Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

To ja może powiem,co słychać u mnie w poniedziałkową noc :)

Jestem jakiś mega pobudzony, i nie chce mi się spać.......A na 7 do pracy :) Siedzę przy komputerze i czytam forum,trochę obawiając się jutrzejszego dnia, jednocześnie myśląc, że jak jutro dam radę wytrzymać, to przez cały tydzień też dam radę.......A no i mam nadzieję, że jutro nie wydarzy się nic nieoczekiwanego..

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, trzymam kciuki.Ja dzisiaj moją engliszową troche zawaliłam :D ale było dobrze.Rzucili mnie od razu an głęboką wodę,tzn.do dzieci :D

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, może nie zawaliłaś, tylko tak Ci się wydaje ;) . Jakbyś tam zaczęła po lapońsku rapować zamiast po angielsku gadać, to by Cię do tych dzieciaków nie dopuścili ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, nie wydaje mi sie,zapomniałam słow i wtrącałam po niemiecku :lol: i czasem babka mnie miała problem zrozumieć :lol: .Miałam farta bo trafiłam na amerykanko-kanadyjko-niemke.Jakby mi dali jakiegoś brytola to bym odrazu poszła do domu:D.Obie zgodnie stwierdziłyśmy ze ten akcent jest tragiczny :D.Ale z dziećmi się dogadywałam.Super sprawa.

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, :great: . Nic ino się cieszyć! Ja siedzę i wkuwam słówka związane z pracą na polu, w szklarniach i fabrykach (jakiegoś pdfa na torrentach znalazłem) :mrgreen: . Jutro o 3.20 wyjazd z kurwidołka. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać :105: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, cieszyć to się będę jak mnie przyjmą,musze czekać do 15 czerwca:/.No ale nic znajde jakiś mały etat do tego czasu.Chyba :D.Bo jak na razie to 4 na raz chce mnie zatrudnić,ale od czerwca '-.-.Do tych Gliwic jedziesz tak?pamietaj na rozmowie nie zatanawiaj sie czy poprawnie gramatycznie mówisz tylko mów:) nie przejmuj sie czy źle i jakoś to pójdzie :).

before you can really

live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, na rozmowę do Łodzi jadę ;) . Zatkać się na pewno nie zatkam. Martwie się raczej tym, że robotę dostanę za miesiąc albo później, a już na ten moment kasy potrzebuję. No ale cóż, życie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja znajoma była kilka lat temu w Niemczech, dwa razy. Raz zbierała jakieś kwiatki i po dwóch miesiącach przywiozła ze sobą nieco ponad 2 tys. euro. :) Za drugim razem miała zbierać kapustę czy coś, ale to ponoć było takie ciężkie, że po dwóch tygodniach się zmyła stamtąd, ręce miała poranione i w ogóle słabo się czuła. Za to ludzie są ponoć fajni (może dlatego, że wszyscy są zmęczeni i nikt nie ma siły na kłótnie ;)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, dzięki :pirate: .

bonsai, ja się do Holandii wybieram, więc raczej najgorszym wypadku trafię na armię "Zjaranych Zbyszków" w miejscu zakwaterowania. Tym się akurat nie przejmuję :mrgreen: .

Poza tym parę znajomych osób podzieliło podrzuciło mi namiary na swoich znajomych z Amsterdamu. W razie jakichś problemów, mogę bez problemu kogoś o pomoc poprosić i szukać roboty na własną rękę :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.