Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Ja i tak nie moge zrozumiec dlaczego Arasha, która brzydzi sie seksem, nigdy go nie uprawiała cały czas o nim pisze... no moze przesadzę ale co drugi Twoj post Arashka gdzies tam tyczy sie seksu 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że gdybyś poznał kogoś ODPOWIEDNIEGO to Twoje emocje byłyby inne ;)

Nie sądzę, nienawidzę wszystkiego, co mi się kojarzy z brudem i poznanie kogoś odpowiedniego raczej by tego nie zmieniło.

mark123, a Ty byłeś kiedy s w związku?

Nie i nie potrzebuję tworzenia związku. Poza tym moja nienawiść do seksu, niezdolność do miłości i parafilia i tak by raczej uniemożliwiły stworzenie związku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw... napisze jeszcze raz. Nie wiem jak mozna sie wypowiadac o czyms czego sie nie spróbowało. To tak jakbym powiedziała, ze nie lubie czekolady czytajac kogos kto opisał jej smak :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, przykład z czekoladą jest średnio trafiony, bo jest coś, co kolorem czekoladę przypomina, a nie trzeba tego próbować, by stwierdzić, że smaczne raczej to nie jest... :D Choć są również tacy, którzy to lubią. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw... napisze jeszcze raz. Nie wiem jak mozna sie wypowiadac o czyms czego sie nie spróbowało. To tak jakbym powiedziała, ze nie lubie czekolady czytajac kogos kto opisał jej smak :hide:

Popieram.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi