Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Thor zapłać. Zabieram "Chappi" do plecaka zatem ;) . A kanapki mam zrobione!

Arhol, do tej chwili myślałem, że nie mam arachnofobii. Mokry fotel na którym siedzę sugeruje co innego...

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, lepszy skręt kiszek od szukania roboty niż ta sama przypadłość z głodu na bezrobociu :)

-- 06 mar 2015, 22:12 --

Argish, spokojnie, w końcu sie uda ;)

Szefowa dobrze prawi! Polać jej!

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, zazwyczaj się udaje w najmniej oczekiwanym momencie, jak wrzuci się trochę na luz. Przynajmniej u mnie tak bywało, że najfajniejsze prace trafiały mi się, kiedy moje nastawienie wskazywało na stopień "mam wywalone, ale jednak fajnie gdyby męka szukania się już skończyła" ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, stara zasada indian. Jak czegoś bardzo chcesz i skomlesz o to jak pies to wszyscy mają na Ciebie wywalone. Zluzujesz trochę, robisz to samo i efekty się pojawiają 8) .

-- 06 mar 2015, 22:15 --

Argish, tyś jest ślonsko dziołcha! Tobie się nie uda? Nie przewiduję takiej opcji! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, gdy nie mam wpływu na to, co się stanie i nic nie mogę poradzić, kieruję się najbardziej uniwersalną z życiowych prawd: "miej wyjebane a będzie Ci dane", nigdy nie zawodzi :D Z takim nastawieniem szłam na rozmowę o pracę, którą dostałam kilka miesięcy temu, pomogło ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.