym?

To ja też podaję rękę, jako politolog :-)

Generalnie przechodziłam to rok temu jak straciłam pracę, w której psychicznie nie mogłam wytrzymać. A potem dołek jak już pracy nie było :/

Myślę, że ten pomysł z Urzędem Pracy jest bardzo fajny - sama o tym myślałam jak szukałam pracy. Są nawet niektóre firmy, które wezmą Cię na płatny staż, przeszkolą, a po stażu będą Cię chcieli zatrudnić. Wtedy można się też przekwalifikować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że ten pomysł z Urzędem Pracy jest bardzo fajny - sama o tym myślałam jak szukałam pracy. Są nawet niektóre firmy, które wezmą Cię na płatny staż, przeszkolą, a po stażu będą Cię chcieli zatrudnić. Wtedy można się też przekwalifikować.

Fajna sprawa te kursy, oczywiście nie zawsze jest się łatwo na nie dostać z dość prostej przyczyny - dużo chętnych, dużo bezrobotnych. Ale szanse zawsze są. I jest to fajna sprawa. Sama z tego skorzystałam już raz. Plusów jest kilka, nowe znajomości, nowe kwalifikacje a do tego opłacają Ci w całości kurs i różne certyfikaty które otrzymujesz po ukończeniu i zdaniu egzaminu, a do tego dostaje się w czasie trwania takiego kursu tzw. stypendium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi